Отговори
# 720
  • На планетата Земя
Матрева, и тук честит рожден ден, миличка! Всичко най, най от мен!

Аква соул, със закъснение, честит рожден ден на милото ти момченце!   bouquet

Бънка, ти за АБ-то вече всичко си проверила, така че спокойно!  Laughing Пий повече течности, плодове и горе главицата.

Аз нещо съм малко болничка, не е приятно точно преди празниците - нито имам сили за готвене, за покупки. Давам й на болестта и днес карт бланш и от утре да я няма.

Хубава седмица ви желая!

# 721
Зази и тук те прегръщам, мила! Идва Нова година, с нея и новите надежди! Praynig
Аква, да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва и скоро да го направите, батко!
Ухххх, че хубава почерпка! smile3508
Матрева, честит рожден ден!  bouquet Нека твоите желания са моите пожелания към теб!
Мира, миличка, желая бързо оздравяване на майка ти! Praynig
Като цяло избягвам да гледам Карбовски, доста натоварващо ми идва...  Sad
Дани и аз като Бъни мечтая за къща с камина и тези снимки стоплиха душата ми! Rolling Eyes
Дара, благодаря ти за инфото за ръкавичките!
Бънка, отпусни малко душицата и се радвай на празниците! Hug
Регенце, гледах във Варна какво чудо ви е сполетяло. До ден-два предполагам, че ще се нормализира положението, все пак сте голям град, няма да ви оставят така.
Топли прегръдки за всички! Heart Eyes

# 722
  • Варна
Здравейте!!!
Матрева честит рожден ден!!!  nbirthday Бъди здрава,щастлива и много много обичана. Hug
Деминка как си мило? Ехх кога ще се видим пак? А пък за времето тук вече е добре. Но вчера беше страшно направо.
Бъниии абе ти не разбра ли че няма пълно щастие на този свят?  Колкото по чалко се тревожиш толкова по добре. Hug Hug
Милето ти къде така изстина бе душицо?? Пий много чай с мед и на топло.
Дани много хубаво си ни стоплила.

# 723
Влизам буквално за 3 мин да ви благодаря за милите пожелания .Рожденника от вчера ви изпрати много целувки  и замина на училище .Днес има класно по английски .Стискайте ни палци  Grinning

.:.Demi.:. от твоите уста в божиите уши , мила  Hug

_re_ge , благодаря за инфото  , отложихме пъруването за след Коледа   bouquet

matreva , Честит рожден ден !

И не забравяй да ни поканиш отново на по чашка, когато празнуваш рождения си ден след 100 години!   bouquet

На всички останали много целувки и весели предстоящи празници!  bouquet Съжалявам , че не пиша толкова редовно , но на последък никакво време нямам  Sad

# 724
  • На планетата Земя
Момичета, мислете кой ще отваря в най-скоро време новата тема. Да не посочвам с пръст.

# 725
matreva,Честит рожден ден!!! Бъди много здрава,щастлива и обичана!!!

# 726
Момичета, мислете кой ще отваря в най-скоро време новата тема. Да не посочвам с пръст.
...ами  newsm78, който пита!!!  Joy
Съвсем сериозно, Миленце, тия дни си мислех по въпроса и все ти ми изникваш!
Дерзай!

# 727
  • Манчестер
Аква, да ти е жив и здрав рожденика  newsm51 smile3525 newsm59  bigdance2 Tada  Gift
Малко на патерици  Blush

Матрева, Честит Рожден Ден  newsm51 Бъди здрава и много щастлива  Hug newsm51

Бъни, вече не знам какво да ти кажа  Tired Всеки път когато те чета виждам едно объркано и паникьосано лице  Rolling Eyes Параноя ли е  newsm78 фобия ли не знам какво  newsm78 #Crazy Не  е нормално...поне аз така го виждам  Thinking
Не е нормално да виждаш всички деца като крастави магарета  ooooh!
Зъболекари и доктори всички били мърляви , и за това не стъпваш в кабинети. И видиш ли за това и занемарени зъби  #Crazy
Сега пък бактерии в урината , и страх от антибиотика  ooooh! Тук мога да ти кажа , че повечето бременни имат бактерии, гъбички и какво ли не . Просто средата във влагалището се променя и сме много податливи на всякакви гадинки от този род Peace Повечето бременни стигат до антибиотик, даже някои го пият повторно  Peace Маргаритка, си спомням миналия месец беше на АБ, ако не се лъжа същите бактерии  Peace
Казвам ти го, не защото ми е неприятно или искам да те обидя с нещо. Даже рискувам да ме нападнат и другите, и да ме разкъсат  Mr. Green
Всеки си има страхове и проблеми. Тук сме да споделяме, но мисля че ти наистина имаш някакъв психологичен проблем.  Оххх, не искам да кажа че си луда. Ще ти дам пример с една приятелка тя постоянно имаше фобия от дръжки на врати . Ходеше с кърпички и антибактериялен спрей , и бършеше всяка дръжка преди и след излизане . Където и да ходи ...в къщи, в работата, на вън, на гости ...кърпичките и спрея винаги с нея .
Знаеше че е психологичен проблем . Ходи на терапия при специалист (психо-терапевт) и сега даже и не помни че е била толкова отнесена  Mr. Green
Не правя никакви изводи за теб, просто така звучи от всеки твой пост  Tired Извинявай , ако погрешно съм те разбрала  Hug Heart Eyes

# 728
Ехееее , Дани , doh аз пък помислих че си ти това на фотоса и ни показваш Коледния си подарък...!!!! newsm18  Ха дано! Hug
И благодарности за стоплящите картинки    bouquet

# 729
Бъни - аз да подкрепя леко Ванили като кажа, че тук даже и такива изследвания на урината не се правят (Ванили, бре много ви глезят там, бре  hahaha ). Единственно ако имаш явни оплаквания, ти се пуска микробиология. Останалото се счита, че или организма може би ще се справи сам, или че щом няма симптоми, вредата от лекарствата може да е по-голяма от вредата на предполагаемият проблем. Тук често и вагиналните гъбичките не се лекуват (отново ако дават явен дискомфорт, иначе се казва " те си се появяват и изчезват, въпрос на имунна система и да ги лекувам, то си е чисто симптоматично, най-вероятно те пак ще са си там, смао няма да ги виждаме известно време") Не съм лекар, не изказвам съвет какво е добре или не-добре да се прави. (разни здравни системи, разни култури и разни подходи). Просто не изпадай в паника, когато нещо не е на шест.  Peace и се надявам да намериш лекар на когото да му вярваш и да се чувстваш спокойна.  Peace

# 730
  • София
Бъни, лекувай ги тия коки, щото са си за лекуване... Няма да изпадам в подробности, щото ти и без друго много четеш, така че сигурно вече си се уверила, че е така. А относно пеницилина - той си е основен вид антибиотик (нали знаеш колко много АБ са на пеницилинова база?). Не е приятно да ти се наложи да пиеш АБ по време на бременност, но в този случай може би единственото допълнително нещо, което можеш да направиш е да пуснеш още веднъж стерилна урина, за да си сигурна, че няма лабораторна грешка. Ако ентерококите се потвърдят - твърдо АБ.  (Мили Ванили, аз с моите бременности коки в урината не съм имала..., това не е чак толкова естествено или очаквано нещо... Хубаво е човек да е спокоен, но аз, честно казано, също проверявам всичко, което лекарите ми изпишат... И към момента се оказва, че е добре, че така си правя...)

Матрева, честит рожден ден и тук!   bouquet

ЗазиHug Heart Eyes Hug

Поздрави на всички!

# 731
Здравейте .
МАТРЕВА Честит Рожден ден.
ДАНИ много хубаво кожухче,наистина изглежда мекичко и топличко.
Утре имам нужда от вашите стиснати палчета,защото ми предстои много важен и напрегнат ден,ще ходя и на лекар.Надявам се,всичко да мине добре.
Засега ви казвам чао.

# 732
  • На планетата Земя
kup74, с теб сме!  Peace Praynig  bouquet

# 733
Извинявай , ако погрешно съм те разбрала  Hug Heart Eyes

Доста погрешно................но  Thinking Thinking Thinking всеки има право на мнение.
С очите си съм видяла доста примери за които говорех, но няма да изпадам в подробности.Грешки в лечението дори на деца  ooooh! ooooh! ooooh!(добре, че най - добрата ми приятелка всичко си проверява милата - не ми се мисли какво щеше да се получи, ако караше на ЕДНОТО ГОЛО ДОВЕРИЕ).
А за многократно използваните престилки при някой зъболекари иначе с лъскави кабинети и т.н...........ох не искам да почвам тази тема.Не ми е много приятно да ме увиват с това което се е използвало при предходния пациент ooooh!
Както и да е.
Май вече един път я коментирахме тази тема и стана ясно на всички, че се различаваме общо взето тук на две породи - по спокойни и по предпазливи.
Единственно ако имаш явни оплаквания, ти се пуска микробиология.
Имам оплаквания да. Два дена слушах по СПОКОЙНИ дружки дето ми казаха, че сигурно е от принудителното залежаване и от това ме боли.Като споделих с доки щеше да припадне ooooh!.
Такива болки от лежане не се получават моето момиче ми отговори човека.
единственото допълнително нещо, което можеш да направиш е да пуснеш още веднъж стерилна урина, за да си сигурна, че няма лабораторна грешка.

Моят лекар настоя за това  Peace Peace Peace да повторим пробата, да не би да има грешка или замърсяване.Все пак това са чревни бактерии нормално съществуващи в червата на човека.Утре ще пускам повторна проба.
Хубаво е човек да е спокоен, но аз, честно казано, също проверявам всичко, което лекарите ми изпишат... И към момента се оказва, че е добре, че така си правя...)
Пак ще се въздържа да прилагам примери за тази теза
Освен, че много чета хич не ми е чужда материята, с която боряват лекарите.И в БГ не знам защо усведомения пациент е враг за много всезнаещи лекари.
Сега нещо по приятно
Матрева ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet.Да си жива и здрава и чудесен празник ти пожелавам.Да получиш най желания подарък ако не още днес, то в най скоро време Hug
kup74 имаш стиснати палчета и от мен Praynig

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 19:41 от Хъни - Бъни

# 734
Бъни,

аз по едно време бях много устремена в това да те успокоявам и бях убедена, че ще успея. След като няколко души ми направиха забележки, че съм много директна и така да се кажа "джаста праста" реших да не се изказвам повече по темата. Още повече, че разбрах, че ти всъщност не искаш да бъдеш уравновесена и спокойна, а просто търсиш някой да споделя страховете ти и да потвърждава, че си абсолютно права и има смисъл от тях.
Включвам се съвсем за кратко, първо за да подкрепя Мили Ванили и нейния пост.
Второ - за да повторя, че страхът е най-лошият спътник, който можем да допуснем в живота си.
И трето, за да ти задам един риторичен въпрос - как ще отгледаш и възпиташ детето си - под похлупак и във вечен страх ли? Никой не заслужава това.

Общи условия

Активация на акаунт