Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 666
  • 522
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чудя се дали да не направя поръчка, дали има желаещи  newsm78

# 286
@nni az sam ot jelaeshtite:)Moga da namerq i oshte edno momiche:)Ot koga chakam nqkoi da napravi obshta porachka Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 18:22 от aneliq_kostadinova

# 287
И аз съм май желаеща,моля те пиши ми как става,че съм от Русе и как да се разберем  Peace

# 288
Момичета, ето какво имаме за нашата поръчка:
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
23.12.2009 г. 00:30:00 UNITED STATES 91715 Receive item from customer (Otb)  
23.12.2009 г. 19:52:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Receive item at office of exchange (Otb)  
23.12.2009 г. 19:54:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Insert item into bag (Otb)  
26.12.2009 г. 22:30:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Send item abroad (EDI-received)

Някой може ли да ме светне какво става? newsm78

Май ботушките ще си ги нося другата зима.  hahaha

# 289
  • София
26.12.09 са изпратени от Щатите, тази седмица би трябвало да дойдат  Wink

# 290
  • pomorie
и аз ще разгледам  Peace

# 291
Момичета срещали ли сте в сайта тези боти гледах ги в другия сайт урбаног и там моделите са същите, но доставката е много висока ooooh!и затова не ми се ще да поръчвам от там  Rolling Eyes само че не ги намирам в go jane, някой срещал ли ги е за да знам дали да изчакам пак да ги качат  Peace

# 292
  • София
Момичета срещали ли сте в сайта тези боти гледах ги в другия сайт урбаног и там моделите са същите, но доставката е много висока ooooh!и затова не ми се ще да поръчвам от там  Rolling Eyes само че не ги намирам в go jane, някой срещал ли ги е за да знам дали да изчакам пак да ги качат  Peace
Не съм ги засичала там до сега, но изчакай малко, може да ги добавят  Peace

# 293
И аз се записвам за поръчка, не издържам повече, не мога без тези Simple Smile)))))

http://www.gojane.com/40879-shoes-suede-rosette-t-strap-platform-heel.html

Моля да ми кажете каква е процедурата по поръчката и към кого по-точно да се обърна:)) Благодаря предварително!!!  bouquet

# 294
  • в голямото село
Момичета и аз ще се включа в обща поръчка Hug С това хубаво време вече към сандалки ме тегли Laughing

# 295
  • София
Утре отивам да освободя една поръчка от митницата, после ще пиша дали бих се подложила пак на това  Rolling Eyes

# 296
и аз искам да поръчам, ако има някой за обща поръчка. Поздрави

# 297
Аз май няма да си получа поръчката от 03.12.2009г.  Cry
И прослрдяващ номер нямам ... вече идея нямам какво да правя  Sad

# 298
Аз май няма да си получа поръчката от 03.12.2009г.  Cry
И прослрдяващ номер нямам ... вече идея нямам какво да правя  Sad

Пиши им.

# 299
Момичета, не съм го смятала, но си мислех: и така, и така вече ще плащаме 20% ДДС, няма ли да е по-добре да правим големи поръчки с 5% мито, а доставката да ни излиза по- малко?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт