Отговори
# 645
Не ме подготвят нито за инвитро,нито за инсеминация.Не ми прават никакви стимулаций. Прегледаха ме с вагинален ехограф,за да засечат овулация.Понеже беше 14 ден се очаква да настъпи овулация през следващите дни. Затова препоръча да си направя ову-тест.Лекарката каза,че няма проблем да забременея естествено.По-колко фоликула е нормално да се образуват за един нормален цикъл.

# 646
Един доминантен и няколко малки, но те се виждат, че са малки, т.е. изобщо не ги броят. По принцип се броят само тези, които имат шанс да станат доминантни.
Ако жената направи два доминантни, тогава може да забременее с разноячни близнаци.
Надявам се да е престараване и лекарката ти да е изброила всички възможни точки, които е видяла.

# 647
Права си КЮБИТ.Точно така.Тя преброй всички като каза,че има вероятност един да стане доминантен.И според нея това е един нормално функциониращ яйчник.В предишния пост не се изразих съвсем точно.

# 648
Здравейте.
Вчера бях на лекар.Бързам да споделя резултатите.Цитонамазката е втора група.Минах преглед и ведеозон.Пуснах изследвания за хламидий.На фоликуметрията се откриха 19 фоликули .Чакам овулация

да не би 19 да е размерът на доминантният , а не брой фоликули , по се връзва за непосредствено преди овулация newsm78.....

# 649
Вече и аз не знам.В петък пак съм при нея и ще я помоля да ми обясни по-добре.Тя ми даде и снимка от прегледа,такаче няма да има проблем.Може би аз не съм разбрала точно какво иска да ми каже,но сега си спомних,че спомена,че било нормално да бъдат 21.Каква е тази цифра и аз не разбрах.

# 650
но сега си спомних,че спомена,че било нормално да бъдат 21.Каква е тази цифра и аз не разбрах.

еееееее , за размера става въпрос  бе , душко , оооо ми супер ти е размерът  , значи си на контролирано бебеправене , така да се каже , ми каза ли ти как да действате luvbed всеки ден , през ден , как?! , дойде ли време да пукаш фоликула , нали знаеш : преди luvbed я коремни преси , я качване на стълби , ама ако пък си се спука сам -супер!!! абе докторката щом те следи изкъсо - тя ще ти каже. айде почваме да стискаме палчета Praynig baby_neutral Hug

# 651
Привет и от мен!

Обхванало ме е едно предколедно пазаруване, но пък и нещо ми е отпаднало. Вирусче ли ме е прихванало или защото повече от седмица не съм ходила на гимнастика.... незнам.... newsm78

Да ви питам, някой чувал ли е за този билков препарат http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%85 … -pid30001311.html

Препоръчаха ми го... аз от едно време си знам, че моя проблем е най-вече от стресовия хормон, който отделя хипофизата- т.нар. Пролактин.
Вие какво мислите по въпроса?

# 652
Багодаря ви момичета за бързите отговори-ROSLEM,MILI VANILLI,ДАРА,КЮБИТ.
Направих си теста,но той отчете отрицателен.Появиха се две черти като едната бе ясно изразена,а другата по-слабо изразена.Според упътването това е отрицателен резултат.
В петък съм на преглед и тогава  лекарката ще ми каже какво да правя.
Лека вечер на всички и успешен ден утре.

# 653
Кюп усхеп Hug.
Момичета ще се ходи на зъбар май.Зъб не ме боли, на тази хралупа вътре в устата ми ме плаши.То едва ли ще ме лекуват де newsm78, но все пак зъбар да види.
Четох, че ренген е изключен и да не давам да ми правят, пломбите от амалгама за забранени - само фотополимер и ако се наложи упойка да е без адреналин.За друго да следя ли newsm78 newsm78 newsm78

# 654
Бънка
САМО ако съвсем са лоши нещата ( т.е. да те боли много и да е с осезаема нужда от намеса)  някой зъболекар ще ти направи нещо в момента, по вероятно е да те накарат да изчакаш, другият вариант е с локална анестезия но пак си е опасно заради алергии ако имаш такива. според мен ще си останеш така до голямото събитие  Hug

# 655
Здравейте сладкиши! Минавам да кажа едно здрасти и бягам да спя , че пак никое време стана  Embarassed Добре съм, имам вече нови зъбки , лелката ме посети сефте точно 1 месец след реабразиото без дори да я усетя , че наближава.Стягам се за празника в Неделя   bowuu

Хъни - Бъни, иди спокойно на зъболекар.Пломби от фотополимер няма никакъв проблем да ти правят.Ако не е нещо супер сложно всеки що-годе кадърен зъболекар , ще ти помогне.Снимки наистина не се правят , но ако се наложи сложна интервенция има специалисти (хирурзи) ,които могат да ти помогнат.Не е чак толкова страшно.По време на първата ми бременност правих 6 кариеса , отделно се наложи да ми цепят венеца заради възпалена вътре киста два дни след термин , с локална упойка.

