Великобритания-тема 28

• 44 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • London
БТ са кошмар; с Върджин може да се разбере човек.

Имам питане - къде се продават baking sheets - в Теско все не успявам да ги намеря.
Sainsbury's - само да не е   Локал

# 361
Получих жокер, че стоят при фолиото, не при бейкинг нещата (където аз търсех)  Crazy

Преди да си помислите, че съм се разготвила - сезонът на медените къщички започна (те нали не се ядат, та се осмелявам).

# 362
Поздрави на всички именници! Да са здрави и щастливи!

Относно екземата  освен кремче препоръчват  И парафинова баня за бебЕнца и дечица. Продават по аптеките в големи шишета,попитайте. После ваната е доста мазна и се търка много ,но помага при варовита вода и проблемна кожа идеално. Също така Eucerin 10% Urea Lotion, има го по всички аптеки и магазини.

Получих жокер, че стоят при фолиото, не при бейкинг нещата (където аз търсех)  Crazy

Някой майстор-готвач/Domestic Goddess ще да те е светнала ! Laughing   Успех с къщостроенето!

# 363
  • Bristol
Варовитата вода тук предразполага към екземи  Rolling Eyes И Ели я мъчих с някакво кремче с парафин, но яко мазане падаше, по 4-5 пъти на ден, за да има ефект  Crazy Същото кремче го слагах и във ваната за къпане, никакви шампоани не ползвах. Судокрема мисля, не е добър за такива проблеми  Thinking Сега синът от студа какви рани по ръцете има  ooooh! Crazy Има си крем, но няма кой да го ползва, по веднъж, два пъти на ден се маже, а за да има ефект, това просто не е достатъчно!

Шу, какви 60 паунда, ние на половина на това плащаме, а сме с тв, телефон и най бързият им нет  Crazy Да не би да правиш разсрочено плащане на устроиство или монтаж?! Какво пише на фактурата  Thinking

И ние имахме празник тази седмица, годишнина от сватбата, но сме се отдали на DIY със съпруга   Crazy Решихме да отложим празнуването за петък вечер, ще включим и децата в отбелязването на събитието  Heart Eyes

Мишолина, как ще правиш къщичката  Flutter Аз купих една полу готова  Laughing Само лепиш и декорираш Wink

# 364
  • Нотингам/Пловдив
Само да доуточня ,че имах предвид ,че за първи път пиша във този форум иначе живеем на Острова от май месец тази година.Ние също ползваме интернет от Върджин ,но не сме имали никакви проблеми с тях.Тази сума от 60 паунда ми се струва доста.Ние плащаме 25 и сме на най бързия им възможен интернет,защото работата на мъжа ми го налага.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:11 от cocko

# 365
Ми и аз се чудя, казват че е заради телефона, който аз ползвам 3 пъти месечно newsm78, както и допълнителните 5 заради дебита. Иначе офертата им беше 35 нет, тв и тел.  Ще им напиша аз едно писмо,  но ако изчезна да знаете че са ни отрязали, че точно сега пред коледно не мога да платя тези пари, които между другото са за януари newsm78 Иначе във фактурата не  пише че плащаме за друго, но те вадят и слагат едни суми, че уж на промоция та трудно се разбира. Те и първата фактура беше 80 и кусур, като ми бяха начислили услуги които не съм ползвала и след като се обадих стана на 38. Само дето ме таксуваха с 5 паунда заради разговора с тях на следващата фактура ooooh! Въртят го сучат го все много ми искат. Иначе нета е неограничен и нямам забележки и ми се искаше да махна телевизията и телефона и тъй като трябва да сме им клиенти една година, него да си го ползвам, ама нъцки, не може.

Нищо де здраве да е, то нали знаете всеки с късмета си.

Много мерси за отговорите Hug

# 366
  • Манчестър
Ми и аз се чудя, казват че е заради телефона, който аз ползвам 3 пъти месечно newsm78, както и допълнителните 5 заради дебита. Иначе офертата им беше 35 нет, тв и тел.  Ще им напиша аз едно писмо,  но ако изчезна да знаете че са ни отрязали, че точно сега пред коледно не мога да платя тези пари, които между другото са за януари newsm78 Иначе във фактурата не  пише че плащаме за друго, но те вадят и слагат едни суми, че уж на промоция та трудно се разбира. Те и първата фактура беше 80 и кусур, като ми бяха начислили услуги които не съм ползвала и след като се обадих стана на 38. Само дето ме таксуваха с 5 паунда заради разговора с тях на следващата фактура ooooh! Въртят го сучат го все много ми искат. Иначе нета е неограничен и нямам забележки и ми се искаше да махна телевизията и телефона и тъй като трябва да сме им клиенти една година, него да си го ползвам, ама нъцки, не може.

Нищо де здраве да е, то нали знаете всеки с късмета си.

Много мерси за отговорите Hug

Сега нямам време да се замисля точно( ама ще го направя, обещавам) какво можеш да предприемеш? Много е важно какво си подписала? Ако нищо не си подписала трябва поне terms and conditions да имаш, виж ккаво пише там. Освен това,ако офертата е 35 за тел/ТВ/интернет, хаиде сложи 5.00,че не плащаш ДД, пак е далече от 80.00 лири.За капак пък те чарджат и за техните разговори. виж какви хартии имаш и ккаво пише в тях? После ще измислим какъв да е следващия ход? Много обичам да се занимавам с такива некадърници...
Иначе аз съм с TalkTalk, плащам £ 18.25 ( това е 11,75 - line rental, + £ 6.49 телефон + интернета идва free). Ta за 18.25/месец имам телефонна линия,интернет със добра скорост, безплатни разговори на UK landline вечер и weekenda + free calls до 36 EU страни, вкл. и България , и USA/Canada/Australia ,за последните 3 и на мобилен.
ТВ го докарвам от БГ сателит.

# 367
Честно казано и мен ме заинтригува тази история с Върджин.
Това им е адреса за писмени оплаквания. Изкопчих го веднъж..

Virgin Media
Complaint Department
Cablephone House
Small Heath Business Park
Talbot Way
BIRMINGHAM
West Midlands
B10 0HJ       

Шу, има ли начин да сканираш тези сметки?
Направи едно копие и ми ги прати по пощата, ако трябва да хвърля едно оче,
цифрите, които цитираш за просто безумни.

И още нещо-открила съм, че най-ми е евтино да звъня на номера 0845/6/7 и прочие през скайп.
Последно говорих с едно водно за една надписана сметка.
С цялото натисни 1,2, 3, на опашкате сте, цигу-мигу, проверка на сметката,
изчакайте моля и т. нат, познато ви е... ми излезе 50 пи удоволствието.

# 368
Здравейте момичета, последните две сметки са на компа и ще ги пратя, старите не мога да ги копирам, но ако не ме отрежат ще ги препиша дословно утре (ако малката не е истерясала от зъби) Crazy
Много ви благодаря за помощта Hug

# 369
  • Bristol
Ама Върджин имат безплатен телефон за техни клиенти! Какви са тези 5 паунда за телефон?! Ти от мобилния ли звъня или от техния стационар? Ние имаме проблеми с ТВ сигнала тези дни и мъжът ми нон стоп им звъни. Днес идва техник, смени кутията, но проблемът продължава. Казах му да им се обади пак, но той беше в движение и не искаше от мобилния да им звъни, защото от стационара, като техни клиенти, било безплатно. Утре ще го питам за номера им и ще ти го пусна.

# 370
  • След завоя в дясно
Добро утро и от мен
Merry и ние сме на Върджин и имаме проблеми с ТВ сигнала, аз просто го изключвам от контакта и пак го включвам и тръгва. Опитах различни методи, само този помогна Wink
Ave ние преди ползвахме TalkTalk и съм много доволна от тях, но за съжаление не покриват района в който живеем сега Confused и преминахме на Върджин.
Шу в този сайт: http://www.saynoto0870.com/ има алтернатива на платените телефони, с безплатни или на нормална тарифа. Също пробвай да поровиш и в техния сайт, и от там да се свържеш с тях. Успех

