Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 674
  • 522
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,моля ви който прави поръчка -искам ето тези.
http://www.gojane.com/38766-shoes-peace-symbol-heart-shearling-boot.html
Моля ви пишете ми искам гиии!!!!!!!!! Praynig
Благодаря!!!! Hug

# 196
prelestnata_69 БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО  Hug

Здравейте,моля ви който прави поръчка -искам ето тези.
http://www.gojane.com/38766-shoes-peace-symbol-heart-shearling-boot.html
Моля ви пишете ми искам гиии!!!!!!!!! Praynig
Благодаря!!!! Hug
виж постовете на Grethen80 ,търсеше спешно момичето,щеше да си ги поръчаш при нея  Peace

# 197
Включвам се да кажа, че все още няма нищо за нашата поръчка.
Моля, момичетата, които са поръчвали, да пишат след колко дни долу- горе пращат тракинг номера. Praynig

# 198
До момичетата, които са в моята поръчка: Имаме тракинг номер Hug на Коледа може да тропкаме с новите ботушки  Laughing

Някакво развитие по поръчката  newsm78

# 199
  • Варна
Нашите ботушки все още си седят в Лос Анджелис...

# 200
Нашите ботушки все още си седят в Лос Анджелис...

явно няма да ни огрее за нова година  Tired

# 201
  • Sofia
И моите са още в Лос Анджелес. Т.е натоварени са оттам и явно пътуват насам, няма по-ново инфо.

# 202
  • София
Моля, момичетата, които са поръчвали, да пишат след колко дни долу- горе пращат тракинг номера. Praynig
до 3-5 работни дни е нормално  Peace

# 203
Дано са приели поръчката поне,че моя номер вече не е в наличност, а с моя пуст късмет да не остана без сандалки  ooooh! Tired

# 204
до 3-5 работни дни е нормално  Peace
Е, значи идната седмица да чакаме. Дано няма отказани неща. Praynig

# 205
 Момичета вече съм доста притеснена.В петък не успях да стигна до нашата митница,но днес задължително ще го направя.  Искам обаче да направя връзка и с GoJane- пиша им на е-мейл посочен във сайта,които ми даде и ани,но никoй не ми отговаря.Това нормално ли е? Моля тези които са се свързвали с GoJane,да ми помогнат - как са го правили - е-мейл,телефон или ...? 

Поръчката ми е пусната на 25.11 от LosAngelesи това е ... имам номер за проследяване,но пакета не е пуснат с ЕМС

# 206
е...ужасно - звънях туку-що на митница Плевен и ми казаха,че те изобщо нямали складове и колетите пристигали директно в пощата ни или при куриерските служби,с които са пратени... а те били извършвали проверки ако е наложимо на място ... това достоверно ли е или тоя ме прати за зелен хайвер??? Sad

# 207
  • Sofia
Защо не провериш номера, който имаш, на сайта на нашите пощи? Така ще видиш къде ти е пакета.

# 208
има един единствен ред на които пише,че на 25 е тръгнала от ЛосАнгелес ....

Rolling Eyes

# 209
Момичета, имаме си тракинг номерsmile3501
Само  още немога да се ориентирам къде да го проследявам Embarassed Някой може ли да даде линк?

Общи условия

Активация на акаунт