Жената зодия Риби 11

• 20 530
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
ихааааааааа. smile3507
Здравейте.Какво правите?Ооооооооо,Алекс,Дели,Нели,мараба. JoyКак е момичета? tooth  food002

# 61
  • в страната на абсурдите
добро утро!
при мен нищо интересно.довечера съм на родителска среща.

# 62
Добро утро и от мен.И при мен нищо интересно.Само се чудя къде зачезнахте всички.Алармирам,четемата ни ще западне ако нещо не направим да се раздвижи. Sad

# 63
  • Burgas, Bulgaria
ами що   така  smile3502
истината е ,4е ние сами изгонихме хората от тук-според мен се отег4иха деца,семейства и
 подобни .....има други подфоруми и теми за това...   
поред мен тази тема бе за това-Рибите да опонаят малко пове4е себе си и тези които имат нужда да си помогнат.....темета е  за астрология-сире4 никой не влиза щото му е тъпо..

# 64
Ами има нещо такова Миме.Вначалото много добре вървяха нещата и обсъждахме много теми.Сега обаче освен -добро утро и как сте-друго не си пишеме.На мен лично ми е много тъжно,че се получи така,защото свикнах с всички ви тук.Просто ако имате идеи как да съживи ме темичката ще е много добре.

# 65
  • в страната на абсурдите

е,мен не сте ме отегчили с деца ,семейства и т.н.защо трябва да споделям в други теми,като вие най-добре може да ме разберете!
а за зодията какво толкова да си пишем-вижте в другите теми за зодиите как е!пишат си за ежедневни неща............/жените зодия лъв например/.пък и насила не можеш да накараш някого да пише!какво да кажа друго newsm78
лошото е че в нашата тема пишем основно 5 човека и им стана скучно!от дългия списък от стр.1 кой пише,минат да кажат ,че са зодия риби и толкоз!

# 66
Ами има нещо такова Миме.Вначалото много добре вървяха нещата и обсъждахме много теми.Сега обаче освен -добро утро и как сте-друго не си пишеме.На мен лично ми е много тъжно,че се получи така,защото свикнах с всички ви тук.Просто ако имате идеи как да съживи ме темичката ще е много добре.
Ивка, Миме  Heart Eyes Прави сте. На мен лично сега не ми се влиза. А нямам и много време.
Пламко е болен. Снощи на спешния казаха, че е наранено гърло и  почнах да разнищвам, как е станало, с каква пръчка се е наранил и прочие... Днес УНГ отсече много дълга диагноза, а личната каза херпангина. Много го боли. По цял ден е в мен и гледаме детски филмчета от време на време прекъсвани от рев.
Какво да ви занимавам!?
Като ми се поразмине, ще се поразровя за неща, които бях тръгнала да чета поне няколко теми назад и спрях...
Да сте здрави всички!!!
Нели, от време на време се получава затишие, то е нормално.  Hug
Нямам време да чета сега, кой какво е писал. По-късничко ще се включа. Като го приспя.
 Hug Hug Hug

# 67
На мен не сте ми омръзнали също с ежедневните проблеми и случки и т.н.Просто ,както каза Нели,от цяла страница изписани рибки,че искат да се присъединят в темата и толкова.Минават и заминават и наистина тук пишеме много малко хора.Отегчиха се повечето и не влизат.В другите теми знам,че е същото,но мен ме интересува нашата темичка.С най-добре чувства пиша всичко това.Не ме разбирайте погрешно.Аз специално няма да спра да пиша тук.Стига да има с кой де. Mr. GreenЛуне,милото ти момченце,кой знае колко го боли. Не се притеснявай,ще му мине.Но докато мине ще те притеснява.Т.е като го виждаш ,че го боли и ще ти е тъжно.Много е гадно да си безсилен да премахнеш болката на детето си.Скоро ми се случи нещо такова,знаете ,писах ви.Няма по-гадно чувство от това да гледаш как детето ти го боли и да не знаеш и не можеш да му помогнеш.Сърцето ме болеше тогава.Бързо оправяне на малкия ти палавник и да пишеш как е.

