Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 503
  • 522
  •   1
Отговори
# 30
Даа, от петък ги чакам, по всички клонове съм ги търсила, че не разчитам на покани за колет, но въобще до Шумен не са стигнали  Cry

# 31
аз пък защо съм останала с впечетление, че обувките от teo_71 са вече получени и даже имам спомен , че са разпратени на момичетата!???? newsm78 а нашите, които трябваше да пристигнат в София са тръгнали пак към Пловдив??? И аз не знам какво сатава вече #Crazy дайте малко яснота по случая, че май всички изгаряме с тоалетитееееееее  ooooh!

# 32
пак съм аз  Embarassed ,казах си че трябва да изчакам и днес,ама не,избързах и писах  Embarassed
Идвам от пощата,взех си ги,при мен са вечеееее  newsm44
поръчах един чифт този път,за да видя как са като качество и с номерацията как стоят нещата и съжалявам,че не си поръчах още неща,струва си  определено  newsm10
 teo_71 много ти благодаря,че ми ги поръча и изпрати,много   bouquet   bouquet   bouquet
очаквах нещо друго,а останах много приятно изненадана  smile3521
 благодаря ти   love001

# 33
Искам и аз да се влюча в обща поръчка. Praynig

# 34
Благодаря и аз на teo_71 ботушките мн ми харесаха,паснаха ми идеално НО аз исках сиви, а тези са кафеви направо  Embarassed Нищо, по-важното е,че ми стават. Мерси отново   bouquet

# 35
честито на всички мацки с нови обушлета  Peace чакаме снимкии  Hug

# 36
Аз не мисля да ги снимам, даже и желание нямам да ги гледам, тоя цвят направо ми бърка в мозъка  Cry Иначе изглеждат съвсем същите като в сайта..

# 37
Благодаря и аз на teo_71 ботушките мн ми харесаха,паснаха ми идеално НО аз исках сиви, а тези са кафеви направо  Embarassed Нищо, по-важното е,че ми стават. Мерси отново   bouquet

Shocked Верно ли?!Ей голям карък с тая поръчка ooooh! -сега като прочетох поста ти и влязох да видя потвърдителните имейли- и там пише Дарк грей-няма нито едуин чифт с кафяв цвят поръчан   -ето снимах го http://prikachi.com/users/teo_71/62X.jpg

И като ви чета постовете мисля първо,че май трябва да ви снимам и кача всички имейли и бележки  Thinking и второ след хиляда и сто заричания че няма да се занимавам с общи поръчки този път се отказвам категорично и окончателно Naughty

Верно че е много по-лесно  и неангажиращо да се включа към някоя чужда и да не се налага даже" да се набутваш с  разни ненужни" и утежняващи живота карти,както е писала по-горе една съфорумка.

Да видим сега как ще премине митническата среща и специално пояснение за ivcheto985 ,която все не може да разбере какво става и остава с неясни впечатления въпреки разясненията и копираните имейли и тракинг номера и на ЛС-срещата става с покана за конкретна пратка и основателна причина-не по желание.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 17:48 от teo_71

# 38
а с нашите обувки какво става ???? ooooh!

# 39
28506-CHTNUT -този цвят дойде . Ами аз не те обвинявам то...вече свършило и ти да си объркала /видях,че не си/ и те да са виновни такъв ми бил късмета  ooooh! ... Иначе модела ми хареса може би ще си поръчам пак  Peace

П.П За тези става на въпрос  http://www.gojane.com/28506-shoes-suede-strappy-buckle-boot.html ако на някой случайно му харесат номер 39 са, с удоволствие ще му ги предостъпя на точно цената, на която на мен ми излязоха - 38лв

# 40
  • Пловдив
28506-CHTNUT -този цвят дойде . Ами аз не те обвинявам то...вече свършило и ти да си объркала /видях,че не си/ и те да са виновни такъв ми бил късмета  ooooh! ... Иначе модела ми хареса може би ще си поръчам пак  Peace

П.П За тези става на въпрос  http://www.gojane.com/28506-shoes-suede-strappy-buckle-boot.html ако на някой случайно му харесат номер 39 са, с удоволствие ще му ги предостъпя на точно цената, на която на мен ми излязоха - 38лв

Моля те, кажи ми дали са не широки, в смислъл моят крак е тесен, дали ще ми паснат. Аз съм си харесала същия модел, но от кожа (и съм 37) и се чудя.

# 41
момичета искам моделче от ''велур'' в лилаво над коляното,нямам време да разглеждам ,ако ви попадне нещо дайте линкчета

# 42
~Lilince~ ами аз съм с мн тъничък пък дълаг крак и да ти кажа добре са ми някак си по токчето оляга крака и са мн удобни ! Като поръчвахме нямаше от кожа моя номер и затова велурени поръчах и са точно като на снимката отгоре може и да се пристегнат мъничко...
teo_71 аз съм ти мн благодарна въпреки вс благодаря,че се занимава с общата поръчка!  Hug  bouquet

# 43
На 37 номер 6 ли отговаря?  newsm78

# 44
аз спирам да питам какво става, че май излязох доста тъпа - все разбрала,недоразбрала, тъй че просто като пътуват към мен ще съм благодарна някой да ме информира!!! това беше последната ми обща поръчка извън територията на София ! Благодаря ня мамичетата, които до сега са ме включвали в поръчките си за търпението.  Peace Успех с поръчките

Общи условия

Активация на акаунт