Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 646
  • 522
  •   1
Отговори
# 315
И изобщо колко парички е доставката?

# 316
И изобщо колко парички е доставката?

На 1-ва страница пише.  Peace

А за ДДС-то.....ми ще си го платиме  Laughing

# 317
Извинявам се,не съм го видяла (написаното относно доставката).

Ами хайде да се съберем и да поръчаме Simple Smile

# 318
Аз днес си пуснах 3 чифта обувки сама и ще видя когато доиде какво ще стане с ДДС-то Grinning         Дано няма проблеми и да не се бави много защото чета,че на някой доста се бавят. ooooh!   Ако няма никакви проблеми ще се организираме заедно за следваща,все пак дори да се заплаща ДДС  няма маи да е проблем когато сме няколко и се подели сьс всички Laughing   Момичета моля стискаите ми палци baby_neutral

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 17:09 от caramelka

# 319
caramelka  Praynig  Praynig  Praynig стискам силно палци  Peace Аз се притеснявам,защото сега съм в Русе,а адреса по лична карта ми е във Варна и да не започнат някакви въртели на митницата,някой знае ли дали това би представлявало проблем?

# 320
Момичета, за нашата поръчка още нищо. Стои си все така:
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
23.12.2009 г. 00:30:00 UNITED STATES 91715 Receive item from customer (Otb) 
23.12.2009 г. 19:52:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Receive item at office of exchange (Otb) 
23.12.2009 г. 19:54:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Insert item into bag (Otb) 
26.12.2009 г. 22:30:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Send item abroad (EDI-received)

Чудя се какво да правя.  Rolling Eyes Дали да пиша на някой и на кого?...

# 321
Аз днес си пуснах 3 чифта обувки сама и ще видя когато доиде какво ще стане с ДДС-то Grinning         Дано няма проблеми и да не се бави много защото чета,че на някой доста се бавят. ooooh!   Ако няма никакви проблеми ще се организираме заедно за следваща,все пак дори да се заплаща ДДС  няма маи да е проблем когато сме няколко и се подели сьс всички Laughing   Момичета моля стискаите ми палци baby_neutral

ako shte pravish posle obshta porachka me vkluchi molqte  Rolling Eyes shte ti stiskam palci

# 322
Момичета, за нашата поръчка още нищо. Стои си все така:
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
23.12.2009 г. 00:30:00 UNITED STATES 91715 Receive item from customer (Otb) 
23.12.2009 г. 19:52:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Receive item at office of exchange (Otb) 
23.12.2009 г. 19:54:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Insert item into bag (Otb) 
26.12.2009 г. 22:30:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Send item abroad (EDI-received)

Чудя се какво да правя.  Rolling Eyes Дали да пиша на някой и на кого?...

Аз съм поръчвала веднъж (лятото) - дойдоха за 10на дни, а вие я чакате вече...колко....близо месец....мисля,че трябва да пишеш....поне на сайта.После звънни на куриерската фирма (нали с куриер идваха,поне мойте така дойдоха).Много време мина вече.....ми се струва.

# 323
Е, аз доколкото разбрах, трябва да пристигнат с Български пощи.  Shocked На коя куриерска фирма да звъня?

# 324
  • София
Е, аз доколкото разбрах, трябва да пристигнат с Български пощи.  Shocked На коя куриерска фирма да звъня?
Тракинг номера с кои букви ти почва?

# 325

Ми....донесоха ми ги вкъщи......незнам пощи ли са,куриери ли са Joy

# 326
EM297793411US

# 327
  • София
EM297793411US
може да се обадиш на телефона от първия пост, но принципно ако е дошла щеше да си пише  Peace

# 328
Утре ще звънна.

# 329
Grethen80 - пиши на адреса посочен в сайта им,но трябва да са минали 4 седмици.Аз им писах 3 пъти докато ми отговориха. Към мен вече пътува втори колет компенсация за първия.
Ако загубилият се дойде ще си го оставя в пощата,само да не стане така да му се радват пощальонките  Laughing
но първо звънни както ти каза Ани    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт