32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 518
  • 860
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,това е официалното съобщение от страницата на еврейското:

Уважаеми родители на бъдещи първокласници, график на дейностите по приема в първи клас в 134 СОУ "Д. Дебелянов" за учебната 2011/2012 и указание за подаването на документи ще бъдат публикувани в сайта на училището на 1 април 2011 година.

# 106
  • Там, където ме обичат
Така е, навсякъде се плаща допълнително за охрана, но аз съм ЗА.

# 107
  • София
Аз бих се радвала да прочета нещо и за 76-то!

# 108
В 134-то за набор 2005г вече ще има и предучилищна група. Защо пък нямаше и зас Sad

# 109
моля за съдействие, ако някой има впечатления за 76 ОУ, моля да ги сподели.

# 110
  • София
Ами ходих до училището, проведох около 20 минутен разговор с директорката, но не бях впечатлена. Не е нашето училище, ако искаш пиши ми на лични за подробности, защото си е това е моето усещане и не искам да влияя на някого.

# 111
И 32ро и 18то са си добри училища, вижте за 1349то положението е малко по9различно. Предварително трябва да се информирате и да се запознаете с някои условия. А и да нямате нищо потив, това което ще изучава детето ви там. Освен ако не сте мотивирани точно в тази посока де....Мъжа ми преди време за нашето дете каза: Само през трупа ми! И аз приключих с разузнаването Wink

# 112
Нещо е позамряла темичката... Wink Ама какво е това затишие от вас Rolling Eyes
Днес започна подаването на заявленията в 134-то. Вече си имаме дата за събеседване- 14.05. на обяд. Да споделя, че бях приятно изненадана от поведението на децата в междучасието, когато преминават от една стая в друга. Не видях тичащи, блъскащи се, крещящи или идиотски държащи се деца, няма значение възрастта Peace Peace Peace По стълбите откъм единия парапет се качваха, от другата страна имаше колона от слизащи. Големите не блъскаха по- малките, а даже им правеха път....Стана ми гот на душата, че цари такова спокойствие и разбирателство Grinning

И 32ро и 18то са си добри училища, вижте за 1349то положението е малко по9различно. Предварително трябва да се информирате и да се запознаете с някои условия. А и да нямате нищо потив, това което ще изучава детето ви там. Освен ако не сте мотивирани точно в тази посока де....Мъжа ми преди време за нашето дете каза: Само през трупа ми! И аз приключих с разузнаването Wink
Извинявай, но изказването ти е пълно с недомлъвки. Според теб какво смущаващо изучават децата там? Май мъжа ти изобщо не е информиран.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 22:55 от СедеФка

# 113
  • София-България, Израел - където си поискам
И аз успях да поддам документите в 134 у-ще, записването живот и здраве ще е след като минат събеседванията с децата  и излезе класирането:peace:

# 114
И аз подадох днес документи в 134 - то. Впечатли ме освен реда, че за начало и край на учебния час няма звънец (онзи пронизващ мозъка силен звън), а музика. И през цялото междучасие звучи музика... Децата влизаха в час танцувайки Heart Eyes . Ние сме на събеседване на 14-ти май.

# 115
И аз подадох днес документи в 134 - то. Впечатли ме освен реда, че за начало и край на учебния час няма звънец (онзи пронизващ мозъка силен звън), а музика. И през цялото междучасие звучи музика... Децата влизаха в час танцувайки Heart Eyes . Ние сме на събеседване на 14-ти май.
:peace
и ние сме на 14 сутринта Wink

# 116
И аз успях да поддам документите в 134 у-ще, записването живот и здраве ще е след като минат събеседванията с децата  и излезе класирането:peace:
редактирах се Embarassed относно думичката записване, сутринта бях като ритната от кон, така ме цепеше глава ooooh!
Успех на децата ви, девойки Peace

# 117

Как се разбира, за кога ви е насрочено събеседването? Веднага, като подадете заявлението ли ви казват деня и часа? Носите ли някакви други документи освен заявлението, което се попълва на място? И последно...има ли много хора, опашки...такива работи    bouquet

# 118

Как се разбира, за кога ви е насрочено събеседването? Веднага, като подадете заявлението ли ви казват деня и часа? Носите ли някакви други документи освен заявлението, което се попълва на място? И последно...има ли много хора, опашки...такива работи    bouquet
веднага ти казват кога е интервюто Peace
само заявление, други документи не се носят.
Седефка, успех Peace

# 119
  • София
Подадохме заявления за 30-то и за 18-то, за сега.
За 18-то така и не разбрах изпит ли ще има, събеседване ли. Няко знае ли точно как протича?

Общи условия

Активация на акаунт