Я Квази се появил! Браво на момичетата ти , все така да я карат до края  smile3501

Лека нощ и целувки от мен!  bouquet

# 656
Добро утро, милички! Hug
След като два дни не успях да се включа, поради скапан нет, само можех да чета, днес ще си пейстна запазеното писъмце.
Заслужавате едно хубаво кафе и закусчица:

Ленка, ти си моя пример и вдъхновение  bouquet и като те чета съм сигурна, че е точно така както го описваш. Още сега виждам какво става, ту малката, ту голямата, ту мъжа ми, много празници, аз на работа..., малко взе да ми идва нанагорно... Rolling Eyes Embarassed
Квазко е минал на отчет. Хайде, понамали тая работа и да се включваш по-често! На Мамутчетата прегръдки!  Hug
Норчеее, добре си се завърнала! Много късмет и сбъдване на мечтите! Praynig
Мили Ванили, като винаги голям си сладур и повдигаш настроението! Joy
ilik123, ти вече си част от нашата групичка! Успех, и ако не стане този месец, не се притеснявай! Praynig
Бъни, аз бях преди 2 седмици на зъболекар, от ЖК ми искаха зъбен статус, за да ме зачислят. Състоянието ми е перфектно, но зъболекарката каза през март-април пак да отида, което ще рече точно 6-7-ми месец.
Николче, как си ти мило?
kup74, Мили Ванили ти е обяснила добре за тестовете за овулация. Реге също има перфектна схема по темата. Аз лично не бих дала съвети, защото ги ползвах 2-3 месец и се отказах. Когато ми показваха овулация, се оказа че няма такава, и обратното, но не ги отричам, много хора са доволни. Дано ти донесат успех на теб! И аз мисля, като Дара, че просто размера на доминантния ти фоликул е бил 19мм.
Кюбит, Матрева, Ванхорне, Дара, Рослем, Данито, Аква, Миле, Илче....ОБИЧАМ ВИ!
Хубав ден, приятели! Heart Eyes

# 657
Добро утро  Hug

kup74 наистина за размера на фоликула става въпрос. Днес пак си направи ову-тест. Стискам палци  Praynig. Нещата се развиват добре при теб. И едно въпросче, ти от Пловдив ли си? Мисля, че беше писала да те броим за срещата с Прасковка, но може и да се лъжа.

Бъни не се притеснявай от ходенето на зъболекар. Най-важното е когато отидеш да предупредиш, че си бременна, ако не ти личи вече разбира се. По-добре е ако има възпаление да се лекува, а да не го оставяш да се задълбочава.

aqua_soul честити зъбки  newsm03  А за какъв празник се стягаш в неделя  newsm78

Момичета, днес с в.Стандарт има приложение книжка от поредицата "Нашите деца". Ако някой се интересува може да си го вземе.

Деминка  Heart Eyes А какво писъмце ще си пействаш  newsm78

Лек ден на всички    bouquet

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 10:50 от roslem

# 658
  • Варна
Здравейте и от мен.
Деминка горе долу съм добре. Радвам се че при теб нещата се развиват добре. За БХС-то ще питаш Квази той ги разбира. Но нещо в последно в последно време не ме отразява.
Бъни отивай на зъболекар щом се налага. Той си знае работата.
aqua_soul честити зъбки. Да какво има в неделя? Я ни сподели.
kup74 да ти кажа честно никога не съм ползвала тестове за овулация и не ги разбирам.
Кюбитче къде се изгуби мило?

# 659
  • Пловдив
За тестовете, нека аз да кажа Simple Smile, защото са ми пресни "знанията" Simple SmileЩом тестовата ивица е по-бледа от контролната, овулацията или току що е минала или още предстои.От един тест не може да се направи сигурен извод.На мен 4 дни подред тестовата беше по-бледа от контролната.На 5-тия ден стана много по-наситена.На 6-тия ден бяха еднакви.На 7-ия отново по-бледа тестова от контролната.Затова правя горния си извод.Трябва поредица от дни.И аз съм малко объркана кой ден да счета точно и да броя от него 24-48 часа за евентуалната овулация.Реших, че е някъде по средата на двата дни, по близко до първия, т.е.14.12. през нощта срещу 15.12., защото си правя тестовете следобед в 17,30ч.
А иначе "работихме" на 13, 14 и 15.12. вечер.Снощи 16.12. "работливко" си дойде много изморен и буквално заспа в хола на дивана... Simple SmileНе ми даде сърце да го мъча Simple SmileДано  да е било достатъчно дните които сме "работили"... Simple SmileКак мислите вие?!
Е, да, то си е божа работа..., но какви са шансовете, според вас?
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт