Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 607
  • 522
  •   1
Отговори
# 375
Тази седмица, живот и здраве, обувките трябва да са при мен. Моля се да няма много разправии.
Момичета, кажете ако ни брулнат ДДС, как ще го разпределим.
А после трябва да се разберем и как ще ви пратя нещата, но това ще го направим на скайп или лични след като ги получа.  Hug

# 376
Тази седмица, живот и здраве, обувките трябва да са при мен. Моля се да няма много разправии.
Момичета, кажете ако ни брулнат ДДС, как ще го разпределим.
А после трябва да се разберем и как ще ви пратя нещата, но това ще го направим на скайп или лични след като ги получа.  Hug
iskam da popitam dali moje i az da se vklu4a v porychkata,che mn iskam da si vzema edni obyv4ici!!!Az prochetoh usloviqta za poruchvane iskam samo da znam kogato nqkoi ot vas poruchva obshta porchka kak stava.Blagodarq predvaritelno!!!

# 377
Grethen80 мисля,че ДДС-то няма да е проблем; към поръчката на вс т.е. обувките + доставката,която е за него му добавяш 20% примерно при мен както е за обувки+доставка 17 и нещо беше вече непомня ддс-то е към 3,50, а ако имаш допълнителни разходи за декларации и разните му там и аз нз какво се иска, дели направо на броя момичета тези разходи и добави и тях. Според мен това е най-добрия вариант, но ако някой др има др идея....  newsm78  bouquet и дано вс да са доволни от поръчаните неща  Crazy

# 378
И аз мисля така да го разделим. Вчера звънях в пощата, нямаше още нищо. Днес пак ще ги тормозя.  Crazy
Всеки момент трябва да дойдят, нямам търпение вече...
И аз вече не помня кой какво точно си поръча, добре че си пиша Simple Smile

# 379
Здравейте момичета!Видях ,че ЧуШлИвО ЛюТе ще прави поръчка дано се съберем най-накрая Hug
  :  bouquet  bouquet за нея,защото се зае с пускането на поръчката Peace

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:50 от caramelka

# 380
 Peace Peace Peace Peace zdraveite na vsi4ki.Tozi sait go jane mn mi haresva i ima unikalni ne6tica.ako puskate poru4ka dali 6te e vuzmojno da me klu4ite?
blagodarq vi predvaritelno

# 381
и аз ще се включа.Стига да е останал моя номер

# 382
Хоп и аз тук към общата поръчка,ако не свършат дотогава  Mr. Green

# 383
Момичета, имам пак въпросче. В номера за проследяване излиза:
27.1.2010 г. 08:08:00 BULGARIA Gabrovo Receive item at delivery office (Inb)
Само че днес мъжа ми е питал в пощата, няма нищо. Къде да търся?  newsm78 Нали това е все пак сайта на Български пощи, би трябвало да са в пощата.

# 384
ами или са в митницата или в пощата ако не в вашия клон по скоро са в централната поща то просто другаде няма къде да са  Mr. Green най-вероятно утре ще получиш известие и ще разбереш точно къде да идеш аз живея до 11то тук пощальонката е мн мила и ми носи вс до вратата ама...кашончето няма да е никак малко и не вярвам да ти го донесът  Crazy

# 385
Момичета, сега се прибирам, събота и неделя ни нямаше.
В петък се оправихме в митницата, но неможахме да вземем колета от пощата. Утре най- накрая ще го вземем. Тоя митничар като се запъна, че според него града от който били пратени бил в Канада, а не в Щатите... ooooh!
Начислиха ни 20% ДДС и дадох 20 лв. за митническата декларация.
Утре вечер, като се прибера от работа ще пиша и ще се разберем как да придвижа нещата.

# 386
И аз се записвам, ако има обща поръчка.

# 387
Моля някой да ми пише, когато се правят общи поръчки, бих искала да участвам. От Варна съм. 

# 388
Здравеите момичета,преди време бях написала,че си поръчах сама обувки и чакам да доидат.Ами доидоха и то доста бързо за 14 дни ,много съм щастлива Hug
Доидоха на митницата и платих 20%ДДС,но много се радвам за красивите ми обувчици.СТРАХОТНИ СА PeaceПожелавам ви и на вас безпроблемнно пазаруване Peace

# 389
Аз най-накрая се наканих да поръчвам, но за жалост все изпускам общите поръчки и се наложи да поръчам чрез фирма посредник-Ломбард. Пуснах им парите на 20.01-за ето тези боти  http://www.gojane.com/40558-shoes-leatherette-zipper-high-heel-boot.html . Ще пиша когато дойдет за качество и размери-това ми е първата поръчка от тях. Поздрави и успех с покупките Wink

Общи условия

Активация на акаунт