Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 635
  • 522
  •   1
Отговори
# 345
aneliq_kostadinova, пълна ти е кутията и неможах да ти отговоря.

# 346
aneliq kostadinova кутията ти е пьлна може да ми пратите линкове

# 347
ve4e e prazna  Wink

# 348
Момичета,в петьк пускаме обща порьчка  bouquet

# 349
Само да кажа:
 Вчера звънях на тел. от първа страница, казаха ми че пратката не е влизала в България, иначе щяло да си пише. Обясниха ми, че имало забавяне на някой пратки от US., имало колети от ноември, които сега получили.  ooooh! Предполагали, че ще пристигне.  Close
Неможах да пиша на сайта, че ни дойдоха гости Embarassed Довечера ще го направя.  Hug

# 350
  • в голямото село
Супер момичета   bouquet ще се съберем май за обща поръчка Hug И аз ще се включа, но съм на работа и след обед ще имам време да разгледам и да пусна линкове на карамелка.

# 351
От това което аз си харесах вече ми няма номерата  Sick Ще чакам за следващата  Rolling Eyes

# 352
И аз от тук съм си харесала няколко модела, но понеже до сега не съм пазарувала ще ми кажете ли какво трябва да направя за обща поръчка, за да се включа и аз?

# 353
И аз от тук съм си харесала няколко модела, но понеже до сега не съм пазарувала ще ми кажете ли какво трябва да направя за обща поръчка, за да се включа и аз?

ami izprashtash linkovete na tova,koeto iskash da porachash na caramelka.i kogato se saberem dostatachno hora tq shte razdeli dostavkata mejdu vsichki i shte kaje kolko pari trqbva da i se pratqt  Wink

# 354
Момичеата моята порьчка още няма тракинг номер и се чудя дали да не изчакам малко,за да ми го пратят.Иначе няма проблем и  сте доста бьрзи всички,много бьрзо се сьбрахме.Но не мисля ,че ще е проблем да изчакаме докато ми пратят тракинга. Peace
Всички които са ми пратили нещата да са спокоини сметнала сьм всичко.Асьщо ме интересува как предлагате да процедираме за ДДС-то което ще платя.  bouquet

# 355
и аз ще се включа в общата поръчка  Hugс това ww.gojane.com/37846-shoes-multi-print-rain-boot.html

# 356
Искам да убия някой #Cussing out #2gunfire Днес майка ми пак е ходила до митница, вече с нужните документи. Накарали са я да плати ддс върху всичко, т.е. и в/у доставката. Направо полудях. Нямат право на това. Освен това в разпечатката от имейла изрично си пише кое е стойността на нещата, кое е доставка. И така са и надчислили ддс вместо в/у 158$ в/у 203. ДДС-то е излязло 56лв  Shocked След това са й искали още 20лв за някаква такса, за която не са й дали никаква бележка....Най - ме е яд за това, че не обявяват законите и няма от къде да научиш какво става. А и така като не знам какъв е закона не мога да си претендирам за правата, ако решат да ме лъжат нещо. И сега излезе, че улекнах с 76лв, за които нямах представа. Също така не разбирам защо в сайта на митницата няма поместен новия закон, а си седи само старата наредба ?!?

# 357
това е направо скандално #Cussing out
Дано нямаме такива проблеми,защото все пак когато сме повече ДДС-то ще се раздели  ooooh!

# 358
Незнам дали са взети под внимание следните неща от първия пост:

За сумата над 150 евро ще дължите мито на своята поръчка"

"за поръчки на стойност до 50 долара доставката е 30 долара, до 100 долара е 35 долара,до 150 долара е 40 долара и така нататък " ,т.е. до 200$ - 45, до 250$ - 50$
значи за да не се плаща мито трябва сумата на обувките и транспортните да е не повече от 210-214$  Rolling Eyes По мои сметки  Mr. Green И освен това като гледам доста бързо свършват номерата,давайте да се организираме  Peace

# 359
jerry
така беше ....но преди да се напием по Новогодишните празници ...

Общи условия

Активация на акаунт