Великобритания-тема 28

• 44 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Ave, ти защо не спиш по това време? Simple Smile

# 271
Ave,благодаря ти много!Сега ще пробвам за последно и дано да се разберем този път.

# 272
  • ENGLAND
Ell честито ти рожденик и новата лентичка в добавка.
Много усмивки и весел рожден ден.

# 273
Здравейте момичета Hug

При нас добрите новини продължават и дано за Коледа имаме така дългоочаквания подарък Praynig Praynig Praynig
Оплодили са се  8 яйца и в петък /ден 3/ 11,30 на трансфер PeaceНадявам се всичко да мине добре и да ми върнат 2 прекрасни ембриончета Peace Praynig Praynig Praynig

# 274
  • Bristol
mimaa, много, много късмет! Дано да получиш желания подарък на Коледа  Hug Heart Eyes
Ell, защо си мълчиш така  Whistling Честито!

Моят мъж е 2 седмици отпуск и се заехме с малко освежаване на дома  Crazy В момента правим проучване, дали да покрием стълбите с мокет, както е и сега или да пробваме с ламинат. Много ми се искаше да е с ламинат, но много лоши отзиви чета. Пуснах тема и в БГ хелп и там са негативно настроени към ламината. Сега ще отидем и до един магазин да проучим и разпитаме за още подробности за ламиниране на стълбите или покриване с мокет. Ще ми е полезно да прочета и вашите мнения и имате ли такова нещо в къщи на стълбите?  Flutter

# 275
mimaa, много се радвам за добрите новини; късмет и добри мисли от мен!

Който не е ходил на среща, не е видял Ел и мини-коремчето на живо (ако не беше казала, аз нямаше да разбера Blush). Да е лека и спокойна до края.

Мери, стълбите ги оставихме с килим, въпреки че сложихме паркет във всички спални. Свикнах с килимите, в началото ме дразнеха, но всъщност е уютно, а и си помислихме, че като дойде време за продаване на къщата, евентуалният купувач, очаква килим по стълбите  Laughing За ламинат - не знам много.

# 276
Мери, ламинатът не е добра идея за стълби, освен всичко друго, много ще е шумно.
Помисли си дали ще ти хареса да си оставиш дървото (от което предполагам, са), да го боядисаш, и по средата само да сложиш пътечка- runner
http://www.floordesignwetherby.co.uk/images/carpet/crunner02.jpg

В John Lewis има голям избор; има и в другите магазини: http://www.thehousedirectory.com/view.php?subcat=75

само внимавай да не избереш нещо хлъзгаво, че лесно се пада така.

Видях на Ел коремчето, но сега официално да поздравя.

mimaa, дано всичко да протече добре, стиксам палци.

# 277
  • Bristol
А, мокет ще оставяме в спалните, само където искаме да го подменяме и покрай спалните се чудим и за стълбите  Laughing
Това за евентуалния купувач е добре подчертано и ние за това си мислим, а и Ave сподели в другата тема, че килим на стълбите по ще се котира  Laughing
Видях ги рънерите. Харесаха ми тези с шините, които ги държат и това е опция, но нещо не ми се връзва с горния етаж, ако там сложим мокет  newsm78

# 278
Прекрасни новини!

Ell, спокойна и щастлива бременност ти желая!

Mimaa,  стискам палци! Дано!

Merry, аз пък съм за мрамор – не скърца като паркет; лесен за поддържане! Предполагам е по скъп за купуване, монтиране, но е практично. За хлъзгането - пантофи с твърда подметка вършат работа. Мое мнение.

Малката е у дома. Лекуваме отит – много неприятно преживяване. Днес е в настроение и твори коледни украси. Eya, ти си виновна.  Grinning

Приятен ден на всички и дано само хубави неща се чуват този месец!   bouquet

# 279
Малко офф: към Bean и tzvetak:
не съм ви забравила момичета. Имахме малко проблеми с щерката.
Сега мисля ситуацията се успокоява; когато можете, обадете се да се организираме!
Поздрави!  Hug

# 280
  • След завоя в дясно
Добро утро и от мен
Благодаря за пожеланията момичета Hug
Аз наистина имам повод за празнуване днес, Алекс става на цели 5 год(както самият той казва Laughing)
Черпя ви виртуално, кой каквото му е на сърце (не съм добра в поставянето на снимкиcook Wine Glass Coffee

Поздрави
Ели (2в1) Grinning

# 281
Честит рожден ден на Алекс! Здрав, палав и умен! Весел празник у дома, Елиnewsm59

Аз пак за стълбите на Мери: стълбите, които ми харесват всъщност са дървени; само отгоре самите стъпала са мраморни; такива са ни стълбите сега и аз съм много доволна! В Цюрих, всичко беше покрито с паркет, включително и стълбите – лесно се поддържа, хлъзга се и скърца. През лятото паркета се разширяваше от топлото, а през зимата се свиваше и постоянно издаваше звуци. Свиква се.  Simple Smile

# 282
  • Лондон
Здравейте момичета!

Честито, Елл! Да ти е жив и здрав Алекс! Лека бременност и много, много радости догодина!

Ванила, дано лакомствата помогнат и скоро се оправи малката!

Mimaa, стискам палци да ни зарадваш скоро!

Merry, не мога да те посъветвам за стълбите, но много ми се иска скоро 'да ти имам проблемите' (дето се казва)!  Wink

КОЛЕДНОТО СЪБИРАНЕ
е потвърдено за 13-ти, неделя, ранен следобед във Фулам. Няма да има куверт - просто моля всеки да си купи по нещичко (каквото му се ще). Продават панини, сандвичи, баклавички, сокчета, кафета, латета и т.н. - стандартните неща за едно кафене. Адресът е 61 Fulham High Street SW6 3JJ. Кафето се казва Delicious.

# 283
Мима, много се радвам за хубавите новини и дано така продължават.  bouquet

Да е жив и здрав малкият разбойник Алекс, и мама и тати да го слушат повече.  bouquet  bouquet  bouquet

Мери, аз съвет не мога да дам, мнението ми е че ламината се потдържа по-лесно, но с времето се разскърцва и е много неприятно всяко едно катерене или слизане по стълбите. Simple Smile

Ванила, бързо оздравяване ви пожелавам. Simple Smile

Елл, лека и безпроблемна.  bouquet

# 284
Честит Рожден Ден на Алекс ! С пожелание за здраве и безгрижно детство.
Честита бременност и на мама Ell!
mimaa  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт