Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 643
  • 522
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Проследява, ще видиш кога е пристигнала в София Simple Smile

Благодаря ти, ще следя значи  bouquet

Tedilina, аз поръчах номер 5.5. По принцип нося 35 номер и се притеснявам малко за номерацията. На сайта пише едно, конвертора дава друго. Дано ми станат.

# 166
Цитат
teo_71 съм  Laughing нали заради "голямата ми уста" не мога да пиша нормално  около месец

keisi-r и аз не мога да отворя линка но ми се струва че е модел подобен на моя-аз имам тези http://prikachi.com/users/teo_71/58y.jpg
нарочно си ги избрах с по-грубата и дебела подметка и на мен също много ми хареса "тунинговата"подметка против пързаляне  Laughing
Като цяло съм много доволна-тествах ги даже в мокро дъдовно време и нямах проблем никакъв-значи за сух студ и сух сняг също ще са о.к.защото моя модел е с доста дебела и изолирана подметка.само дето съм се престарала с номера-поне номер и поковина са ми по-големи,но тъй като така и не успях да ги продам и поръчам по-малки си ги нося с плътен чорап и са ми идеалните бързоходки за сезона Laughing
Не,не са точно като твоите.Черни велур. чизми с равна подметка са моите(но да пак са велурени).Мисля че го оправих линка но незнам може пак да има някакав проблем.Иначе си поръчах size:8,а нося 38-39 зависи от модела и от производителя.Дали съм улучила......?

# 167

Tedilina, аз поръчах номер 5.5. По принцип нося 35 номер и се притеснявам малко за номерацията. На сайта пише едно, конвертора дава друго. Дано ми станат.
Аз също нося 35 и си поръчвам 5.5, идеални са ми като номер

# 168
запис да ви следя,че едни ботушки съм си харесала/ дано не свършат номерата  Praynig /

bouquet

# 169
  • някъде там
момичета, извинете ме има ли някои от В.Търново пазарауващ в този сайт  Peace

# 170
Здравейте на всички! Simple Smile Много моля ако някоя от вас ще пуска поръчка да ме включи и мен. От както открих сайта имам голямо желание да си купя някой чифт обувчици, но все не успявах да се включа в обща поръчка. Пращам паричките веднага и съм си набелязала вече едни ботички Praynig. Благодаря предварително.

# 171
В моята кошница има 3 чифта, така че ако се съберем, ще пусна поръчка. Желаещите- на лични или на скайп  Peace

# 172
  • Sofia

Аз също нося 35 и си поръчвам 5.5, идеални са ми като номер

Ей как ми подобри настроението  Whistling
  bouquet

# 173
prelestnata_69 какво става мила,дадох ти адреса отдавна,не пишеш,прати ли ми ги,накъде сме  Rolling Eyes
Не съм влизала отдавна,пиши какво става  Peace

# 174
От вчера пътуват към теб Wink

# 175
  • Варна
До момичетата, които са в моята поръчка: Имаме тракинг номер Hug на Коледа може да тропкаме с новите ботушки  Laughing

# 176
До момичетата, които са в моята поръчка: Имаме тракинг номер Hug на Коледа може да тропкаме с новите ботушки  Laughing

Еееее супер Hug

# 177
Цитат
До момичетата, които са в моята поръчка: Имаме тракинг номер Hug на Коледа може да тропкаме с новите ботушки  Laughing
Това е чудесно!Мерси за информацията!

# 178
Аз току-що си получих моите ботуши, благодаря на prelestnata_69 !    bouquet

# 179
може ли снимчици  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт