Отговори
# 690
  • София
Относно последният "Отечествен фронт" да кажа. Аз гледах няколко пъти анонса на предаването и после само част от самото предаване. Не бях в състояние просто да гледам как тази жена не може да изброи имената на децата си.... Мислех си, че не е справедливо такива хора да имат по толкова много деца, а ние, които искаме и имаме възможност да бъдем добри родители, не можем да имаме.... Мъчно и тъжно ми стана. А Карбовски си е такъв. Макар че наистина е страшно това му внушение......

kup74, сега е момента да действате, щом си видяла 2 еднакво насистени чертички, утре пак опитайте. Късмет, мила! И си направи микробиоогия, просто за твое успокоение.

# 691
ZAZZY благодаря ти.За съжаление няма да можем да действаме.Ще направя и микробиология.
Прочетех статията анонс,видях и снимките.Не знам,защо се случва така,че едни родители,които не хаят за това как ще отглеждат децата си,дали ще ги възпитат добре,дали ще могат да ги образоват стават многодетни родители,а те не са никак малко.И съответно при нас се получава много трудно.
Мисля си също ,че тези деца са нещастни.
Не съм съгласна,с Карбовски относно черната картина,която описва за бъдещето на България.

# 692
  • Манчестер
Влизам само да гушна Зази spoko spoko spoko Нищо друго не ме вълнува в момента  Weary smile3518 само Зази ....нито Карбовски  #Cussing out ...нищо  Crossing Arms

# 693
Не съм писала от доста време, макар че почти редовно ви чета Embarassed
Сега се включвам и аз да гушна Зазинка spoko

Не съм гледала Карбовски, но мога да си представя въпросното семейство.
Прочетех статията анонс,видях и снимките.Не знам,защо се случва така,че едни родители,които не хаят за това как ще отглеждат децата си,дали ще ги възпитат добре,дали ще могат да ги образоват стават многодетни родители,а те не са никак малко.И съответно при нас се получава много трудно.
Мисля си също ,че тези деца са нещастни.
Аз пък не съм съвсем сигурна че са нещастни newsm78  Сигурно сте чували да казват: "С малко акъл по-лесно се живее" Предполагам рзабирате какво искам да кажа.

# 694
# 695
Zazzi - вече писах, но пак да ти кажа - ти си ми в мислите. Сега не знаеш дали ще ти стигнат силите, но и утре е ден. А ние всички ще бъдем и днес и утре и за много много дълго тук, за да си вдъхваме кураж и да сме заедно в това изпитание  Hug

# 696
  • там където мога да си закача хамака
Зази  spoko Hug Hug Hug

# 697
Здравейте сладкиши !  newsm51

Днес е 20 Декември  Grinning Игнажден е ! Според поверието на този ден трябва да внимавате кой пръв ще влезе у вас на гости .Какъвто човек прекрачи пръв прага на дома ви такава ще е за вас идната година. Ако "сполезът" е добър, то и в къщата ви през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко.  newsm03

Преди точно 14 години в нашето семейство за пръв път влезе едно прелестно малко създание за да остане завинаги с нас...пръстенцата му на ръчичките  бяха като кибритени клечки , а дупето му се събираше в шепата ми.Днес е вече голямо момче и въпреки , че е по-висок от мен аз все още се опитвам да му бърша сополите  hahaha Благодарна съм , че го имам , той е прекрасен млад тинейджър , но някак си не успях да се наситя на детството му.Искам още да го държа за ръката докато пресичаме улицата , да ме целува за лека нощ , да му чета приказки , да го гушкам , да го приспивам ... Луда майка съм аз , лудаааа  Joy Joy Joy

Хаааайде народе на тооооортатааааа! Абсолютно копие е на собственоръчно направената от мен с маскарпоне и бейлис, която в момента отлежава в хладилника   Wink

Заповядайте !

P.S.Много  моля , ако има някой от Варна да каже как е времето там и проходим ли е Аспаруховия мост , че обещахме тези дни да го водим там на разходка , но с това лошо време нещо не ми се ще да тръгваме на път  newsm78

# 698
Да ти е здравичко синчето!!! Много да те радва !!! Да е щастлив и с лекота да се справя с всичко!!!  nbirthday
И само за протокола ....не си луда майка...всички сме така!!! Вълнувай се и се радвай на хубавия ден!!!
Честит Игнажден!!! Дано първият ви гост днес да е свестен човек!!!

