Отговори
# 735
Бъни - аз да подкрепя леко Ванили като кажа, че тук даже и такива изследвания на урината не се правят (Ванили, бре много ви глезят там, бре  hahaha ). Единственно ако имаш явни оплаквания, ти се пуска микробиология. Останалото се счита, че или организма може би ще се справи сам, или че щом няма симптоми, вредата от лекарствата може да е по-голяма от вредата на предполагаемият проблем. Тук често и вагиналните гъбичките не се лекуват (отново ако дават явен дискомфорт, иначе се казва " те си се появяват и изчезват, въпрос на имунна система и да ги лекувам, то си е чисто симптоматично, най-вероятно те пак ще са си там, смао няма да ги виждаме известно време") Не съм лекар, не изказвам съвет какво е добре или не-добре да се прави. (разни здравни системи, разни култури и разни подходи). Просто не изпадай в паника, когато нещо не е на шест.  Peace и се надявам да намериш лекар на когото да му вярваш и да се чувстваш спокойна.  Peace

Подкрепям...

Тук урината е задължителна на всеки преглед, но не стерилна. Вагинален секрет ми взеха малко преди да родя.
Не знам дали е различие в системите на държавите, но забелязвам, че Ванилка, Илче и други имаме идентичен опит.
Много антибиотик, много лекарства много нещо.
И аз с риск да ме разкъсате ще кажа, че много лекарства се пият по време на бременност, особено прогестеронови препарати. Направо като бонбони този Дуфастон... Разбирам, че когато има доказан проблем е наложително, но има мнооого момичета, на които е изписан: за всеки случай.
Аз винаги казвам, че не обичам крайностите. Нито прекален непукист, нито фанатик.

Бъни дечицата са развъдничета на всякакви болести, но като си е твоето е различно. Опитай да дадеш спокойствие на детенцето, което носиш, защото то най- много страда от твоите притеснения.
А, да не идеш на зъболекар заради хигиената е меко казано несериозно.
Не си права, че лекарите не обичат осведомени пациенти. Не обичат такива, които не четат докрай, а техните книги се четат поне 10 години, за да можеш да станеш лекар и след това непрекъснато, за да поддържат и ъпдейтват знанията си.
Грешки стават винаги и за това е хубаво да сме внимателни, но не и да стигаме до хипохондрия.
Аз лично преживях такова нещо с дъщеря ми. Бях много уплашена и й поставях диагнози всякакви. Слава Богу имам невероятна педиатърка, която ме нахока буквално и аз престанах.

Матрева ЧРД    bouquet

# 736
Бъни,

аз по едно време бях много устремена в това да те успокоявам и бях убедена, че ще успея. След като няколко души ми направиха забележки, че съм много директна и така да се кажа "джаста праста" реших да не се изказвам повече по темата. Още повече, че разбрах, че ти всъщност не искаш да бъдеш уравновесена и спокойна, а просто търсиш някой да споделя страховете ти и да потвърждава, че си абсолютно права и има смисъл от тях.
Включвам се съвсем за кратко, първо за да подкрепя Мили Ванили и нейния пост.
Второ - за да повторя, че страхът е най-лошият спътник, който можем да допуснем в живота си.
И трето, за да ти задам един риторичен въпрос - как ще отгледаш и възпиташ детето си - под похлупак и във вечен страх ли? Никой не заслужава това.

Не бих могла да го кажа по- добре  Peace

# 737
Аз пак казвам, че стерилната урина не отидох сама да си я правя.
Назначена ми беше от моя АГ и то след като отидох превиваща се при него.
Не знам бъбречна инфекция как се предизвиква от притеснение и как минава като легнеш на леглото да се успокоиш.
Лека вечер на всички.
Момичета пак ме заболя и отивам да легна.
И освен това не намирам май точните думи newsm78 newsm78 newsm78 така, че май по добре да не пиша.

# 738
  • Манчестер
С очите си съм видяла доста примери за които говорех, но няма да изпадам в подробности.Грешки в лечението дори на деца  ooooh! ooooh! ooooh!(добре, че най - добрата ми приятелка всичко си проверява милата - не ми се мисли какво щеше да се получи, ако караше на ЕДНОТО ГОЛО ДОВЕРИЕ).
А за многократно използваните престилки при някой зъболекари иначе с лъскави кабинети и т.н...........ох не искам да почвам тази тема.Не ми е много приятно да ме увиват с това което се е използвало при предходния пациент ooooh!
Както и да е.
Май вече един път я коментирахме тази тема и стана ясно на всички, че се различаваме общо взето тук на две породи - по спокойни и по предпазливи.

Това с престилките  Thinking Ммммм, никак не е приятно , да  Thinking Но пък може да си носиш от вкъщи  Peace Така си знаеш, че си е твоя и си е прана Peace
И, така ме накара да се замисля за нещо друго  Thinking Thinking Thinking Мммммм, да ......ами фризьорите и те ползват една и съща престилка, гребена и той #Cussing out... Thinking  ножицата  #Cussing out Няма да стъпя повече на фризьор  #2gunfire То сигурно и ти не ходиш  Thinking
Ама пък, като се замисля то освен пърхот и въшки, друго не можеш да хванеш  newsm78

# 739
Мили дами, аз не съм в тази възрастова категория на темата, но искам да Ви подкрепя и да Ви пожелая успех. Мисля че годите не са решаващ фактор. Стига човек да иска бебе годините не са пречка . УСПЕХ  baby_neutral

# 740
Добър вечер ненагледни

Нама да се впускам в спор само ще спомена че  бременна жена и Коки (в урината или влагалищни) са две несъвместими понятия - трябва да се лекуват незабавно и с всички възможни и позволени за бремената в месеците й средства, вредата от тях е по минимална от ползата която се получава. Нетрерирането на коките е повече от опасно. това е моето мнение и от личен опит.

За зъболекарите- нашият семеен зъболекар е фанатик на тема чистота - то калцуни еднократни за всеки припарил в коридора към кабинета, то маски, то специални очила, то постоянно сменящи се престилки, еднократни наметки, три сестри кръжат да му асистират докато той те манипулира- Красота!!!!!!!!!!!!! НО не питайте какви пари взема ...

Hug

Матрева честит рожден ден миличка - здраве, любов  и късмет в големи порции!
Куп- стиснати палци и от мен...

# 741
Регенце - сега ако кажеш, че зъболекарят е и млад, красив и неженен! Joy Направо да ме е яд , че нямам пломби за правене  Joy  Peace

куп - с теб сме утре  Peace Praynig

# 742
  • Варна
Гледам тук не скучаете, голям купон се вихри, но аз ще кажа само ,че наистина не можем да живеем в 100% стерилна обстановка. Няма как да стане. И децата пък и дума да не става да ги гледаш под  похлупак, както е казала Маргото. Но всеки си има тези и право на различни мнения. Simple Smile
Така........ аз днес ще ви почерпя, защото милото ми има рожден ден. Това е човека с когого сме 10 год почти и аз не спирам да го обичам. Разбира се че има моменти в които не се разбираме, но без тях нямаше да ни е интересно и да сме толкова дълго време заедно. Heart Eyes,

http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/200710/torta.jpg

http://specialoffers.starwoodhotels.com/uploadedfiles/sop/sherat … 0strawberries.jpg  Да ви  е сладко!!!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 13:36 от Хера

# 743
никол, да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша и да те радва!!! Heart Eyes

# 744
  • На планетата Земя
Николче, да ти е живо и здраво милото момче!

Регенце, как са дечицата? Какво си пожелаха на Дядо Коледа? Ще трябва ли татко им да обира банка?  Mr. Green

# 745
Николче да ти е живо и здраво милото момче!

# 746
  • На планетата Земя
Заповядайте в новата ни темичка!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456491.0

Общи условия

Активация на акаунт