Жената зодия Риби 11

• 20 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
delicate  баш за мене двойно  Whistling Как ми вече нервно и гладно само едно Виски ми липсва  hahaha И ми отиде диетката,ма отивам да си гриза салатката че после пак ще има точилки.

# 661
Каква диетка си започнала ?  Laughing

# 662
  • София
didolinaa , мен не ме е яд миличка,че не ми е взел нищо.
Яд ме е от постъпката му.
Как може да ми се цупи, зато че съм го накарала да закара детето. #2gunfire #Cussing out

Аз доде писах и ти си отговорила,ами не е прав,ма то мъже нямам думи на моменти са адски несъобразителни.То не са за бой ами не знам за какво.... И като ми каже влез ми в положението аз винаги го парирам дали той влиза в моето.Защото и уча висше,взимам 2 години за 1,опитвам се да въртя семейството че и на работа ходя.Ами не ми е лесно и му викам,ма няма да му отстъпвам това е  Crossing Arms
Е тоя път ти видях поста,твоята седи ти под името  Grinning

# 663

Е тоя път ти видях поста,твоята седи ти под името  Grinning

Браво,само хубави отзиви имам от тази диетка.Ако е 90- дневната де, защото има още една в подписа ми  Laughing
Спряла съм я септември и досега имам 2 килца отгоре от пустите коледни празници  Whistling

# 664
  • София
Да 90 дневната е,макар че не я спазвам точно за сега правя нещо като преход и след 3.03.2010 водния ще я спазвам стриктно.Че аз имам бая кила да свалям.А каква е тази другата я кажи за нея.

# 665
  • София
Аз, диетките нещо много ги недолюбвам  newsm78
Никога не съм имала проблеми с теглото и май нямам право да си казвам мнението newsm78
Ама, драги мои, това си е вмешателство във физиологията.
Ако повишаването на теглото застрашава значително здравето, има начини да се направи необходимата корекция със спорт и здравословно хранене.
Малеееее, започнах да се изявявам като баба Здравка  Joy Joy Joy

# 666
  • София
Хули абе и аз нямах до скоро ма на лекари,ще го оставя без коментар.Обаче сега на мен ми тежат и не се чуствам добре,не че ми пука дали някой ме харесва или не,слончето тежи деца точно сто килца  hahaha  hahaha Малко над 100 кила съм и пак не се давам на никой.Килата не ме правят по лоша нито по добра,но ми пречат здравословно това е.

# 667
  • Бургас
Разбира се човек не може да се преценя по килограмите,но като започнат да пречат на здравето е по-добре да се напрасви нещо по въпроса.Аз бях качила доста килограми по време на бременността и бях стигнала до 90 кг,а преди това също не бях малко-70 кг.Винаги съм имала проблемно тегло,но и на ръст съм ниска-164 см.Та с подходящ хранителен режим стигнах до сегашните 55 кг.
Здравословните ми проблеми заради килограмите са свързани с високо кръвно.Още съм млада,почти на 26 /без месец/,а съм с хапчета за кръвно,дори и сега като съм на тези килограми.
Така че е по-добре да се вземат мерки навреме.
А и аз съм си ината,нали съм зодия Риби.

# 668
Да 90 дневната е,макар че не я спазвам точно за сега правя нещо като преход и след 3.03.2010 водния ще я спазвам стриктно.Че аз имам бая кила да свалям.А каква е тази другата я кажи за нея.

Ами и другата я има тук у форуму.Системата  -60 се води.
Спазва се пак някакъв режим на хранене.Доста по лекичък е,но пък доста по бавно се сваля Simple Smile

# 669
  • в страната на абсурдите
добро утро!след снощното уиски добре ще ви дойде едно кафе!

Цитат
didolinaa , мен не ме е яд миличка,че не ми е взел нищо.
Яд ме е от постъпката му.
кажи му мъж и повече не го обиждай!

# 670

кажи му мъж и повече не го обиждай!

Дадено Simple Smile

# 671
  • София
Добро утро за мен кафе двойна порция *Silver*  мери мила много апетитно изглежда. Joy аз май само на двойно карам,абе снощи пих вода до откат и сега ми едно.Учих до 3 едвам станах а още колко ме чака не е истина  ooooh!
Шоколадово бонбонче права си,ама и сме си големи инати,а ти се пази мила.
Даничка1979 мерси мила ще я погледна малко по късно да я видя поне каква е.
Засега сте лека от мен и умната ако ли не русата.  Mr. Green

# 672
Не сме празнували никакъв Валентин. Какво се оплаквате от горките ви мъже!?
Аз като се замисля,  newsm78 newsm78 newsm78 трудно бих се издържала сама себи си, милото е направо за медал. Mr. Green ...та и ваШТе предполагам. Whistling Whistling Whistling

# 673
Не сме празнували никакъв Валентин. Какво се оплаквате от горките ви мъже!?
Аз като се замисля,  newsm78 newsm78 newsm78 трудно бих се издържала сама себи си, милото е направо за медал. Mr. Green ...та и ваШТе предполагам. Whistling Whistling Whistling

Не съм съгласна с теб , за моичкия  Laughing

# 674
  • София
На моя орден за храброст направо дето ме търпи толкова години  hahaha  hahaha Аз съм си луда жена,ма моя ко да ме прави,да не е спал га се е женил  Joy

Общи условия

Активация на акаунт