# 68
  • София
И на мен ми е приятно да ви срещам тук. Но моите проблеми са много по-различни от вашите и не ми се иска да ви занимавам с тях. Просто защото, сигурна съм, ще ви натоваря излишно.
Ако ли пък някоя се интересува от тях, би могла да попита, аз не бих започнала първа.
И така, освен да пиша  глупости и да почерпя с някоя картинка, незная какво друго мога да направя, за да съживим темата ни  Peace

# 69
И на мен ми е приятно да ви срещам тук. Но моите проблеми са много по-различни от вашите и не ми се иска да ви занимавам с тях. Просто защото, сигурна съм, ще ви натоваря излишно.
Ако ли пък някоя се интересува от тях, би могла да попита, аз не бих започнала първа.
И така, освен да пиша  глупости и да почерпя с някоя картинка, незная какво друго мога да направя, за да съживим темата ни  Peace
Действай, Хули!  kiss Пиши, каквото ти е на душата! Аз това правя.
Дреболията ми, между другото, като се нахрани и надесертва, се оживи дотам, че игра футбол из къщи с леля си, а после ми би ритници в леглото, докато се правех на заспала. Crazy Много естествено му идва в устицата тая команда "Марш!"  Joy Joy Joy Към мене отправена беше....  Mr. Green

# 70
  • Burgas, Bulgaria
хайде се разлей/налей по едно за Твое здраве ,4е отивам да работя9имаме банкети днес и утре.....
Хулиганке-искрено се надявам ,4е проблемите са решими и не здравословни  Hug Heart Eyes-ти много си ми  Heart Eyes,не ,4е другите не са,просто...... Heart Eyes голям 4овек си да знаеш........
оле много ми е ревливо-рвнах  hahaha
Луни4ке ама как разбра за гърлото-пле4еше ли или нещо друго

# 71
хайде се разлей/налей по едно за Твое здраве ,4е отивам да работя9имаме банкети днес и утре.....
Хулиганке-искрено се надявам ,4е проблемите са решими и не здравословни  Hug Heart Eyes-ти много си ми  Heart Eyes,не ,4е другите не са,просто...... Heart Eyes голям 4овек си да знаеш........
оле много ми е ревливо-рвнах  hahaha
Ай, не реви сега, баш преди банкета! Naughty Шъ съ оцъклиш кат` препила.  Mr. Green
Мисълта ми тече със закъснение... smile3537 па тръгнах да се допълвам. И ей го на. Като те прочетох, я изгубих съвсем. Mr. Green Blush Blush Blush
Понякога темата върви,понякога не. На един му е интересно, на друг в същото време - не. Пцилютно нормални работи... Mr. Green
Кой ми знае моментния кеф!? Whistling
Как разбрах за гърлото ли!? Ами Пламко знае думичката "болка".
Та реве и ми вика: - Мамооо, болка.
Питам аз: - Къде боли, мамо!?
Той ми сочи устата си.
Гледах зъбите, езика, пипах отвън, отвътре - никаква реакция, пък като питам, пак така ми отговаря: - Болка там. Crazy ooooh! И го загледах по-осторожно, та забелязах, че като преглъща, прави гримаси и пак плаче.... така разбрах. Хубавото е, че го хванахме в сами началото.... но нийде не успях да намеря изписания антибиотик, та по телефона го сменихме и сега ще чакам свекърва ми да го донесе довечера....

# 72
  • Burgas, Bulgaria
аз се и гримирах
в4ера мама ми купи Курвенски 4изми  Blush

# 73
аз се и гримирах
в4ера мама ми купи Курвенски 4изми  Blush
Mr. Green Уф, моите са си най-обикновени, по крачето, без финтифлюшки, не-чизми, ами ботушки.... Разкош!  smile3544 4470

Ми хади, със здраве да ги разхождаш!!! Whistling Whistling Whistling Whistling

# 74
Хули,типично по рибешки се свениш да споделиш проблемите си.А няма защо да се срамуваш,защото ние типично по рибешки сми готови да чуеме-прочетеме проблемите ти и ако може да ти дадеме полезен съвет,въпреки ,че ти имаш повече стаж от нас.Но пък аз съм отворена за всичко ,което искаш да споделиш.А и мила,ти не говориш глупости,а разведряваш темата. HugАз много ти се кефя,както и на всички останали разбира се.
Миме,няма да ревеш,защото банкетите ще минат без теб мила.Дествай. PeaceЛуне,мъника по-добре ли е?М/удругото,забелязалили сте,че нас рибоците ни бива повече в слушането на изповедите на хората,отколкото да си излее ме ние душицата?Поне при мен е така.Ето например днес една колежка сподели това онова с мен и се притесни,че и оказах съдействие.Казах й да не се притеснява,хич и да не си помисля такива неща.А тя милата вика-защото все ти се оплакваме тука с колежката и да не ти е дотегнало от нас.Верно е,че аз по-трудничко споделям,но примерно миналата седмица като ми беше натопорчено заради детето ,до видите какъв рев му дръпнах и за пред колежките.Ами човещинка,какво да правиш?! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт