Великобритания-тема 28

• 44 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Нотингам/Пловдив
Елица - има много квартири обзаведени, даже повечето са такива, беше моето наблюдение преди време. Не са проблем децата. Търсенето с агенция е безплатно за вас, така че не губите нищо; на агентите плаща собственикът на квартирата. Следете и обявите, де, то едното не пречи на другото. Късмет!

Ние когато се нанесохме в новата квартира беше чрез агенция и си платихме като попове 300 паунда на агенцията и отделно хазяйна разбрах ,че е платил.Така ,че не навсякъде е едно и също Peace

Ние също платихме,но около 200 паунда.Нашата квартира беше необзаведена с изключение на хладилника и печката в кухнята.Не сме имали проблем с това ,че имаме деца.

# 616
  • Bristol
За много години!!!

Най-накрая и при нас да понатрупа сняг  Nature Snowman Децата са в къщи, мъжът и той. Правих мекици, кренвиршки, пекох кестени, търкаляхме се из снега, все едно беше пак Коледа  Heart Eyes Обожавам такива дни!

elica, не знам как е в Лондон, пък и отдавна не сме наемали квартири, но преди години и аз бях изненадана, че тук се котират необзаведени жилища, както и че някои собственици имат резерви към по-малки деца. Но това е разбираемо, като терминатори са и ако все още не ходят на училище, съответно изкарват повече време в къщи  Crazy Иначе в кухнята понякога слагат уреди, дори и при не обзаведените. Нашата последна квартира обаче имаше само печка  Confused

Ние купихме билети за БГ за зимната ваканция. Под 100 паунда на човек излезе с Wizz. Направо не повярвах на късмета си! Започнах да търся грейка за ски за Ели. Вече проверих TKMaxx, но изборът им за малки деца е много ограничен, по-скоро нямат нищо. Сега ровя онлайн магазините, но се притеснявам да не объркам размера и взема по-малко  Thinking

# 617
Merry-Виж в М&С,една приятелка мисля ,че от там взе за малката  Peace И ако не ме е срам да те питам ,от къде намираш тесто за мекици-аз тук не съм виждала Embarassed

# 618
Благодаря ви за информацията.И аз си мислех паралелно да караме.Пък дано ни се усмихне щастието и да не търсим много дълго.

mama iana ни е ще сме във Фолкстън.И ще ми е много приятно да се видим.Надявам се нещата да вървят все така добре и скоро да се донесем тримката.

# 619
Някой да знае къде продават детски шейнички  Crazy Де да съм си мислела, че ще ни е необходим този артикул тук, ама днес много ми липсваше. Една майка ми каза The Entertainer (няма); къде другаде би имало?

# 620
  • Манчестър
Някой да знае къде продават детски шейнички  Crazy Де да съм си мислела, че ще ни е необходим този артикул тук, ама днес много ми липсваше. Една майка ми каза The Entertainer (няма); къде другаде би имало?

B&Q разправяха колегите днес...

# 621
Някой да знае къде продават детски шейнички 
Може да са останали по някои градински центрове, в Аргос или в разните outdoor/camping centres.

Уф, от този сняг нашите няма да могат да си тръгнат- гледам, че са канселирани полетите. Мили са ми, ама бая дълго ми стана......

# 622
  • След завоя в дясно
За много години момичета!

Мишолина и аз съм на твоята вълна от вчера, но навсякъде бяха свършили. Аз проверих в и Toysrus, SportsDirect. Ако открие някой някъде да се обади моля.
Ние и днес не сме на училище Rolling Eyes, нямам кола в момента и издивяваме с малкия.

