Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 608
  • 522
  •   1
Отговори
# 480
 Laughing Аз бих пуснала пак поръчка, но само ако мамите са съгласни да си доплатят 6 лв. за куриер от моя до техния град... Просто времето ми е много ограничено и ми е безкрайно трудно ходенето до пощата, най-вече затова че работното им време съвпара изцяло с моето Rolling Eyes
Ако има желаещи за този вариянт да ми пишат Simple Smile

# 481
Laughing Аз бих пуснала пак поръчка, но само ако мамите са съгласни да си доплатят 6 лв. за куриер от моя до техния град... Просто времето ми е много ограничено и ми е безкрайно трудно ходенето до пощата, най-вече затова че работното им време съвпара изцяло с моето Rolling Eyes
Ако има желаещи за този вариянт да ми пишат Simple Smile
ok можеш да ме броиш Peace

# 482
prelestnata_69 брой и мен  Peace

# 483
Здравейте,искам да се включа в общата поръчка.Но кога ще се поръчва и за колко време ще дойдат нещата?Как ще стане плащането и тн.?Обяснете ми по-подробно ,защото не  знам как става.

# 484
Момичета,каде  се  изгубихте,аз  вече  чакам  с Ломбард   4 чифта.После  ще   пиша  дали  сам  доволна.......Порачах   преди   2   седмици  и  вече  трябва   да   идват.....хм....дано   сам   оцелила   номера.

# 485
zoritsa защо не свиркаш да заръчваме заедно  Sad
айде ще чакам да пишеш дали си доволна и какво си поръчала че още повече да се ядосвам, то бива женска лакомия за обувки ама мойто на нищо не прилича  Twisted Evil

# 486
Евита83,то   с  ломбард  излиза  солено  независимо  дали  ще  порачаме  заедно   или  сам  по  сам-взимат  30%  върху  сумата+по  6      долара  на  килограм.Но  солено,не  солено  аз  се  побърках  по   тия  обувки.......

# 487
zoritsa и аз ко теб съм се побъркала.... че чакам да се похвалиш с отзиви и снимков материал поне око да изплакнем...

# 488
Аз си получих поръчката чрез Ломбард - излиза скъпо, не бяха споменали изобщо за 30 процента комисионна и ми обявяваха за крайна цена съвсем друга цифра. Но пък обувките са просто убиец. Много ми харесват, както и другите неща.

# 489
Здравейте,  момичета  ......получих  си  обувките  чрез  Ломбард   много  са  готини,но   изглеждат  не  много   качествени  и  незнам  дали   няма  да   се  отлепят  още  при  първо  обуване?!И още-с  Ломбард   излиза  ужасно   скъпо...

# 490
Излиза скъпо с Ломбард защото явно забравяте че имат 30% комисионна и отделно се плаща 6$ на кг.

# 491
Моля ако някой ще прави поръчка да ми пише

# 492
И аз ще се включа,ако има обща поръчка.Моля,пишете ми на лични.

# 493
Че то и с обща поръчка излиза скъпо - и доставката, и обмитяването....  Confused
Но има интересни моделчета, които изкушават  Mr. Green

# 494
няма ли някой сайт от ЕУ с подобни модели и цени!?

Общи условия

Активация на акаунт