Жената зодия Риби 11

• 20 581
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро.Как сте днес?
Аз пък напоследък съм много нервна и не ми харесва това.Изкарвам си го на най-близките,а не е правилно.И детето и то го отнася. Rolling EyesТрябва да си наложа да съм по-спокойна.Аз не се оплаквам от мъжа си,защото аз по-големия чешит и съм на черешата от известно време.Охххххх нещо хич не съм в настроение. Rolling Eyes

# 676
Добро утро мили рибки хайде на по кафенце

ХУБАВ ДЕН   Party

# 677

Момичета хвърлете един поглед на това

http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://dika999.blog.bg/pho … rt%3D140%26um%3D1

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 09:46 от suni4ka

# 678
suni4ka, простичките неща са верни. Съгласна съм с професора....   Mr. Green
Ама човешкото око алчно и ненаситно, к`во да правим!?  Flutter
Преди време, ама много отдавна, бях гледала една пиеса, която много ме впечатли. Нямам спомен вече нито как беше заглавието, нито кой беше авторът...- няколко души баяха затворени на едно място. Всички, освен един /студент май беше/ се оплакваха от живота... колко е скапан, колко не го искат и т.н. ...все в тоя дух. Само студентът го ценеше. ... Накрая трябваше един от тях да умре за да живеят другите.... Познайте, как се обърна плочата!

# 679
М даааааа човек трябва да се замисли върху това.Много сме материални и може би заради това живота ни не върви както трябва. Rolling Eyes

# 680
  • София
Здравейте рибки мерси за кефето.
suni4ka  много точно казано и написано,опитвам се да ценя простите неща за да съм щастлива.Така е и в брака,гледам да е нещо дребно но да зарадвам половинката за да върви любовта.А че народа озверя напоследък си е друг въпрос.

# 681
Абе, аз озверявам и без да искам много сложни работи... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Признавам си. Blush

# 682
  • София
А, бе Луната  Grinning Много рано озверяваш  newsm78
Има време, почакай  Joy Joy Joy
Какво ви чака оттук насетне  bowuu

# 683
  • в страната на абсурдите
добро утро!как сте днес?

suni4ka в простите неща е истината!а ние хората толкова си усложняваме живота сами!
момичета,не остана!след няколко дена започваме с почерпките и поздравленията!

# 684
Добро утро.Как сте днес?Мерси за кафенцето. HugНещо пак нямам настроение.Каква съм такава напоследък???? Sad

# 685
Добро утро, момичета ! Пожелавам Ви, прекрасен ден!

# 686
  • София
Здравейте рибки аз съм супер днес макар че вчера компа ми ме предаде   Crossing Arms Напук на него ми е добре,само дето няма да мога да ви чета 3 4 дни.Днес съм на работа и влизам скришно и за малко  Whistling Докато не ме погне шефа де.

# 687
А, бе Луната  Grinning Много рано озверяваш  newsm78
Има време, почакай  Joy Joy Joy
Какво ви чака оттук насетне  bowuu
Не ме стряскай де! Mr. Green Като помъдрея, може и да не ми пука толкова вече, ама кел файда тогаз!?  Crazy

# 688
  • Бургас
момичета,не остана!след няколко дена започваме с почерпките и поздравленията!

bowuu           ura  bigdance2 lalalala happy bd baloni

# 689

Ето следобедното кафенце заповядайте има за всички  Grinning

Аз утре съм на имен ден пак ще се празнува  newsm24
И времето едно хууубаво пролетно направо се променя настроението  newsm18

Общи условия

Активация на акаунт