Отговори
# 675
здравейте ненагледни

Румикс и аз съм я пропуснала за което искрено се извинявам , честитя й на патерици и й пожелавам лека и бепроблемна бременност.

милички няма да листя назад по темата, малко ОФФ топик за нещо което исках да ви пиша но пропуснах, пък темата ми се види интересна...
гледахте ли миналите почивни дни темата на Карбовски за Компирите - едно типично селско семейство с 22 деца.
останах втрещена от материала, предполагам автора е имал една цел с подобна тема , обаче върху мен имаше друго въздействие- нещо като смях през сълзи - трагикомедия така да се каже, коментирайте моля ако сте гледали ....

прегръщам ви и ви пожелавам топла спокойна петъчна вечер
 Hug

# 676
Има нови бременни. Това са Деми и Румикс. И Милито и са добре. Не знам откъде си изгубила нишката.
И аз не съм видяла лично да е писала, но тук прочетох. Сега се чудя дали се е объркала Никол или съм пропуснала, но искрено се надявам да е истина!
Да ви питам имате ли познати лекар или сестра в Национална кардиологична болница, която е в сградата на ІІІ градска, в интензивното? Ако има някой с близък и е удобно ще съм много благодарна за телефон на лични, тъй като майка ми е там и сме много притеснени.

# 677
гледахте ли миналите почивни дни темата на Карбовски за Компирите - едно типично селско семейство с 22 деца.

Аз гледах и аз останах втрещена-тя Компирицата си каза-еди кой си доктор и казал,че ако прави аборт ще умре и жената
какво да прави-ражда,а пък Компира-той такова нещо като "прекъсване на акта" не е чувал Mr. Green-та ето ти -22 броя.
Но мизерията просто е пълна-да нямат и вода..................... ooooh! ooooh! ooooh!
Това е то-невежеството-сетих се и за онази малолетната ромка,която наскоро роди на сватбата си-и тя милата не знаела,че като прави секс може да забременнее
 Wink

# 678
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Бънка, точно така, душицо. Иди, виж, чуй какво ще ти каже. Никой няма на сила да ти разкрачи устата и да започне с машинката жиужицо.

Реге, това предаване съм го пропуснала, но предполагам за какво става дума. Явно ще трябва да спирам водата у наше село, друг вариант няма. И хигиената лекинко ще занижим, барем зема да фана.  Mr. Green

Зелче, добре си ни дошла.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 23:46 от Mileto

# 679

Здравейте дами!!! Тази сутрин реших да ви стопля...навън си е  студ....за да можете да гледате по пижамки от прозореца ви пращам запалена каминка , в която пукат дръвца....
...и едно голямо топло кафенце.....

Намесвам се на бързо за темата - зъби....Бънка няма какво да чакаш отивай...решаваш си проблема и забравяш...започваш да чакаш дядо Коледа вече не ти трябват други неприятности....
За съжаление не съм гледала предаването Реге , но и аз се изумявам от факта ...ми 22 деца ...тъкмо си правят 2 футболни отбора.... Laughing, но не одобрявам подобни неща....що за грижа можеш да положиш за дете , на което сигурно и името бъркаш...
Хубав ден на всички ....с мнооого големи усмивки (особено Аква !!!)!

# 680
  • София
Привет и от мен. Влизам да ви съобщя, че аз няма да се класирам с положителен тест тази година.

Бъни, не отлагай ходенето при зъболекаря.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 12:59 от Zazzy

# 681
ZAZZY, много съжелявам миличка.  Hug Стискам палци догодина за успех. Ще си правим компания в темата и аз тази година няма да поднасям такава коледна бомба -изненада.

# 682
Zazzy, Нова година - нов късмет!!! Вярвам, че при теб нещата ще се получат през 2010  Hug Hug Hug

# 683
  • На планетата Земя
Зазинка, нямам думи! Много съм ядосана на този пуст, проклет живот, пращащ ни постоянно изпитания! Питам се защо и отговор наистина няма! И все пак вярвам в твоето чудо, кога, как, сега не знам, прекалено съм ядосана, за да кажа нещо, но вярвам.

Дани, огнището е прекрасно.

# 684
Зази една голяма  hug Доста сме от групата, които ще чакаме 2010 година да ни зарадва.

Регенце и аз не съм гледала предаването и не мога да коментирам.

Бъни, посети ли зъболекаря  newsm78

Аква весело изкарване на празника утре  Hug Приеми моите пожелания за здраве и щастливи мигове на детенцето. Извинявай, че е предварително, но утре не мога да се включа.

Дани камината е супер. Да има как да си я пренеса в къщи.....

Никол  Hug

Ох, този работен ден няма ли да свършва най-после. Хич не ми се стои вече. Добре че остава още малко.

# 685
Дани, с тази картинка ме размекна направо  Hug
Бъни, писах ти на ЛС
Гледа ли ли сте днес по БТВ - предаването "Търси се" - ако не сте гледайте го!

Фиорка - това не съм го гледала, но само като те чета тръпки ме побиват!!!
Въпреки че имам 3 деца и винаги съм харесвала многодетния модел на семейство, това е меко казано върха на простотията и на невежеството. И гледат ли ги тези деца!!!
Ох не съм в кондиция и ще си замълча, че току виж кажа нещо не на място!

# 686
Добър вечер ненагледни.
Даненце мерси за уюта с камината.
Зазинко мислите ми са с теб.
Рослемче, Тес, Лени, Миленце,Мирка -прегръщам ви момичета.