# 699
  • Варна
Честит хубав празник!!!
aqua_soul да ти е жив и здрав сина мила.  Hug Hug Така е винаги ще си остане на мама детето колкото и голям да стане. Не се тревожи не си луда.
Данито ти как си? Пак ли много работиш?
Зази  spoko  love001
Аз ви оставям засега ,че имам да върша сто неща  newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71

# 700
Зази мило слънце на Бъдни Вечер когато всички си пожелават нещо освен за себе си ще моля там Горе рез 2010 година да не те забравят.Не се отчайвай моля те.Силно те гушкам Hug Hug Hug
Мира дано да сте двечките с Зази и да си правите компания Praynig
Абе Николче днес чисти ли се newsm78.
Май само питки се месят.
И днес е Игнажден - нераждалите и бременните не работят от днес до Коледа.Ех кеф.Не че съм се засилила да чистя.вече свикнах с недотам чистата къща Joy
Аква да ти е жив и здрав сина.И да ти кажа аз ще съм същата майка.Още от сега се гладам.Треперям при най малката тревога.Не за себе си.За бебето - бъдещия сополче на което ще трия сополите докато се ожени ooooh!
Пожелавам ви весел празник Hug
На всички който питаха на зъбаря - още не съм ходила Embarassed.Нали ме налегнаха бъбреци.Та сега тичам това първо да оправя.Абе въобще шоу и няма спокойствие.Но...важно е крайната цел.Ще стискам какво да правя.
За предаването на  Карбовски - язък не съм гледала.Само чух от систърче.Баш тогава рових във форуча и съм пропуснала ooooh!.Думи нямам.То бива невежество.И осем деца ни знае какво е станало с тях, ни нищо ooooh! ooooh! ooooh!.
Абе не знам как да коментирам.потресаващо Shocked
Дани с таязи камина ме размекна.Така си мечтая за къща с камина....ама надали в този живот.Но ми стана много приятно да съзерцавам картинката и да си мечтая
Топъл неделен ден от мен.Отивам да правя палачинки на любимия мъж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.За първи път от не помня колко години ставам толкова рано.От 8 часа съм на крак ooooh!.
Горкия човек да се облажи и той малко от моята бременност Wink
Дара какви са тези тестове за микробиология.Дай повече инфо Praynig.Има ли ги в БГ newsm78

# 701
Зазинка, и тук те прегръщам, мила  Hug Hug Hug
Горещо се моля 2010 година да бъде твоята година  Praynig Praynig Praynig

Аквичка, честит празник! Да е живо и здраво момчето ти  Hug. Да сбъдва смело и с лекота мечтите си.

Момичета, на всички желая полазникът ви да е добър човек, който ще донесе здраве и късмет на дома ви   bouquet

Хубав ден  Hug

# 702
Аква, да е жив и здрав големият-малък мъж!!!!! За теб винаги ще си е малкото детенце с дупето колко шепичка!  Hug Heart Eyes

Днес Виктор заяви " мамо, аз стрелям по зайците зад елхата  #2gunfire и затова съм ***стъпник (престъпник)"  Joy питам го" престъпник ли?" " Мдаа аз съм малък престъпник, а мама тогава е ГОЛЯМ престъпник"  Joy Това е, ще се ходи в затвора, явно  hahaha

# 703
Аква, да ти е живо и здраво момчето!!!
Много радост да ви носи и късмета да е с него винаги!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 704

Дара какви са тези тестове за микробиология.Дай повече инфо Praynig.Има ли ги в БГ newsm78

Бъни  Hug , ръкавичките са CarePlan 50  , ето инфо http://www.fromvoulevs.com/careplan.html , в Google ще намериш и още , но тук всичко е описано , на мен ми ги предписа лекарката , следяща бременноста ми , купувала съм ги от аптеката на клиника Щерев , не са много ефтини , но си заслужават  ,има и по малка разфасовка с 20 бр.
Лека и приятна  И СПОКОЙНА  бременност до финал!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт