Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 558
  • 522
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм плащала с виза електрон-дебитна, разбира се, че става за международни разплащания. Само една банка слага ограничения на този вид карти, останалите нямат проблеми. Като започнете да говорите наизуст, нямате равни.

# 76
  • София
Аз съм плащала с виза електрон-дебитна, разбира се, че става за международни разплащания. Само една банка слага ограничения на този вид карти, останалите нямат проблеми. Като започнете да говорите наизуст, нямате равни.
Не бих си позволила да говоря наизуст  Naughty
Работя в банка и знам, че банките не слагат ограниченията, а сайта в който се плаща (освен в редки случаи) Visa от своя страна също имат ограничения. Една карта може да е Виза, дебитна или кредитна няма значение, важното е какъв клас е (електрон, класик и т.н.)

# 77
Ех, какви разбирачи се навъдихте, бе  Laughing ок, никога не съм плащала с виза електрон в никой сайт, живейте си във филма.
Има една банка, девойче, която слага ограничения точно на Виза електрон  Wink ама ти много ги знаеш нещата, нали?

# 78
  • София
Ех, какви разбирачи се навъдихте, бе  Laughing ок, никога не съм плащала с виза електрон в никой сайт, живейте си във филма.
Има една банка, девойче, която слага ограничения точно на Виза електрон  Wink ама ти много ги знаеш нещата, нали?
Не си избрала подходящия човек за заяждане, философствай си наволя (то ние Българите по всички въпроси сме мнооого компетентни) Аз спирам до тук  Peace

# 79
Лелеее,момичета,недейте така,грешката е моя дотолкова,че казах че с дебитна карта не става,става и още как,та нали аз съм с такава,имах предвид дебитна от рода на Маестрото,които не стават за межд. плащания,колкото дали е електрон или класик и с двете става,мисля че разликата е в това че едната е дебитна,а другата кредитна,и да,всеизвастно е че отказват визите от ОББ,ама не с тоя тон argun винаги ще има хора които ще питат и би трябвало (поне за мен)да е удоволствие когато помагаш на някой с информация,било то и понякога криворазбрана,ама нали за това са и форумите,да се доизясняваме  Peace

# 80
  • Sofia
Влизам в темата в търсене на ботушки, вече си харесах.
Благодаря на авторката за изключително изчерпателния първи пост.  bouquet
Нося 35 номер, нали правилно съм се ориентирала към 5,5?
Прочетох темата иначе, но никой не пуска снимки и коментари, все пак как е качеството като цяло? Имаше само един негативен коментар за отлепена подметка, който ме притесни newsm78

# 81
  • Дивия Северозапад
Момичета, да кажа че съм плащала в сайта с дебитна Visa Electron на ПИБ и на ЦКБ. Не съм имала проблем както в този сайт, така и в много други. Спокойно можете да използвате тези карти в този сайт.

# 82
  • София
Измери си ходилото в см. и виж тук http://www.convertworld.com/bg/shoe-size/   Peace

# 83
Има някакъв проблем с Виза Електрон на ПроКредит банк.

# 84
Прочетох темата иначе, но никой не пуска снимки и коментари, все пак как е качеството като цяло? Имаше само един негативен коментар за отлепена подметка, който ме притесни newsm78

Негативния коментар беше от мен Mr. Green Но си залепих подметката ... не е толкова фатално Wink Тази зима си взех 5 чуфта ботушки от сайта и съм много доволна  Laughing

# 85
  • сусурлево

Негативния коментар беше от мен Mr. Green Но си залепих подметката ... не е толкова фатално Wink Тази зима си взех 5 чуфта ботушки от сайта и съм много доволна  Laughing
и аз имах , но в друга тема .
Моята се  и нацепила не само отлепила , още не съм ги носила на обущар , незнам може ли да се смени подметката.

# 86
Ами аз до обущар не стигнах - сама си ги залепих с "Капчица" Mr. Green

# 87
  • сусурлево
Ами аз до обущар не стигнах - сама си ги залепих с "Капчица" Mr. Green
моята се е нацепила все едно с бръснач е нарязана и това на петата , ако беше само отлепено и аз сам щях да ги лепна

# 88
  • Sofia
Момичета пуснахте ли поръчката?Искам и аз да се включа  bouquet

# 89
  • София
Само днес - 20$ намаление за поръчки над 80$  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт