Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 615
  • 522
  •   1
Отговори
# 150
СПОКО АЗ ОТ ДНЕС СЪМ НА ЛИНИЯ И РАЗБРАХ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА - НЯМА КАКВО ТОЛКОВА ДА СЕ ЧУДИТЕ ПРОСТО ОТ САЙТА СА СЕ ПООПЛЕСКАЛИ ПОДОБАВАЩО И СЕГА ВИЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИЗБОДЕТЕ ОЧИТЕ УЖАС  #Crazy и кото прибавим и нашите митници вече става истинско мазало.
teo_71  ИЗЛЕЗЕ МНОГО ТОЧНА И КОРЕКТНА МАЦКА И НЕ БИВАШЕ ТАКА ДА Я ОПРЕКВАТЕ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕТЕ ОСНОВАТА НА ПРОБЛЕМА. НО ТЯ СИ ЗНАЕ.................УСПЕХ !

# 151
  • Девето поколение софиянка
До   ioli78

Надявам се сещаш,от кого е това съобщение-предизвикахте ме,търпях ви и и след като  преминахте всякакви граници на нормални отношения получихте същите и от мен.Няма да губя повече време в обяснения,за това колко съм разочарована от твоето и на "ивчето"отношение и поведение.това е под нивото ми отвсякъде-жена на години съм със сериозна професия,социален статут  и образование и възпитание ако щете и  съжалявам за момнента в който случайността ме стещна с хора като вас.За щастие видя се и края на тази"връзка"-днес успях да се "преборя" с митницата и пощата и какво ми струваше това-само аз си знам- като  време,нерви,емоции  и пари даже.
Резултата е следния:-пратката е освободена/след лют скандал/  БЕЗ МИТО И ДДС -само с начислен магазинаж в размер на 6 лв/по 0.30 стотинки за 20 дни/а не "цели 2 месеца ВЕЧЕ както се твърдеше.
Времето ,нервите,здравето и най-вече достойнството си не съм намерила на улицата,за да позволя на който и да е да постъпва по този начин с мен и никой и нищо не е в състояние да промени това ми отношение и  решение-компромиси  и жестове  повече никакви и за никоя от вас,в каквото и да е отношение.Има хиляди начини по които мога да постъпя в момента с напълно законно и морално/най-вече/ основание без да имам и грам угризения за това.
Но ще направя следното-имам адресите и на двете и изпаращам пратка на всяка от вас-с наложен платеж,за сума която аз преценя за всяка от вас.Нямам намерение да "забогатявам" за ваша сметка,но нямам намерение и да ви правя коледни подаръци на добра воля за сметка на моите нерви,усилия и коректно отношени до край.
Ако не сте съгласни със сумата получавайки пратките-не ги приемате,те се връщат при мен и аз решавам какво да правя с тях.
Това е което имам да кажа и на двете и приключвам всяка комуникация с вас-надявам се да нямам никога "подобни срещи"във форума и темите.

Здравей Тео_71, не мога да повярвам, че това се отнася за мен. Още първия ми пост беше да те защитя, и да обясня точно какъв е проблема когато Ивчето написа да внимават с кого си поръчват, единственото ми недоволство беше, че понеделник когато си отишла до митницата и си имала новини, не написа едно съобщение, че скоро ще има развитие. Много и искрено съжалявам, че въобще се опитах да обясня какъв е проблема, но явно не търпиш критика. Ако ти беше в нашето положение и за да имаш отговор какво става, трябва да напишеш няколко съобщения, и ти щеше да се ядосаш. Пак казвам никога не съм казала лоша дума за теб, и не съм имала това намерение, щом така си ме разбрала- жалко за теб. Всеки път когато ти пишех ти благодарих, и сега ти благодаря, никой не е виновен за създалото се положение, най малко съм искала от теб коледни подаръци, но щом искаш ще ти платим за разкарването.

Много Весели празници.

Извинявам се на модераторите, това беше последния ми пост в тази тема!

# 152

И аз не можах да повярвам,че въпреки "хилядите ти благодарности и неказана лоша дума"ти успешно влезе в тона на ивче и компания за всеобщо "нападение и оплюване"и услужливо даже изнесе кореспонденция в отговор на моя подобен жест който обаче беше насочен само и единствено срещу самозабравилото се нагло момиченце.
И не мога да разбера "какво толкова те е разгмневило",че не съм успяла да пиша в понеделник.Казах ти изришно-при всяко развитие на нещата,ще пиша-щом не съм писала,значи е нямало нищо което трябва да се пише.А и не ми е основното занимание в живота да вися по цял ден и нощ по форумите и да давам празни обяснения.Да не говорим че междувременно съм си имала и доста по-важни даже жизнено важни "занимания"като спешна сериозна операция и възтановяване.И какво трябва да тръгна да занимавам целия форум ли с това и личните си проблеми-момичета днес ядох,днес спах,днес ме оперираха и не мога да изляза три-четири дни от дома и т. н. и т. н-като в детска градина или тийн форум?!
А какво означава че "не търпя критика"-каква критика,за какво критика,от кого тая критика  и накрая на какво основание критика.как не ти стана неудобно изобщо това да го напишеш ???С какво право и на какво основание сте тръгнали да ми отправяте критика?Не стига че не сте в състояние да си организирате сами поръчка и чакате някой да поеме отговорност за това,не стига че  не се включихте и не проявихте и грам инициатива да помогнете  по някакъв начин в проблема,ами тръгнали да нападат,обиждат,че и на обидени да се правят,че не съм търпяла критика?!Просто нямам думи.Критика търпя,когато е основателна,когато е заслужена и когато е градивна и не на последно място зависи и от кого е отправена критиката.По-неблагодарно,невъзпитано и нагло отношение не бях срещала тук.
За мен при създалите се обстоятелства твоите "вихаги благодарения и добри думи"са били чисто прикрити с оглед на това че  все пак искаш да получиш обувките си!
Както каза една съфорумка и за жалост и нейното мнение е сътрито-ОБЩАТА поръчка е и ОБЩА отговорност и ОБЩИ усилия ако възникне проблем,а не да чакате на готово пред компа и при възникнал проблем да скачате в хор да обвинявате и обиждате човека който хем ви прави услуга хем е бил  докрай лоялен и коректен с вас! Д асе стига до грозни обиди като 'присвоени пари'"изчезнала яко дим' и какво ли неа да че и тънкообидна и не носи критика-не не просто нямам думам и не ми се коментира.
Като твърдиш че си била толкова благодарна и добронамерена как можа изобщо да се включиш в това и да кажеш тези думи?!

И накрая пак изкривяваш моите думи-не си плащате
"за МОЕТО   разкарване" а си плащате за  малшанса с ВАШАТА поръчка за ВАШИТЕ  си обувки-нали-защото както писах и на ивчето и на всички-моите обувки са си на краката ми от един месец нали? А ангажимента към вас съм си го изпълнила откарай до край нали? И на практика той приключва с плащането и приключването на поръчката.Ами ако изобщо не беше дошла,ами ако я бяха изпратили н'ам си къде-пак ли аз щях да ви бъда виновна??? и какво изобщо ме интересуваше че американците са се омотали с адресите?
Имахте си ордер,имахте си тракинг номер-оправяйте се-защо седяхте и чакахте някой да се оправя с проблемите на ВАШИТЕ обувки?/??Не разбрах кой и за какво ви е бил длъжен за това.
А сега като ощипана госпожица ми казва"но щом искаш ще ти платим за разкарването.  -не щом "искам" ами защото така се случи и защото не съм длъжна да го направя от бюджета на моето семейство заради ВАШИТЕ обувки и ако бяхте хора на място щяхте сами да предложите  това,а не да чакате "аз да си искам",сякаш съм виновна и съм ви длъжна за нещо.Да не говорим,че каквато и да е отговорност и съдействие от ваша страна/за ВАШИТЕ обувки/бяха заменени с цяла нападателна и оплюваща кампания.То много лесно така -на топло от столчето пред компа....
Приключвам,че наистина не ми стигат думи да изразя възмущението си от цялата история и вашето отношение в нея.

# 153
  • Sofia
Оляхте се!
При следващия опит за заобикаляне на бан, ще се постарая да нямате достъп до този форум.
Отнася се за двете страни, сестри, лели, братовчедки и подобни!
Явно не разбирате от нормално отношение и не желаете да иизяснявате личните си разпри извънфорумно.
Видно е, че правилата и предназначението на този форум не са ви ясни.
Ако искате, пробвайте!

