Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 586
  • 522
  •   1
Отговори
# 390
snejinkata26, би ли споделила моля те като дойдат колко ти излязоха като крайна сума - с таксата на посредника и ако има някакви други разходи  Peace

# 391
  • София
а да ви питам ДДС-то върху стойността на обувките без доставката ли е или и върху нея

# 392
а да ви питам ДДС-то върху стойността на обувките без доставката ли е или и върху нея
anelka 119 ДДС-то си го платих върху цялата фактура с доставката,но всички неща са страхотни и аз съм страшно доволна

# 393
  • София
anelka 119 ДДС-то си го платих върху цялата фактура с доставката,но всички неща са страхотни и аз съм страшно доволна

знам че са страхотни поръчвала съм си сандали и ботуши и са супер,благодаря за отговора

# 394
Момичета пускам обща поръчка утре вечерта,ако успеете с парите през деня ще ви включа,ще смятам 0.27 долара на всеки долар поръчани доставка и ддс върху цялата стоиност .Ако не успеем с поръчката или се изчерпат нещата ще я пускам в понеделник.Място в момента има аз имам 2 чифта сандали само Hug

# 395
  • София
Момичета пускам обща поръчка утре вечерта,ако успеете с парите през деня ще ви включа,ще смятам 0.27 долара на всеки долар поръчани доставка и ддс върху цялата стоиност .Ако не успеем с поръчката или се изчерпат нещата ще я пускам в понеделник.Място в момента има аз имам 2 чифта сандали само Hug

ЧуШлИвО ЛюТе  Hug мила,чак сега виждам че ще правиш поръчка.Моля те ме включи ако не е късно.

# 396
Поръчката се отлага за понеделник защото никои няма възможност да преведе парите днес .Пишете ми до неделя вечерта който иска да го включа в поръчката.Мога да пратя нещата по поща или еконт в цялата страна Peace

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 13:07 от ЧуШлИвО ЛюТе

# 397
  • Варна
Аз обмислям за 2 чифта обувки, но не разбрах точно как става ценообразуването... Едните са $21, другите $22.10, т.е $43.10+(43.10*0.27)=$54,74?

# 398
Аз обмислям за 2 чифта обувки, но не разбрах точно как става ценообразуването... Едните са $21, другите $22.10, т.е $43.10+(43.10*0.27)=$54,74?

Това е сумата на обувките с транспортните,отгоре начисляваш 20% ДДС,което ще вземат на митницата = 65,69$

# 399
  • Пловдив
Момичета и аз съм за обща поръчка. Харесала сам 1-2 неща, на лични ли да пиша или и тук става?

# 400
Големи благодарности на Гретхен,получих си ботушките, като цяло не съм очарована,утре ще кача снимчица smile3525

# 401
Момичета и аз съм за обща поръчка. Харесала сам 1-2 неща, на лични ли да пиша или и тук става?
на лични Simple Smile

# 402
  • Варна
ЧуШлИвО ЛюТе, мила, какво стана? Пусна ли поръчката?

# 403
Пуснах поръчката,включих всички които ми преведоха пари и едно момиче с което се уговорихме за превод утре,останаха още неща за поръчване обаче/а уж нямаше желаещи отначало/и хора които не включих.Обмислям да пусна още една поръчка но в края на седмицата за да не дойдат заедно и да се набивам на очи,не че не ме знаят де WhistlingТа тогава ще поръчат останалите,надявам се да не ми се сърдите,някои хора не бяха на линия  за да се разберем Peace
Ще пиша като тръгне за Бг пратката  bouquet

# 404
  • Варна
Супер!!! Ориентировачно за колко време пристигат нещата, че не съм никак наясно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт