Кажете си мнението

• 9 452
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Ми да си кажа мнението.
Чисти си пъпа и си свиркай...  Whistling

# 16
  • Пловдив
Нищо не може да му стане според мен.Разбира се трябва по-внимателно в тази зона.

# 17
  • Варна
Боже, какви глупости само. Като те дразнят мъховете чистиш,ако пък толкова не
искаш да хващаш сложи си една бебешка лепенка да не събира .
Пъпа е много деликатно място, аз като бременна не мога търпя нищо върху него

# 18
 smile3511
Присъждам жълтата фланелка за днес на този човек.

# 19
Все си мисля че всички щуротии съм ги чувала вече,ама това не бях Crazy ooooh!

# 20
  • Пловдив
Спокойно,миличка Hug

Твоята ''приятелка'' явно доста се е поувлякла.

Бременей си спокойно и не вярвай на всичко,което чуеш Peace

# 21
Ама някои хора нямат грам такт! Да стряскаш бременна жена е много тъпо  ooooh!
Със сигурност ще ти е по- кофти, ако ти е мръсен пъпа, пък и ти не си някой  Crazy и да си бъркаш с остри предмети там. То за всеки е опасно Wink

# 22
То разбере ли се, че една жена е бременна и веднага се почва с бабините съвете.  Пъпа да не си чистиш, косата да не си къпеш, ноктите назнам какво....То така след 9 месеца бременната на човек  няма да прилича.... ooooh!

# 23
Ама колко мъх ще влиза в този пъп, че да има нужда от толкоз почистване??? Контрацкии от пипане на пъпа- досега не бях чувала.

# 24
Леле  smile3532,ама наистина ли някой ти го е казал това?Е такава глупост не бях 4увала.Няма какво да му стане на бебо,споко.

# 25
  • Пловдив
Няма нищо да му стане на бебето,споко.А косата подстригваш ли си я? Crazy

# 26
Предложи на твоята приятелка да си смени работата и да започне да работи като клоун! Гарантиран успех! Толкова не съм се смяла не знам откога! Я по-спокойно! Ти ако отсега се шашкаш за такива тъпотии, после като ти ревне бебето какво ще правиш! А тепърва още колко глупости ще има да чуваш! Чисти си пъпа, обезкосмявай се, мажи се с кремове, ходи на фризьор, взимай си вана...Това, че си бременна не е повод да заприличаш на Йети!

# 27
галенето на корема може да доведе до контракции,в това число и пъпа,ама чак пък от едно почистване да му стане нещо на бебето newsm78
аз веднъж патувах с едни студенти по медицина които се чудеха защо на бременните им изпъквал пъпа,а не се вдлъбвал,защото нали пъпната връв го дърпала навътре hahaha Joy hahaha Joy та на това ми напомян това с чистенето на пъпа

# 28
Като прочетох заглавието на темата си казах, за какво ли толкова сериозно става въпрос  newsm78 Изумявам се на поредната измишльотина... Как твоята позната първо е повярвала на това, а после е започнала и да го разпространява... hahaha
аз веднъж патувах с едни студенти по медицина които се чудеха защо на бременните им изпъквал пъпа,а не се вдлъбвал,защото нали пъпната връв го дърпала навътре hahaha Joy hahaha Joy та на това ми напомян това с чистенето на пъпа
hahaha

# 29
Всякакви глупости чувах  докато бременеех но това не ooooh!,нищо не може да му стане на бебето.
И аз така..
Не мисля,че нещо може да му стане на бебето

Общи условия

Активация на акаунт