# 154
'tedilina Нещо вест има ли ? Тракинг номер поне да ми напълниш сърцето  Hug дано до колед ада пристигнат, но ме съмнява.. Сега е лудница по празниците.. Crazy

# 155
  • Sofia
Хайде и аз да разнообразя темата, поръчах тези:

Чакам ги с нетърпение и ще пиша отзиви. Някой досега поръчвал ли е този модел?
Получих тракинг номер, пише че пратката ми е напуснала щатите през Лос Анджелис на 11.12.
Ще има ли информация когато стигне България или тракинг номера повече не може да се проследява? newsm78

# 156
Проследява, ще видиш кога е пристигнала в София Simple Smile

# 157
  • Варна
Момичета, от нашата поръчка - никаква информация още.... Rolling Eyes Като /ако/ получа тракинг номер, ще ви известя.

[/b][/size]
Хайде и аз да разнообразя темата, поръчах тези:

Чакам ги с нетърпение и ще пиша отзиви. Някой досега поръчвал ли е този модел?
Получих тракинг номер, пише че пратката ми е напуснала щатите през Лос Анджелис на 11.12.
Ще има ли информация когато стигне България или тракинг номера повече не може да се проследява? newsm78

Ах, тези ботушки как ги дебнееех, ама нямаше никакви номера..., NBM, откога е твоята поръчка?

# 158
Аз пък си поръчах тези:     http://www.gojane.com/39936-shoes-stove-cut- … -finish-boot.html Някой поръчвал ли си ги е,как са на живо?VIKI I с теб май сме в една поръчка и аз съм при tedelina].

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 16:37 от keisi-r

# 159
  • София
Аз пък си поръчах тези:       http://www.gojane.com/39936-shoes-sto … nbsp;  .html       Някой поръчвал ли си ги е,как са на живо?VIKI с теб май сме в една поръчка и аз съм при tedilina.
нещо линка не е както трябва, отваря ми се началната страница  newsm78

# 160
Мисля че го оправих,сега как е?

# 161
  • София
точно тези в сиво някой си беше взел, непомня точно кой, но коментара беше, че са супер  Peace
Аз си взех подобен модел и съм много доволна, на подметката имат мъхесто покритие да не се пързалят  Grinning
Много са удобни, но за смяг май няма да станат  newsm78

# 162
Е,за сняг имам други.Нали това е целта да имаме модели за всякакви поводи и ситуации?Мисълта ми беше дали седят добре на крака защото така на снимка не може да се добие много реална представа.А и материята бива ли?Знам че е изкуствена но и има различни като качество.Аз например имам едни ботуши от изкуствен велур и това е трета зима откакто ги имам(нося ги много)и изглеждат все още чудесно.Може би по-добре от някои от естествен велур носени носени същото време.Но да не стават за мокро време.

# 163
  • София
Е,за сняг имам други.Нали това е целта да имаме модели за всякакви поводи и ситуации?Мисълта ми беше дали седят добре на крака защото така на снимка не може да се добие много реална представа.А и материята бива ли?Знам че е изкуствена но и има различни като качество.Аз например имам едни ботуши от изкуствен велур и това е трета зима откакто ги имам(нося ги много)и изглеждат все още чудесно.Може би по-добре от някои от естествен велур носени носени същото време.Но да не стават за мокро време.
аз имам тази http://www.gojane.com/40033-shoes-faux-suede-ruffle-side-boot.html материята им е добра като качесто. Имала съм и по-лоши, но и по-сполучливи.  Peace
Имаче материята не мирише ( някои се оплакаха, че "велурените" обувки миришат), мека е и са много удобни.

# 164
teo_71 съм  Laughing нали заради "голямата ми уста" не мога да пиша нормално  около месец

keisi-r и аз не мога да отворя линка но ми се струва че е модел подобен на моя-аз имам тези http://prikachi.com/users/teo_71/58y.jpg
нарочно си ги избрах с по-грубата и дебела подметка и на мен също много ми хареса "тунинговата"подметка против пързаляне  Laughing
Като цяло съм много доволна-тествах ги даже в мокро дъдовно време и нямах проблем никакъв-значи за сух студ и сух сняг също ще са о.к.защото моя модел е с доста дебела и изолирана подметка.само дето съм се престарала с номера-поне номер и поковина са ми по-големи,но тъй като така и не успях да ги продам и поръчам по-малки си ги нося с плътен чорап и са ми идеалните бързоходки за сезона Laughing

Общи условия

Активация на акаунт