Минавам в бързината но ще ви постна материала който намерих специално заради вас

Компирите - семейство с 22 деца
11 Декември 2009, 07:58

„Добре дошли в Републиката на Компирите, където един ден българите ще бъдат малцинство със свои обичаи, собствени новини по телевизията и собствена партия за права и свободи!” – прогнозира Мартин Карбовски и разказва историята на една жена, родила двадесет е две деца

Тази събота, 12 декември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” разказва за една жена в България, която е родила двадесет и две деца – всичките от съпруга си. „Феноменална заешка случка от България!” – разказва Мартин Карбовски. – „Отечествен фронт” ви запознава с Компирите – така им викат в село Киселево, Северозападна България. Компирите са като гнездо картофи – колкото повече ровиш в земята, толкова повече излизат. 23 бременности и 22 деца – тези хора наистина обичат секса! Те са политическа сила, те са бъдещето, те са онова, което вие не правите!

Българките раждат един данъкоплатец, докато Компирите не раждат - те произвеждат народ. Народ, който е бъдещото на тази територия, народ, за който учените вече казват, че ще е кафяв на цвят.”
Илия Компира и Цеца Компирицата живеят в с. Киселево, близо до Брусарци. Женят през ’73 година и им се раждат двадесет и три деца, но едното умира. Някой казва на Цеца Компирицата, че да направиш аборт е по-опасно от това да родиш и тя е убедена, че абортът се отразява зле на здравето, докато раждането помага за дълголетието. Осем от децата си Цеца Компирицата оставя на държавата и днес не знае какво се е случило с тях. Останалите четиринадесет двамата отглеждат със съпруга си. Самата майка не помни имената на всичките си деца, не помни рождените им дни, даже няма представа колко внуци има. Необходими са един селски площад и всички столове от селското заведение, за да се събере семейството на Компирите на едно място... Компирите живеят бедно, направо мизерно – в къща с две стаи, купена благодарение на две от децата им, работили като козари, без баня, без вода, с дупка в земята, закрита с одеало като тоалетна. Спят по пет-шест човека на легло или на земята, хранят се с хляб с олио и сол, не си мият зъбите... Никой в рода им не е грамотен - най-малкият им син – дванадесет годишният Иван ходи на училище в Брусарци, но не може да чете и пише. Но синът им Гергин е убеден, че един ден ще стане кмет на селото, убеден е, че те са бъдещето на селото... „Републиката на Компирите, държавата на Компирите и министерския съвет на Компирите - все едно гледате „Анимал Планет”, а не „Отечествен фронт”!” – коментира Мартин Карбовски.

– „Това, което ви показваме, не е футболен мач, а една нова политическа сила. На шега ви казвам, за да ме чуете – демографските изменения около нас рано или късно ще се обърнат на политически такива. Компирите са политическа сила в селото си така, както циганите навсякъде по градове и паланки са решаващата сила на избори. Рано или късно ще трябва да се съобразявате с тях - след като не искате да раждате деца! За да запазите гените си и за да просъществува българското яйце, всяко семейство трябва да има по две деца и половина. Тъй като повечето български семейства имат по едно дете, има едни хора, които са решили да поправят грешката на българите. Тези хора не се тюхкат, че децата им няма какво да ядат. Те не си правят сметки колко струва едно дете – те просто дават живот. Това са циганите. Това са компирите. Онова, което се говори по кръчмите, ние ви го казахме по веселия начин – един ден българите ще бъдат малцинство в държавата на Компирите. Малцинство със свои обичаи, собствени новини по телевизията и собствена партия за права и свободи. Много хора се страхуват от това бъдеще. Със сигурност то е някакво бъдеще, може би нелошо бъдеще, но може би не е българско бъдеще. За да промените бъдещето ви трябва само едно – да престанете да натискате копчетата на дистанционното и да натиснете жена си. В момента някой произвежда народ. Питам се – защо вие не го правите?”

”Отечествен фронт”, събота, 12 декември 2009 г., 18:00 по Нова телевизия

Снимки на линк : http://tv.dir.bg/2009/12/11/gallery5528930_0.html

___________________________________________________________________________________

Четох ужасяващи коментари по темата, от сорта на - пак ли с тези мангалщини, Карбовски прекали, няма ли д аима нещо по интересно. Втрещена съм че редовия българин не разбира че ТОВА е бъдещето на България, колкото и ужасно място за живеене да е.....

Оставям темата отворена, искам коментарите ви.
Прегръщам ви ненагледни- до скоро
 Hug

# 687
Здравейте.Да се разпиша и аз.
Вчера си засяках овулация,получиха се две еднакво наситени черти.Взех си и изследването за хламидий(отрицателно).Искам да ви попитам трябва ли да си пускам и микробиология?
Когато ти се е случвало два пъти да преодолееш неуспешни бременностти, искаш следващия път всичко да бъде наред,затова реших да направя и някой изследвания.
РЕ-ГЕ не съм гледала предаването и не мога да коментирам.
Аз също няма да се похваля по Коледа с положителен резултат,но се налдявам да се получи през 2010.

# 688

Вчера си засяках овулация,получиха се две еднакво наситени черти.Взех си и изследването за хламидий(отрицателно).Искам да ви попитам трябва ли да си пускам и микробиология?

Сега две черти на ову-теста , после и на шуър чека baby_neutral!!!
Микробиология можеш да направиш за да се застраховаш от "неприятели" преди евентуална бременност , не е излишно и е за твое успокоение.А след като забременееш има един много хубав набор от ръкавички с тестер на единия пръст , с който сама си проверяваш влагалищната чистота  , много е лесно/има табличка с цветове и съответно рН стойности и сравняваш с оцветяването на тестерчето на пръстчето/ и само ако има отклонение си пускаш изследвания

# 689
Дара благодаря ти за пожеланията и за съвета.

Общи условия

Активация на акаунт