Великобритания-тема 28

• 44 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Мишолина - страхотни снимки!

# 226
Мишолина свършили сте прекрасна работа, страхотни снимки, а децата са просто божествени. Hug

ЛошаБуба
, ще стискам палци всичко да мине наред.Съвет не искам да ти давам, аз лично не прибегнах към нищо и не съжалявам.Е, болеше разбира се, но забравих за болките веднага щом си видях бебето.Ако Бог реши да ме дари с още деца ще родя по същия начин.Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам.  bouquet

# 227
Алиса, благодаря за отговора. Ходих до провинцията вчера и затова пиша чак днес.
Надявам се тези Travel card важат до Crystal palace, аз като ги гледах се ориентирах към тях. Ами то е на границата на 3 зона, но все пак е в 3. Ще се оправим, само да заминем. Щом не е циганска махала  Wink Ами хотела изглеждаше доста добре, а и имаше места за събота. Така и така ще си купуваме карти за транспорта, реших накрая да ги взимаме него.
За магазините - не търся нещо конкретно. Дрешки например, ами то тук въпреки кризата цените не мърдат...... Казват в Лондон било много евтино, а аз като гледам цените на хотелите мислех че не може да е така. Иначе подготвям местата за посещение в лондон, но все ще намерим време за шопинг  Heart Eyes А между другото как е с храната навън? В смисъл в ресторантче за двама как варират сумите, разбира се по-нормални ресторантчета. Как да се ориентирам и в смисъл за 30-40 паунда може ли да се вечеря нормално. Ами всъщност да не досаждам само с въпросите си, то не остана време - утре рано летя.
Благодаря за информацията, която ми дадохте. Наистина сте много готини тук.   bouquet

# 228
So special Simple Smile , нали ще споделиш посетените места, като се върнеш?! Има възможност и ние с мъжът ми отидем на гости на брат ми в Бирмингам за 2 седмици и плануваме да останем 2-3 дни в Лондон да разгледаме. Мен също ме интересуват хотели в центъра на приемливи цени, но все още не съм търсила, защото има много време до нашето пътуване, живот и здраве!

# 229
So special, за Crystal palace ти трябва травъл кард, мисля че Ойстър ще проработят там от януари; но ти провери.
Да, има ресторантчета, където за 30-40 лири можеш да вечеряш; в момента има много оферти и фиксирани менюта: като се разхождаш, ще ги забележиш.
Приятно прекарване.

# 230
  • Bristol
Казват в Лондон било много евтино, а аз като гледам цените на хотелите мислех че не може да е така.
Хотелите в Лондон са скъпи и мизерни  Laughing Ако имаш възможност да сравниш състоянието на една и съща верига хотели в Англия и в други страни ... без думи. Винаги съм се чудила, защо се получава тази разлика  Thinking newsm78

# 231
Да, в  големите градове с голям и постоянен приток на туристи и скъпа земя, хем са скъпи хотелите, хем не получваш много за парите си.
И в Ню Йорк са скъпи, и в Париж, и в Токио и т.н.

# 232
Алиса, много си права. Много ме зарадва, че ще може и да се хапва добре, че то това си е много важно Simple Smile

Аз запазих ето този хотел http://www.euroqueenshotel.com/ от един сайт дето тук ми бяхте дали www.laterooms.com  съвсем случайно и общо за 4 нощувки ми е 140 паунда а изглежда доста добре, има фрии интернет в лобито и закуска в цената. Първоначално се бях насочила по-към в центъра, но от разликата в цената е огромна!!! Все пак си мислех да струва към 300 паунда за четирите нощувки хотела, все пак търсех със самостоятелна баня. Както търсихме в последния момент се оказа, че всичко в събота е заето и свободни хотели имаше от по 200 паунда на вечер!!! Съвета ми е по-от рано да се взима в Лондон хотел, а сайта travelodge  който също ми препоръчахте (или прочетох в лондонската тема) е много добър, ако запазваш 21 дни предварително. Тогава има стай от по 19 паунда, ако рекламата е вярна Simple Smile

Gerka, ще ровя после в Лондонската тема за забележителностите, че ще си правя списък. Там имаше много добър очерк публикуван от едно момиче, а имаше и дадени препоръки. Никога не съм ходила някъде толкова подготвена какво ще посетя  Blush , но така е правилно. Като направя списъка (ако успея, че имам доста работа) или като го открия в лондонската тема може да пусна тук линк да си запишеш. Зная колко време отнема да се рови човек...

