Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 506
  • 522
  •   1
Отговори
# 495
И аз си поръчах чрез Ломбард.
Тази рокля, но с розовата лента под бюста:
http://www.gojane.com/36125-formals-colorblock-zebra-print-formal.html
и тези обувки:
http://www.gojane.com/42471-shoes-perforated-stud-embellished-heel.html

Хубави са много, а обувките са супер удобни, имат скрита платформа и това компенсира високия ток.

# 496
здравейте , дали някой ще поръчва от този сайт да се включва и аз, ако може ?

# 497

Момичета и аз искам да се включа в обща поръчка с един чифт..С Виза електрон съм/Райфайзен/ и два пъти вече ми отхвърлят поръчката/пишат че датата на валидност  картата била отхвърлена #Cussing out...?!/..
Дори  съм регистрирана и в Пейпал,не видях обаче да има опция за плащане през  него..
Що така,много ме е яд  #2gunfire
 Ако някой ще пуска поръчка да ми пише... Praynig

# 498
  • Добрич
Хей, моля ви и мен да ме включите в една обща поръчка.  Praynig Praynig Praynig

# 499
Има ли още хора които правят обща поръчка, ако има хайде да се съберем повечеко ( до лимита все пак де) и да пусне някой, аз не съм го правила, а и сега малко нямам много пари по картата, но харесах едни мечтани сандалетки/обувки и искам да ги имам ... Rolling Eyes Моля ако има някой да ми пише на скайп jabka_84, че там съм по откриваема Simple Smile

Благодаря момичета!

# 500
Здравейте момичета.Аз никога не съм поръчвала, но сме се събрали 3 девойки с поръчка и бихме искали да се присъедим към обща поръчка.Исам да попитам колко ще струва доставката и колко хора трябва да се съберем ?

# 501
Здравейте момичета, аз си нося 37 номер по бг номерация. Кой е моят  US номер ?

# 502

6,5  Rolling Eyes

# 503

6,5  Rolling Eyes
Мерси Гери, за бързия отговор. Аз толкова много неща си харесах. Simple Smile

# 504
Момичета, имайте ме впредвид, ако някоя от вас има желание да пусне обща поръчка, че вече 1 месец само плакна очи по обувчиците Laughing Благодаря ви предварително Hug

# 505
Здравейте!Когато се прави обща поръчка да ме присъедините.Много готини нещта има

# 506
Да кажа само, че има код за 20% отстъпка за целия сайт, който важи до 6.06.2010 newsm44. Ще е добре, ако успеем да се възползваме newsm53

# 507
да напарвя запис докато не съм ви загубила

# 508
можете ли наякой да ми каже до каква сума не се плаща мито и ддс 150 евро с доставката или 45 евро без доставката  в началото на темата пише 150 евро но ми се струват много ако наистина е 150 евро ще е супер чакам отговор защото мисля да се пробвам с поръчка ще съм благодарна на все отговорил ми

# 509
можете ли наякой да ми каже до каква сума не се плаща мито и ддс 150 евро с доставката или 45 евро без доставката  в началото на темата пише 150 евро но ми се струват много ако наистина е 150 евро ще е супер чакам отговор защото мисля да се пробвам с поръчка ще съм благодарна на все отговорил ми

над 150 евро ( с доставката)  се плаща Мито а над 30 лв се плаща само ДДС

Общи условия

Активация на акаунт