# 371
Върджин! Дисертация мога да изготвя за тях, на база ползване почти 2 години.Явно при тях работи метода включи-изключи от контакта!А имаме само интернет с тях, добре че няма  и тв..Има интернет и на ден по 10ина пъти светва червено на рутера и изчезва.И звъним и се почва... виж бушона, телефона да не е близо, следва нов рутер, нов телефон....пак звънене, пак няма нет, идва ми да ги помоля най-учтиво да си вземат рутерчето и да си го.....
И вече като си светне червено не им звъним, ами си вкл и изкл докато дойде зелената светлина, за малко..и пак..И е ужасно като пазаруваш онлайн или попълваш някакъв апликейшън да ти изчезне.И пукнат никъл не заслужават, гадинките...
И вчера взехме офертата на 02, и стискаме палци и на ръце и крака през февруари като я стартираме да заработи  Praynig
И ние сигурно ще дойдем на срещата!

# 372
  • ENGLAND
Шу, моя мъж действа направо, обажда им се по телефона, заявява им, че не е доволен и си е намерил по-изгодна оферта и се започва пазарлъка с тях. Те имат интерес да си задържат клиентите. Досега тоя номер минава, и интернета ни усилиха и го намалиха като цена, и нов модем ни сложиха, и офертата 3 за 30 ни продължиха. Миналата седмица имаше някаква повреда в мрежата и нямахме тж 4-5 часа, написа им гневен е-майл и още на другия ден сутринта се обадиха с извинения и пак са се спазарили да му отбият от цената 10 паунда.
Не знам знаеш ли, но ако си към Върджин може мобилния ти да е пак към тях на оферта 300 минути и 300 текста за 10 паунда за месец. Аз сум така и даже не мога да си изговоря минутите.
Елл пробвай да изчистиш картата, често от там пада сигнала.

# 373
  • Bristol
С Върджин много рядко сме имали проблеми. От 2001 година си бяхме с Телеуест, който после купи Върджин и така станахме техни клиенти  Laughing Както Дорет е писала, голямо пазарене става, но само ако контрактът ти е изтекъл или е пред изтичане, иначе не става. Може да ъпгрейдваш, но не и да даунгрейдваш пакета, след като подпишеш договор. Безплатният тел за клиенти е 151, но от стационарния на Върджин само е безплатен. Понякога ТВ сигналът изчезва и трябва да се изключи кутията от захранване, ако са правили някакви ъпгрейди на системата. Това важи за абослютно всички подобни телевизии. Скоро фреевю се ъпгредваха нещо и предупреждаваха да рестартираме ситемата, за да можем да гледаме ТВ.

# 374
Не знам, ама явно на мен ми е такъв късмета. То аз съм си виновна че им се вързах, но като говорихме нямах и месец тук. Аз им звъня и им казвам че не съм доволна, но те хич не ми и обръщат внимание. Яд ме е само, че нищо не мога да променя, че при първоначалните разговори не ме уведомиха че не мога да се откажа от някоя от услугите (хем като говорихме за телефона аз им казах че ще пробвам и ако не ми хареса ще ги помоля да го махнат), че съм вързана с тях една година и тн. Яд ме е че още от първата фактура (80 и кусур) ми бяха написали услугите бързо включване, монтаж и тн., които не съм ползвала, защото имаше монтирани уреди от преди и аз само закачих новите и трябваше да се разправям с тях и накрая ги махнаха. За това и не им направихме ДД защото и втората фактура не беше както трябва, та така поне не теглят без да съм проверила за какво плащам. Сега си го платихме това, но ще се опитам да се разправям отново, просто ме мога да си позволя да плащам толкова, при положение че говорихме за други пари.
дано де що криво има да мине сега до нова година и 2010 започнем с по-малко проблеми, на чисто. Аз много се чудя сега като искаме да сменим къщата до края на януари, дали няма пак всеки да почне да ни ръси за какво ли не. Много искам да я сменя, първо заради мухъла на една от стените, който е зад единия шкаф в кухнята, а Боян ми е с астма, после заради училището че ни е далеч, а и заради още куп дребни нещица.
Хем ми харесва в Англия и искам да се адаптирам и да си остана, хем като почна да се блъскам в подобни проблеми и ....

Лек ден на всички, и се извинявам че ви занимавам с моите неразбории.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт