Жената зодия Риби 11

• 20 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas, Bulgaria
ооо каки4 как си  Hug

# 91
  • София
Тъпо, скучно, бесно ... съботно - на работа съм Sick

# 92
  • В голямото море...Живот
Аз съм желаеща, ама ми е късно за кафе  Joy Joy Joy

Друго ще е...........току що ми отказаха,намерили си човек вече.

Тъпо, скучно, бесно ... съботно - на работа съм Sick

чак ти завиждам  Confused

# 93
  • София
Не ми завиждай, щото съм на бачкане постоянно. Чудя се защо изобщо се прибирам, да харча за транспортни разходи.
Мама си е сложила една моя снимчица на телевизора отгоре, да си ме била виждала поне на снимка  Joy Joy Joy

# 94
Не ми завиждай, щото съм на бачкане постоянно. Чудя се защо изобщо се прибирам, да харча за транспортни разходи.
Мама си е сложила една моя снимчица на телевизора отгоре, да си ме била виждала поне на снимка  Joy Joy Joy

Точно такава я търся и аз.
Дали съл луда  Thinking

# 95
Утрепах се от работа днес.  TiredТъкмо да седна да си почина и големите мъже събудиха малкия мъж на излизане...
 Бясна съм, ама както само аз го мога...  smile3514    smile3515

# 96
  • Burgas, Bulgaria
мина ли ти ве4е-би трябвало да е .... Mr. Green
искам да попитам -във вашите семейства какви зодии са 4леновете.......Ние сме Риба,Везни и Теле -тоест вода,въздух,земя......сега един огън ни трябва и сме готови  Mr. Green

# 97
Как да ми мине, бе, Миме!? Как да ми мине!? Всеки ден има по нещо, което да ме издразни. Crazy Имам чувството, че се състезават, кой повече ще ме ядоса.  Crossing Arms
Се моа   bowuu  - риба, милото - Козирог, диване =№ 1 - Козирог, диване № 2 - Везни  newsm78

# 98
  • в страната на абсурдите
добро утро!изпратих детето на училище преди малко след малък спор,дали може да занесе mp3 на училище.аз съответно  Naughty иначе в къщи сме-риби,близнаци/детето/,везни/мама/ и един приходящ козирог/приятеля/.

# 99
добро утро!изпратих детето на училище преди малко след малък спор,дали може да занесе mp3 на училище.аз съответно  Naughty иначе в къщи сме-риби,близнаци/детето/,везни/мама/ и един приходящ козирог/приятеля/.
Да позная ли, кой взе преднината в спора!?  Mr. Green
Пък аз другите хич не ги броих, ама и те са в къщи....  newsm78 Пак Козирог - дядото и Скорпион - бабата.  Весела къщичка.  Whistling
Приятна седмица на всички!

# 100
 Hug Hug
По темата - Дева/аз/,Близнаци/детето,но не е с мен/,Водолей/*милото*,но и той не е с мен в момента/.Настоящата ми компания е Теле,Рак,Риби,Овен ......... ooooh!

# 101
ЗДравейте и от мен.
В къщи сме страшна комбинация. ooooh!Та моя милост-риби,половинката е скорпион,дедтенце и теле,баща ми е скорпион,майка ми овен. ooooh! Mr. Green

# 102
  • в страната на абсурдите
да ви почерпя-детето има днес имен ден!честито на всички,които носят името александър,александра,александрина и т.н.!

# 103
Честито и от мен и здравейте на всички...отново. Hug
Последните 3 седмици всички в къщи се редувахме да боледуваме и много ми липсвахте. Heart Eyes
По темата, която сте започнали-аз съм Риби, а мъжът ми и синът ми са Везни.
Не ме питайте как се оправям с два големи ината. #Cussing out

Ммммм....чудесна торта newsm10 eat

# 104
Честит ти именник Нели.Да ти е жив и здрав.  bouquetМного хубава торта.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт