Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 535
  • 522
  •   1
Отговори
# 15
не искам никой да остава с грешно впечетление, виновни са единствино пощите, куриерите и всички туткави служби. teo_71 на теб мога да съм само ти благодарна, че все пак се нави на обща поръчка   bouquet

# 16
  • Пловдив
Здравеите, момичета. Ако ми позволите и аз ще ви следя за поръчка. Харесах си някои неща, но малко се опасявам относно номерацията. По принцип нося 36, но зимните ми са 37. Поправете ме, ако греша, но трябва да поръчам номер 6. И още едно въпросче: някъде в описанието дадена ли е ширина на стелката?

# 17
Амиии ... аз се глася около 24.11.2009г. да пусна поръчка, че тогава се очертава да ми е готова картата Simple Smile Но пак ще пиша към края на седмицата  Laughing

# 18
Здравеите, момичета. Ако ми позволите и аз ще ви следя за поръчка. Харесах си някои неща, но малко се опасявам относно номерацията. По принцип нося 36, но зимните ми са 37. Поправете ме, ако греша, но трябва да поръчам номер 6. И още едно въпросче: някъде в описанието дадена ли е ширина на стелката?

И аз съм като теб.. първия път си поръчах 6.5 но са ми малко големички, сега карам на 6 Simple Smile Никъде не пише колко см. е стелката, само височика на тока  Peace

# 19
И аз си набелязах едни ботушки. Ще следя и ако някой пуска поръчка, евентуално да ме включи. От Габрово съм, надяам се това не е проблем. Hug

Някой поръчвал ли си е тези, да даде отзиви?: http://www.gojane.com/39463-shoes-buckled-suede-boot.html

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:05 от Grethen80

# 20
  • Пловдив

И аз съм като теб.. първия път си поръчах 6.5 но са ми малко големички, сега карам на 6 Simple Smile Никъде не пише колко см. е стелката, само височика на тока  Peace

Благодаря, почти съм сигурна, че ще се включа. Относно детайли за цената на доставката на ЛС ли да питам? А за зимни пак ли 6 си взимаш? И ако може да споделите от кои модели боти сте доволни, ще съм много благодарна. Също и ако някой има отзиви за тези, моля да сподели: http://www.gojane.com/28131-shoes-slouchy-buckle-boot.html  newsm78

# 21
teo_71   нищо лично мацка, просто знам, че ношата поръчка ще пристигне при теб в Пловдив. От софия са я изпратили на твоя адрес!? Затова питам какво става и дали имаш инфо!!???? Не се сърди просто питам  Peace

bouquet За нищо-и аз се извинявам  Embarassed ама тоя път наистина мн се изнервих с тия поръчки,а и все още не е приключила сагата ooooh!-днес известие нямах,иначе съм се подготвила с инфо за г-жа приятелката на митницата,принтирах си имейла където изришно е посочен адес в София,а моя фигурира само като "плащащ"и утре ще изчакам че не ми се иска да "се навирам зорле между шамарите" и предпочитам да бъда "поканена",ако и утре няма нищо  отивам да се разправям.

На всичко отгоре ме е яд че са ми възголеми бързоходките  Close и съм ги пуснала за продажба,ако ги продам веднага се включвам някъде за нови,че наистина са ми супер удобни иначе.

# 22
Амиии ... аз се глася около 24.11.2009г. да пусна поръчка, че тогава се очертава да ми е готова картата Simple Smile Но пак ще пиша към края на седмицата  Laughing

значи при теб ще поръчваме обувки скоро  Hug
аз се отказах да се набутвам с ненужни за мен карти засега  Mr. Green

# 23
  • София
Имате ли представа дали може да се плаща с Транскард, стана ясно че с Виза на ОББ не става, както и с Виза Електрон на същата банка. Колко ли Визи на ОББ пробвах и нъцки......остава ми само един Транскард, ако може да се плаща с него ще е супер....

# 24
Здравейте момичета, нова съм във форума но много се запалих по темата ,
има страхотни неща , записвам се да се следя и ако скоро има поръчка може да се включа...
P.S От Шумен съм ако това има значение...Simple Smile))

# 25
Доколкото ми обясниха от различни банки- няма значение банката,а класът карта: Виза Електрон е най-ниският клас,тя е дебитна. Много сигурна карта била Виза Класик(но има високи годишни такси,както и е със статут кредитна и само набутване,ако нямате нужда от кредит). С две думи: кредитна карта и става  Peace

Прелестна,  нещата в живота винаги се обръщат в един момент  hahaha

До петък ще ходя в ЕМС да диря ботушите  Grinning

# 26
Доколкото ми обясниха от различни банки- няма значение банката,а класът карта: Виза Електрон е най-ниският клас,тя е дебитна. Много сигурна карта била Виза Класик(но има високи годишни такси,както и е със статут кредитна и само набутване,ако нямате нужда от кредит). С две думи: кредитна карта и става  Peace

Прелестна,  нещата в живота винаги се обръщат в един момент  hahaha

До петък ще ходя в ЕМС да диря ботушите  Grinning

Ако в петък ги вземеш и ми ги пратиш направоооо... ще те разцелувам  newsm44 newsm51

И да питам с дебитна карта Виза Класик или Виза Бизнес дали ще стане номера newsm78 .. че хич не ми се вадят кредитни карти Rolling Eyes

# 27
teo_71 ,къде си бе мила,снощи съм те чакала до полунощ,поне напиши какво става,хората вече си взеха поръчките които пуснаха след нас  newsm78
Извинявам се,че пиша в темата,но нито на лични нито в скайп ми отговаряш  Rolling Eyes

# 28
Моите ботушки са се запилели някъде по пощите Cry
Аз също чакам тео за баркодчето, че да ги търся  Confused А с такова нетърпение ги чакам

# 29
Моите ботушки са се запилели някъде по пощите Cry
Аз също чакам тео за баркодчето, че да ги търся  Confused А с такова нетърпение ги чакам
значи поне разбираш и ние как се чувстваме  Sad
мина много време,а ги няма,поне да знаем накъде са нещата  Rolling Eyes
и аз ги чакам моите с нетърпение,че са ми и за специален случай и ако не дойдат навреме(което вече мина де) направо изгарям и с тоалета и с всичко  Sad

Общи условия

Активация на акаунт