32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 067
  • 860
  •   1
Отговори
# 630
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
дъщеря ми е 2. клас в 18-то, има два класа занималня, от клас по 6 деца са в нея

# 631
*Nikita* , моето дете е в 32 СОУ, сега е в първи клас. На родителската среща останах с впечатлението, че занималня има само в първи клас, а за по-горни класове-няма,тъй като нямали база. Ако действително има занималня за втори и трети клас много ще се радвам, че иначе мислех да търся частна.

Ами когато ние бяхме 1 кл., имаше само за 1-ви.Във 2-ри нямахме.Като станахме 3-ти кл., направиха и за 2-ри.Сега ще сме 4-ти, а от тази година има занималня и за 3-ти  Crazy Все една година след нас  Simple Smile Дъщеря ми не е ходила в 1-ви, тъй като аз още съм вкъщи с малката и можех да я взимам и не ми е било проблем.Тази информация я имам от наше приятелче в 32-ро, което е с една година по-малко от щерка ми и съответно извади късмет със занималните.Сега ще е 3-ти кл. и вече са го записали.

# 632
  • София
*Nikita* , моето дете е в 32 СОУ, сега е в първи клас. На родителската среща останах с впечатлението, че занималня има само в първи клас, а за по-горни класове-няма,тъй като нямали база. Ако действително има занималня за втори и трети клас много ще се радвам, че иначе мислех да търся частна.

Ами когато ние бяхме 1 кл., имаше само за 1-ви.Във 2-ри нямахме.Като станахме 3-ти кл., направиха и за 2-ри.Сега ще сме 4-ти, а от тази година има занималня и за 3-ти  Crazy Все една година след нас  Simple Smile Дъщеря ми не е ходила в 1-ви, тъй като аз още съм вкъщи с малката и можех да я взимам и не ми е било проблем.Тази информация я имам от наше приятелче в 32-ро, което е с една година по-малко от щерка ми и съответно извади късмет със занималните.Сега ще е 3-ти кл. и вече са го записали.
въпросът е тази занималня в 32 соу за 3ти клас дали е за всички третокласници или е сборна за всички паралелки от 3ти клас и съответно местата са ограничени. в 18 соу също има занималня да 2 клас но май няма места за всички, ако случайно всички заявят желание да я посещават Peace

# 633
В 18 занималнята е само за крайно нуждаещи се  Grinning. По 6 деца от клас може да се запишат, както някой писа и по-нагоре.
Останалите се оправят както могат.

# 634
  • София
В 18 занималнята е само за крайно нуждаещи се  Grinning. По 6 деца от клас може да се запишат, както някой писа и по-нагоре.
Останалите се оправят както могат.
това не важи за първи клас, където има занималня за всички желаещи.

# 635
И аз се записвам се да следя темата като майка на бъдещ първокласник догодина. Дотук ми бяха много полезни отзивите ви. Благодаря!

# 636
  • София (Възраждане)
magarence_baby В страницата на 32-ро СОУ - www. school32.com отиваш най-долу,където със зелени букви пише - Прием 1-ви клас - влизаш там и четеш какъв е района -  улиците са написани Peace

Периметърът е ужасно стеснен, познавайки квартала искрено се съмнявам че на това петно има достатъчно отговарящи на териториалния критерий деца, които да запълнят шестте паралелки,  лично на мен ми прилича на повод за корупция Sad  

Някой знае ли точния "периметър" за прием в 18-то?

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 12:22 от Mooimeiske

# 637
  • Русе/София
лично на мен ми прилича на повод за корупция Sad   
То си е точно такова.Както казах и по рано в темата,имам 4 приятелки,на които децата учат там и нямат нито едно предимство.Това си е чиста проба корупция-пари дадени в плик на когото трябва.

# 638
magarence_baby В страницата на 32-ро СОУ - www. school32.com отиваш най-долу,където със зелени букви пише - Прием 1-ви клас - влизаш там и четеш какъв е района -  улиците са написани Peace

Периметърът е  на териториалния критерий деца, които да запълнят шестте паралелки,  лично на мен ми прилича на повод за корупция Sad  

?
а

2013   това е броя на учениците в 32 ро към момента !
Само заради лакомията на дир. не мога да си обясня къде съумява да ги натъпчат тези деца като базата е малка и стара!
То и затова от 1-4кл. , почти нямат физическо и само при хубаво време са на дворЧЕТО зимата няма място в салона за тях!

# 639
  • софия
Записвам се, че драмата къде е голяма.

# 640
  • София (Възраждане)
Макар и "извън сезона" да попитам за 134-то newsm78
Все от майки на неприети деца там чувам за дискриманация на учениците без еврейски корени както и, че за "българчетата" е доста по-скъпо тъй като трябва сами да заплащат скъпите извънкласни мероприятия, които за "еврейчетата" са безплатни. Бих искала да чуя мнението по въпроса на родител на прието дете  bouquet

# 641

Периметърът е  на териториалния критерий деца, които да запълнят шестте паралелки,  лично на мен ми прилича на повод за корупция Sad  

?
а

2013   това е броя на учениците в 32 ро към момента !
Само заради лакомията на дир. не мога да си обясня къде съумява да ги натъпчат тези деца като базата е малка и стара!
То и затова от 1-4кл. , почти нямат физическо и само при хубаво време са на дворЧЕТО зимата няма място в салона за тях!
Явно не сте обърнали внимание,че сградите са три с топли връзки помежду си,за сградния фонд не бих казала ,че е много стар даже напротив в сравнение със съседните училища в центъра на града.Учениците 1-4 клас използват отделен физкултурен салон т.е. училището разполага с повече от един.
Относно апетита на гореспоменати персони само мога да отбележа,че меко казано бъркате-при този наплив на деца не е необходим.

# 642
Все от майки на неприети деца там чувам за дискриманация на учениците без еврейски корени както и, че за "българчетата" е доста по-скъпо тъй като трябва сами да заплащат скъпите извънкласни мероприятия, които за "еврейчетата" са безплатни. Бих искала да чуя мнението по въпроса на родител на прието дете  bouquet
Децата с еврейски произход се приемат с предимство, това е в реда на нещата. Извънкласни занимания има платени, има безплатни, платените са платени за всички еднакво. Има доста подробна тема за 134-то.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=286156.0;all

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 17:25 от Atarax

# 643
  • София
Все от майки на неприети деца там чувам за дискриманация на учениците без еврейски корени както и, че за "българчетата" е доста по-скъпо тъй като трябва сами да заплащат скъпите извънкласни мероприятия, които за "еврейчетата" са безплатни. Бих искала да чуя мнението по въпроса на родител на прието дете  bouquet
Децата с еврейски произход се приемат с предимство, това е в реда на нещата. Извънкласни занимания има платени, има безплатни, платените са платени за всички еднакво. Има доста подробна тема за 134-то.

Atаrax, би ли споделила, защо смяташ, че е в реда на нещата децата с еврейски произход се приемат с предимство?

# 644

Atаrax, би ли споделила, защо смяташ, че е в реда на нещата децата с еврейски произход се приемат с предимство?

Основните спонсори-и то доста щедри са евреи,правят го разбира се за всички деца живеещи в България,но и за да подпомагат еврейската общност в страната.

Общи условия

Активация на акаунт