# 233
Момичета, огромно благодаря за подкрепата и куража, който ми давате.  Hug Изчела съм много за бременността, раждането, обезболяващите, кърменето и т.н. и т.н. Чувствам се готова, но споделеният от вас опит ми е безкрайно ценен. Различно е, когато прочетеш  как други са преминали през страшното, невероятно, прекрасно раждане на малкото им човече.

Благодаря  на тези, които ме посъветваха да преразгледам решението си против обезболяващите – наистина не е зле да си запазя тази опция. Pumpalka, специални благодарности за дългия пост, удоволствие бе да го чета.  Simple Smile

# 234
So special Simple Smile,

аз също ще съм благодарна на линк.
Скоро трябва да се захвана с подготовката на пътуването на родителите ми.
Те всяка година ходят в някой европейски град.
Най-накрая се навиха да дойдат до Англия.
При все, че ще си ги прибера в Нотингам,
не може да пропуснем няколко дена в Лондон.
Срамота е, но освен да вися по лондонските летища,
идея си нямам какво е небето над Лондон..
Всяко инфо, особено синтезираното такова  Heart Eyes,
ще ми бъде полезно.
А и обичам всичко да е планирано до минута....

# 235
Ето двете темо зи Лондон, в Туристическия справочник http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171798.0
ще ги видите най-горе. Като се върна може да се опитам и аз да напиша там впечатленията и да синтезирам информацията, че да не ви водня тук темата, но непременно ще съобщя ако успея да го направя.  Heart Eyes

# 236
So special, дано не се включвам твърде късно и дано не повтарям някого. Силно ти препоръчвам да отидеш на мюзикъл. Водила съм много от гостите си и до един са казвали, че преживяването е невероятно.

Евтини билети (15-20паунда) можеш да си купиш от Leicester Square след 10 часа сутринта (най-добре 11-12 на обяд), където има много будки, продаващи билети за представления за същата вечер.

# 237
  • Bristol
Благодаря  на тези, които ме посъветваха да преразгледам решението си против обезболяващите – наистина не е зле да си запазя тази опция.
Само гледай да не я пазиш прекалено дълго време. Реално в началото болката е поносима, чак към края става по-силна и тогава на мен ми дойде музата за обезболяващи, но вече беше късно за епидурал, а като ми дадоха маската да дишам, ми прилоша, често се било случвало, а аз на този газ разчитах основно  Rolling Eyes
Евтини билети (15-20паунда) можеш да си купиш от Leicester Square след 10 часа сутринта (най-добре 11-12 на обяд), където има много будки, продаващи билети за представления за същата вечер.
Ей, това го бях чувала, но някак си го бях забравила. Много полезно инфо   bouquet
So special, наистина си заслужава, ако намериш билети от по 20 паунда, да отидеш. То и от по 60 си заслужава, но ако можеш да преглътнеш цената  Money Аз си падам по мюзикълите, Top 10 London Musicals.

# 238
Здравейте момичета, аз влизам да ви поздравя, че срамота иначе.
То няма много какво да пиша, при нас все същото. С работата на мъжа ми нещата продължават в същия дух.
Положителното е че имаме записан час за малката в една много добра клиника във Франция на 9ти февруари и се надяваме другия преглед в Германия да го организираме в  близка дата за да минем само с едно ходене. Приятна събота и неделя  bouquet

# 239
Шу - стискам палци за прегледите

Общи условия

Активация на акаунт