Жената зодия Риби 11

• 20 641
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Да,на там наблегна темата.темата е озаглавена-любовта болест ли е?Аз се изказах,че несподелената любов е болест и от там стана една...
Не съм ли права,че несподелената любов е болест?Доколкото разбирам ,най-простичко казано си е болестно състояние.Никому ненужно е,но съществува.Както и това,че когато обичаш някой е по-правилно да го пуснеш на свобода ако той не споделя твоите чувства.От колкото да го държиш на сила,за да се опитваш да го накараш да те обича.Тъпо.

# 541
  • в страната на абсурдите
добро утро!
луне,скорошно оздравяване!

ivafara за мен несподелената любов не е болестно състояние.

# 542
Здравейте рибки.Ооооооо Нелка,къде се губиш?Благодаря ти,че взимаш участие в темичката,която поставих.

# 543
Момичета ,вижте какво намерих само. Joy

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4598

За мен отговаря на 100%.аз така процидирам с моя скорпион иначе лошо ми се пише. Mr. Green

# 544
  • в страната на абсурдите
добро утро!
ivafara как е ученичката?свикна ли?аз снощи бях на родителска среща,нашите деца вече са ги оформили за първия срок.

# 545
Добро утро  Нелка и на останалите рибки.Ами ученичката е супер.Не се оплаква и добре върви в училище.носи ми 6/5 ци,особено по рисуване има само 6ци.Но понеже нея си я влече рисуването, затова е така.И те ще имат приключване на първия срок и са решили да ги водят на екскурзия,но аз няма да я пускам,защото се очаква студ и сняг.Друг път.Малко ми е сърдита ,че няма да я пускам. Mr. GreenТа така.

# 546
  • Бургас
Здравейте,
опитах се да ви изчета, но не успях... нищо, че намерих темичката ни чак на втора страничка, което не ми се беше случало май отдавна...
Добре дошли на новите ни сродни души  Wink
Аз също съм по асцедент Стрелец... да видим дали си съвпадаме, а? Simple Smile
(но специалния сайт, не съм го пробвала... да не ме изкара и мен нещо друго  Mr. Green )
На болничките бързо да се оправят... вчера се престраших и изведох малката на разходка с количката... по скоро да напазарувам да и да платя сметки... ама пак се брои... дано не ми настине сега... беше страхотно  Mr. Green акъл нямам... а тя не спря да се върти... де е виждала толкоз сняг  Mr. Green Party
Според мен няма значение дали е споделена или не... то все си е любов... това какво чувства другия към теб директно ли определя какво чувстваш ти към него... чувствата са си чувства, те извират от вътре... Доста често съм била от тези дето не съм им споделяли  Wink
Да ви се оплача... имам си проблеми в работа и хич хич хич хич хич.... и още.... не ми се ходи вече....  Rolling Eyes Sad

# 547
Добро утро рибки   cold

# 548
  • София
Здравейте рибки,как сме днес.Аз съм самичко,бебка е при свеки и не ме свърта у дома.Веднага се намушках в кухнята и се вихря здарво  Joy Довечера ще има пирешство за мъжете и ще искат всеки ден да е така ма нейсе.Видях и една нова рибка,добре дошла в отбора.

Здравейте,
опитах се да ви изчета, но не успях... нищо, че намерих темичката ни чак на втора страничка, което не ми се беше случало май отдавна...
Добре дошли на новите ни сродни души  Wink

Хич не се и опитвай да ни четеш,няма да ни насмогнеш  Hug

# 549
  • Burgas, Bulgaria
диабетиците могат ли да ядът картофени кюфтета

# 550
диабетиците могат ли да ядът картофени кюфтета

Миме, виж!
http://www.lekar.bg/hranene-12/info-91/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82% … 0%B1%D0%B5%D1%82/

http://www.lekar.bg/hranene-12/info-25/%D0%94%D0%B8%D0%B5%D1%82% … 0%B1%D0%B5%D1%82/

От това, което прочетох, за картофите се внимава - изчисляват се въглехидартите.... т.е. не са напълно изключени, но явно трябва да се дозират....

# 551
  • Burgas, Bulgaria
  bouquet

# 552
Ама в кюфтетата има и яйца, и сирене....  newsm78 newsm78 newsm78Във втория линк има там някакви преепоръки, но мисля, че трябва да намериш диетите.... не ги помня вече преди сто години съм ги учила и то отгоре, отгоре...  Crazy
Лека ти работа! Hug

# 553
  • Burgas, Bulgaria
как си ти
и другите от аквариума

# 554
как си ти
и другите от аквариума
Орта будала!  Mr. Green Ти свикна ли!? Как е Нико!?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт