Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 521
  • 522
  •   1
Отговори
# 60
Да напомня, че имам място в поръчката за още 2-3 чифта  Laughing

prelestnata_69 ще пуска поръчка и до последно си търсеше СЕРИОЗНИ и адекватни хора,дано си намери Simple Smile
Много точна мацка е   bouquet

# 61
prelestnata_69 ще пуска поръчка и до последно си търсеше СЕРИОЗНИ и адекватни хора,дано си намери Simple Smile
Много точна мацка е   bouquet
мерси *R*A*D*I* ,аз мислех че е пуснала вече,още сега ще й пиша  Simple Smile

prelestnata_69,пълна ти е кутията,не мога да ти пиша,има ли място все още?

# 62
prelestnata_69 не мога да ти ги изпратя,пак ти е пълна кутията  Sad

моля изчакай ме  Praynig

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 20:17 от ТиХеРи

# 63
  • София
Я, да ви следя - отивам да разгледам и да се включа в някоя обща поръчка Peace

# 64
И аз да ви следя, ако има поръчка бих се включила  Simple Smile

# 65
Здравейте дами, много се радвам, че ви открих и доста се запалих по този сайт  Hug ще ви следя с огромен интерес

# 66
Здравейте,дали някой от Пловдив ще пуска обща поръчка?Моля,да пише на лични  bouquet
Спокойна вечер!

# 67
Момичета, правилно ли смятам?: За да не ходи поръчката на митница, трябва да е около 150 долара + 40 доставка.
150+40=190 долара
190*1,32= 250 лева, което е 127 евро.  newsm78
Лелее, как го обясних.
Мислех да не си поръчвам, но едни приятелки ми изядоха дробеца  Mr. Green и реших да пусна поръчка. Та ще намажа с едни ботушки. Laughing

И още нещо да питам- с Виза Електрон може ли да се плати, някой плащал ли е с такава карта?  bouquet

# 68
  • София
Хелоуууу  Mr. Green с карта в Евро на ДСК мога ли да плащам.......как мислите? Левовите си ги обръщат в долари като теглят, така че би трябвало и с евровите да е същото...нали?

# 69
И аз имам питане към по-знаещите Mr. Green
На 23.11.2009 направих поръчка, получих е-мейл за потвърждение, но до днес още не съм получила такъв че ми е шипната поръчката с номер за проследяване. А иначе проверих в банката, че още на 24.11.2009 е минало плащането ... Това нормално ли е? Rolling Eyes

# 70
  • София
И аз имам питане към по-знаещите Mr. Green
На 23.11.2009 направих поръчка, получих е-мейл за потвърждение, но до днес още не съм получила такъв че ми е шипната поръчката с номер за проследяване. А иначе проверих в банката, че още на 24.11.2009 е минало плащането ... Това нормално ли е? Rolling Eyes
Соред мен е нормално. Прегледах си предишните поръчки и между потвърдителния мейл и такъв че ми е шипната поръчката  има 5 дни разлика  Peace
Плащането ми е с датата на поръчката.

# 71
Момичета,гледам и в GoJane има black-friday-sale,някой знае ли нещо,ще се поръчва ли до края на деня  Rolling Eyes

# 72
Момичета, правилно ли смятам?: За да не ходи поръчката на митница, трябва да е около 150 долара + 40 доставка.
150+40=190 долара
190*1,32= 250 лева, което е 127 евро.  newsm78
Лелее, как го обясних.
Мислех да не си поръчвам, но едни приятелки ми изядоха дробеца  Mr. Green и реших да пусна поръчка. Та ще намажа с едни ботушки. Laughing

И още нещо да питам- с Виза Електрон може ли да се плати, някой плащал ли е с такава карта?  bouquet

Виза ЕЛектрон не може,ако стане-казвай от коя банка е  Mr. Green
По принцип поръчката,докато се шипне отнема доста време- няколко дни.

# 73

Как да не може,че аз с такава карта пазарувам в нета,картата е на ПИБ и нямам никакви ядове,че даже и стотинки лихвичка си ми слагат хората  Twisted Evil въпроса е да не е дебитна,а да е за международни плащания,и да не е издадена от ОББ

# 74
  • София

Как да не може,че аз с такава карта пазарувам в нета,картата е на ПИБ и нямам никакви ядове,че даже и стотинки лихвичка си ми слагат хората  Twisted Evil въпроса е да не е дебитна,а да е за международни плащания,и да не е издадена от ОББ

В този сайт плащала ли си с нея? И дане би да е Visa Classic?

Общи условия

Активация на акаунт