Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 625
  • 522
  •   1
Отговори
# 360
Момичета знаете ли ,нека някои друг се заеме с общата порьчка ,защото така не стева аз нямам толкова свободно време и все пак бях готова да помогна,но така не става един е готов и ми праща линкове,в следващия момент се отказва.Нищо нямам против друг да се заеме с това,аз мислех,че всияки ще сме сериозни,но както и да е и така се получава по някога Peace
Ще следя темата,но няма да се занимавам повече с това ooooh!
Извинявам се на всички точни момичета които се надяваха на мен,сьжалявам Thinking

# 361
 Rolling Eyes Уф,ами значи пак чакам някой да се навие да поръча,че да ме включи ...

# 362
И аз така Cry Cry Cry

# 363
До момичетата в моята поръчка!
Нещата са ни в България! Party Сега погледнах, бях се настроила вече да им пиша.
23.12.2009 г. 00:30:00 UNITED STATES 91715 Receive item from customer (Otb) 
23.12.2009 г. 19:52:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Receive item at office of exchange (Otb) 
23.12.2009 г. 19:54:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Insert item into bag (Otb) 
26.12.2009 г. 22:30:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Send item abroad (EDI-received) 
21.1.2010 г. 17:20:00 BULGARIA SOFIA EMS-SERVICE Receive item at office of exchange (Inb)

Сега остава да разбера къде ще ми ги доставят и колко още ще трябва да платим, въпреки че тайничко се надявам да се разминем.

# 364
супер много се радвам за вас.Сега още няколко дни и ще са при вас мисля 2 дни .Дано нямате проблеми. Peace

# 365
Grethen-чудесни новини,почти бях забравила за ботушките,супер много се радвам smile3508

# 366
Grethen80 и мен мн ме зарадва   261uu въпреки,че сандалите ще стоят в кутията 5-6 месеца още  Mr. Green дано съм си оцелила номера  Embarassed

# 367
  • Шумен
И аз ще чакам за обща поръчка.  Sad

# 368
Rolling Eyes Уф,ами значи пак чакам някой да се навие да поръча,че да ме включи ...

И аз отново ще чакам Cry А така се бях зарадвала Sad

# 369
  • Sofia
Искам да убия някой #Cussing out #2gunfire Днес майка ми пак е ходила до митница, вече с нужните документи. Накарали са я да плати ддс върху всичко, т.е. и в/у доставката. Направо полудях. Нямат право на това. Освен това в разпечатката от имейла изрично си пише кое е стойността на нещата, кое е доставка. И така са и надчислили ддс вместо в/у 158$ в/у 203. ДДС-то е излязло 56лв  Shocked След това са й искали още 20лв за някаква такса, за която не са й дали никаква бележка....Най - ме е яд за това, че не обявяват законите и няма от къде да научиш какво става. А и така като не знам какъв е закона не мога да си претендирам за правата, ако решат да ме лъжат нещо. И сега излезе, че улекнах с 76лв, за които нямах представа. Също така не разбирам защо в сайта на митницата няма поместен новия закон, а си седи само старата наредба ?!?

Момичета, това вече го коментирахме доста напред в темата и даже обясних как на мен ми отне 3 часа да си освободя пратката и естествено си платих ДДС-то (поръчката ми беше от 10.12, получи се на 02.01).

На всички пратки, при които стойността на стоките (без доставка) е над 30 лева се слага ДДС от 20% (което заплащате на митница след попълване на митническа декларация).
Ако стоката ви е над 30 лв без транспорта ДДС-то и се определя върху цялата стойност по фактура, включително транспорта.
Т.е например сте поръчали стоки за 50 долара и още 30 долара са ви доставка. Митничарят смята така:
Стоката е за 50 долара, което е над 30лв, значи следва да се начисли ДДС.
ДДС-то се начислява като 20% върху 80 долара (а не 50), защото толкова е цялата стойност по фактура, с включен транспорт. Т.е имате ДДС и на транспорта.

Дано ви е станало ясно.

# 370
  • в голямото село
Жалко, че не можахме да се съберем и да поръчаме с Карамелка, дано някой друг се навие за обща поръчка.

# 371
Момичета,искам да попитам дали някоя от вас си е купила от гумените ботуши на Go Jane?Интересува ме как са като качество,дали могат да издържът поне една зима?Защото есента купихме едни тук от BG на дъщеричката ми и вече са сцепени.  Sad

# 372
Grethen80   страхотна новинка  Hug   

# 373
другата седмица ще пусна една поръчка но не ми пишете от сега ще кажа в темата когато съм готова че нещата може да свършат,ще смятам доставка на всеки и ддс ако сте съгласни Peace

# 374
другата седмица ще пусна една поръчка но не ми пишете от сега ще кажа в темата когато съм готова че нещата може да свършат,ще смятам доставка на всеки и ддс ако сте съгласни Peace
ако пускаш обща се записвам че харесах едни сандалки за сватбата Mr. Green Peace  bouquet

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 12:18 от Aneliana

Общи условия

Активация на акаунт