# 623
A az da se opla4a! V4era tribva6e da izletim s Wizz, no ne ni bilo pisano. Parvo predi da tragnem proverihme dali leti6teto e zatvoreno - ne be6e i niama6e kanselirani poleti. Tragnahme, estestveno patuvahme okolo 1 4as, slava bogu patia be6e iz4isten. Pristignahme na leti6teto... i o, kakva iznenada  Mr. Green samo na6ia polet otmenen. I togava sapruga mi polu4ava SMS ot tapata Wizz, 4e poleta ni e otmenen...napravo poludiahme. Zvanim im po telefona da vidim 6te predlojat li niakakva alternativa. Vaob6te ne gi interesuva6e. Postoianno povtariaha, 4e mnogo sajaliavat...kolkoto i da sa eftini, niama da patuvame pove4e s tiah! Izklu4itelno gadna kompania. Sega 6te kserokopirame kasovite belejki ot taxito i 6te im gi izpratim, da vidim dali 6te ni vazstanoviat parite. Mnogo nervi v4era, no pak si napravihme nai-hubavia snejen 4ovek v kvartala  Mr. Green
Izvinete ako sam vi natovarila, s negativnia si post, no iskah da spodelia, za da ne se slu4i i na niakoi drug  Hug

# 624
Честита Нова Година на всички!  bouquet
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но искам да я следя Embarassed
Мъжът ми е бил 6 години в Лондон, върна се заради мен Crazy и сега обмисляме връщане
някъде към края на годината Simple Smile Не ми се иска да ви мъча с досадни въпроси,
първо ще изчета предишните теми и после, ако мога - ще ви питам Blush А пък после, ако вие искате - може и да
ми отговаряте Blush
Хубава вечер на всички и до скоро!

# 625
За много години живи и здрави!

Голяма зима, голямо чудо тази година, ама ми харесва  Crazy

Ana Mu,
не си го слагай толкова. Случват се такива работи.
И Бритиша са ми правили същата издънка.

# 626
Малко късничко ,но все пак минавам да кажа:

ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН   НА   ВСИЧКИ  ИМЕННИЦИ   ДНЕС!!!
Да им е живо и здраво името  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
Честита нова година и от мен. Желая ви много здраве, късмет и щастие. Нека през тази година да имаме безброй поводи за усмивки.
Не съм писала отдавна, но нещо с двамата в къщи не ми остава много време.
Много благодаря че ми казахте къде да търся зеле. Направих невероятно свинско със зеле за Коледа. На бъдни вечер, понеже възможностите ни бяха ограничени, а и в къщи така или иначе никой не яде класическите гозби, аз направих патладжани с домати чесън и подправки на фурна. Стана невероятно. Имахме един приятел от Портсмут на гости и беше много забавно.
Оказа се че на 22ри трябва да сме в Мюнхен, та се разтичахме за билети. Намерих такива че да отидем сутринта и да се върнем вечерта. Професора иска да прегледа малката и да говорим за операциите. Те искаха направо да режат, но ние искаме да минем и през Франция и чак тогава да вземем решение.
Иначе добрата новина при нас е че на 29 разписаха на мъж ми. Да се надяваме че от края на този месец малко ще се подобрят финансово нещата, че не знаем и за операциите какво ще ни трябва. Аз много се надявах да сме посъбрали нещо до прегледите, но .... както и да е.

Иначе сме що годе здрави, Боян си ползва инхалаторите за астмата и не сме имали проблеми, малката си е със сополи от сто години, но пък за сметка на това става невероятен разбойник. Лази като хлебарка на всякъде и се смее с глас непрекъснато. Научила се е като види баща си и да пуска едни такива чаровни срамежливи усмивки и той се разтапя.
Още имах да пиша, но забравих какво Crazy
Лека вечер, надявам се утре да съм по в час Blush

# 628
мами,откъде да си купя или поръчам бебешките марки-мюстела,или себамед,а може и на авен.рових се из нет-а,ама нещо все на камък удрям.Мерси предварително

# 629
Victorita  по принцип тук ги има http://www.leguidesante.co.uk/16/brand/mustela/ , но нещо не са налични сега май newsm78. Разгледай и Адермата, аз и за двамата съм много доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт