Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 644
  • 522
  •   1
Отговори
# 330
Здравеите милички!Много се радвам,че ме подкрепяте. Hug   jerry много,ама много ти благодаря,че се вьлнуваш заедно с мен.aneliq kostadinova  ще изчакам малко,за да видя как ще станат нещата с моята порьчка и с голямо удоволствие ще пусна пак. Peace Няма да се плашиме с това ДДС какво толкова когато сме повече девоики ще се подели и готово Hug Grethen 80 много ще се радвам всичко да е ок с порьчката ти,но мисля ,че трябва да е тук вече.Пиши им на маил-а на gojane обади се в пощата  в митницата докато някои ти каже наи-накрая какво става Crossing ArmsА и мисля че пристигат с куриер,но това е от пощата,а не куриерска фирма newsm78

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:48 от caramelka

# 331
  • София
Grethen80 - пиши на адреса посочен в сайта им,но трябва да са минали 4 седмици.Аз им писах 3 пъти докато ми отговориха. Към мен вече пътува втори колет компенсация за първия.
Ако загубилият се дойде ще си го оставя в пощата,само да не стане така да му се радват пощальонките  Laughing
но първо звънни както ти каза Ани    bouquet
Аз също получих една пратка със същата транспортна фирма, забави се 1 месец от както е тръгнала до като я  получих. В сайта за проследяване не изписа нищо освен, че е пратена  #Cussing out
Нищо чудно твойта пратка да е отлежавала някъде и после да се е върнала при тях  Thinking

А относно ДДС-то не се плаша от него, а от 3-часовото освобождаване на пратка Sad   Изчаква да видя дали от 25.01.10 ще почне да става само на едно гише (дано)!

# 332
Сега отивам на работа. Днес ще звънна и довечера ще пиша. Притеснявам се, че бавя и други момичета...
На всичкото отгоре, поръчката я пуснах с картата на мъжа ми и е на негово име.  hahaha
В нашата поща имаме позната и е на стебд бай, ако дойде, веднага ще звънне, ама... нъцки.
Чудя се дали да не звъня и до централна поща.

# 333
Сега отивам на работа. Днес ще звънна и довечера ще пиша. Притеснявам се, че бавя и други момичета...
На всичкото отгоре, поръчката я пуснах с картата на мъжа ми и е на негово име.  hahaha
В нашата поща имаме позната и е на стебд бай, ако дойде, веднага ще звънне, ама... нъцки.
Чудя се дали да не звъня и до централна поща.

Аз също чаках много време последната си поръчка ... на 03.12.09г. беше изпратена и пристигна на 12.01.2010г. при мен. От митницата ми обясниха, че понякога се случва колетите от Лос Анджелис да пътуват до Нова Зеландия и чак тогава да се връщат насам Twisted Evil затова имало случаи в които сега се получават пратки изпратени миналия април ooooh!
Също така ми обясниха, че е нормално заради празниците пратките да се бавят от порядъка на 30-40 дни.

# 334
Забравих да кажа, че относно ДДС-то и митото все пак има вратички, зависи на какъв митничар ще попаднеш Wink Мен ме накараха да подпълня декларация, че съм получила употребявани обувки които не стават за продажба, а само за лично ползване и не платих абсолютно нищо Wink

# 335
Браво на теб,ти явно си имала кьсмет с митничаря иначе ако е някои които не  е в настроение никога няма да ти обясни как да се измькнеш от ДДС-то. ooooh!

# 336
Здравейте и от мен Simple Smile Искам да изкажа и моя опит от пазаруването от сайта. Аз съм от Плевен, но уча във Варна. Ноември месец научих за сайта и се събрахме с колежки да правим обща поръчка. Поръчката беше изпратена на 18.11 и получена 08.12 (идеален подарък за студ. празник  Crazy ). Бяхме писали адреса на едно от момичетата, защото тя си е от Варна. Колетът пристигнал в 19:30 на вратата с куриер. Всичко беше супер, на всеки всичко му стана. Прибрах се за празниците в Плевен и реших да правя нова поръчка. Този път поръчах неща само за мен, майка ми и едни сандали за 1 приятелка. Преди нова година банките не работеха и затова направих поръчката на 04.01.2010. Писах адреса си вкъщи и на името на майка ми, за да може тя да го получи. Колета е изпратен на 07.01 и е получен вчера на 19.01.2010. Обаче, не дойде никой вкъщи както очаквахме, а получихме бележка от пощата. Майка ми е отишла до пощата, там са и дали 1 топ документи и са я пратили на митница. На митницата са й казали, че дължи ддс и са я върнали да донесе банково извлечение от картата ми, както и изпринтен имейла ми, в който пише какво съм поръчала и за колко лв. Направо бях в шок! Като се разрових се оказа, че е излязъл нов закон и побеснях. #2gunfire Сега ще видим утре майка ми като отиде пак, дали ще я разкарват още и с колко пари ще я отръскат горката....

# 337
Това е страшно неприятно,дано да се оправите и да си получите нещата,така е в Бьлгария  #Cussing out Много ще е добре да се направи нещо по този вьпрос ooooh! newsm78     Така много ни спьват,много трудно се получават нещата,аз се моля моята да няма проблем Praynig

# 338
Момичета,надявам се всичко да е наред с поръчките ви!!!

Хайде някой няма ли да пуска обща?  Rolling Eyes Thinking

# 339
Mомичета аз сьм ЗА да направя порьчка,но да се сьберем няколко момичета.Ако има желаещи да се организираме и да направим порьчка. Grinning Peace

# 340
caramelka АЗ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА Hug

# 341
супер geri koleva,много се радвам,дано има и други които искат за да може да я пусна Hug

# 342
  • София
супер geri koleva,много се радвам,дано има и други които искат за да може да я пусна Hug
Сори,че пиша тук, но си изчерпала входящите съобщения. Пиши ми,когато решиш да пускаш.   bouquet

# 343
ок.Момичета сьбираме се за обща порьчка надявам се да сте сериозни и до петьк да я пусна. Peace

# 344
И АЗ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА!!! caramelka, преди ден-два доста момичета писаха тук в темата,че искат да се включат. Можеш да им пишеш,ако трябва и аз ще им пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт