Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 520
  • 522
  •   1
Отговори
# 45
момичета искам моделче от ''велур'' в лилаво над коляното,нямам време да разглеждам ,ако ви попадне нещо дайте линкчета

Сега чакам едно "велурче" лилаво,само че е до коляното,много е джиджанко и удобно изглежда,като пристигнат ще кажа мнение Simple Smile
В петък ще ходя на митницата,дано да са дошли,макар че на 14.11. са излезнали от Щатите,което значи че до няколко дни по план трябва да са в София  Praynig

# 46
# 47
Да напомня, че имам място в поръчката за още 2-3 чифта  Laughing

# 48
момичета искам моделче от ''велур'' в лилаво над коляното,нямам време да разглеждам ,ако ви попадне нещо дайте линкчета
  ето мацка,попадна ми това току що
http://www.gojane.com/39764-shoes-suede-cuffed-knee-high-boot.html

# 49
Момичета, от втората поръчка, която направих от сайта, са ми отказани няколко неща и аз направо анулирах поръчката, те се съгласиха. Сега ще върна парите на момичетата. Така се получи, защото трябваше да ги чакам 5дена да ми преведат пари. Единствено Мариана Иванова (man4e1981) ми преведе парите навреме. Да знаете, че е много коректна. Отново й се извинявам.
С първата поръчка от 12.11. всичко е наред, чакам да пристигне, защото момичетата бяха много бързи.
Ако искате мога да напиша кои са коректните момичета и кои забавиха толкова поръчката, че половината неща да ги няма. Всеки си мисли, че е много лесно да се организира обща поръчка, но нещата бързо се изчерпват и трябва да се реагира адекватно.
Изобщо не се притеснявай и ти си страхотна след време ако пускаш пак може да се включа така,че пиши.  bouquet

# 50
Днес си взех и моите ботушки, много си ги харесвам, по късно ще пусна снимчица. teo_71 още веднъж благодаря   bouquet

# 51
  • Пловдив
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out Няма ги вече ботушките, които си бях харесала!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 52
Хубаво ли провери аз останах с впечатлението,че искаш тези има вс номера http://www.gojane.com/28131-shoes-slouchy-buckle-boot.html   bouquet

# 53
  • Пловдив
Ми на мен ми изписва, че има само цвят TAUPE !

# 54
Хм нека и някой друг да каже при мен излиза, че има от вс цветове и вс номера.Заредени са на 18-ти. Виж на New Styles Simple Smile) Дано съм била полезна  Hug

# 55
има ги всички цветове, само не видях кой номер точно искаш  newsm78

# 56
  • софия
Здравейте, може ли да се включа към поръчката за София?  bouquet

# 57
  • Пловдив
Хм нека и някой друг да каже при мен излиза, че има от вс цветове и вс номера.Заредени са на 18-ти. Виж на New Styles Simple Smile) Дано съм била полезна  Hug
има ги всички цветове, само не видях кой номер точно искаш  newsm78

Хм, май грешката е в моя браузер, днес от др. компютър го проверих и е както казвате. Вчера много се ядосах и реших, че ги няма. Само че вече е късно...днес се сдобих с ботушки от Паоло Ботичели  Embarassed Просто не можах да им устоя.  Embarassed Rolling Eyes

# 58
 newsm35 nuts
Уху,имаме си страхотни ботушки,поръчката от 12.11 вчера е дошла и днес си я взех от Софийския ЕМС. Пак съм много доволна и щастлива   Mr. Green Благодаря на Десита , че направи поръчката с нейна карта,много съм й признателна.
Имам си 2 страхотни чифта ботуши и са много удобни,и този път сполучих на моделчета,номера и удобство  bowuu

# 59
Аз малко не разбрах,тук някой ще пуска ли поръчка  Rolling Eyes
   спешно ми е,моля ви
че да не свършат пак номерата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт