Спирала за мигли 2

• 93 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Пробвахте ли новата вибрираща спирала на Изадора? Впечатлена съм. Намирам я за много, много добра. Вибрациите са на 3 степени.
На каква цена е спиралата?
Волюмисим 5 на Лореал на мен ми слепваше много миглите и стоеше зле,бяха хем къси,че и слепени Sad,сега я комбинирам с една на Римел и става,но не я харесвам Naughty

# 526
Някой ползвал ли е тази спирала на Мейбълин ? Нова е и още нямам отзиви от познати,а се чудя дали наистина има ефект и дали да си я взема.

Аз я ползвам от няколко дни и съм доволна. Четката е много голяма и удобна,но едно нанасяне не ми е достатъчно,тъй като харесвам по-обемни и извити мигли и с две нанасяния направо е УАУ.. Flutter
Цената беше около 13лв.

# 527

Аз я ползвам от няколко дни и съм доволна. Четката е много голяма и удобна,но едно нанасяне не ми е достатъчно,тъй като харесвам по-обемни и извити мигли и с две нанасяния направо е УАУ.. Flutter
Цената беше около 13лв.

кокетка , разделя ли добре или слепва?

# 528
Да, тази е най-новата на Мейбълин. Хубавото е че четката е леко извита, за разликата от Колосал /жълтата/ която беше права. Това извива повече миглите. За къси мигли се препоръчва обаче да си ги извивате със щипки за мигли.

# 529
Купих за майка ми Volumissime x 5 на Лореал и след като я пробвах  Mr. Green да споделя, че никак не съм доволна  #2gunfire Общо взето ефект - никакъв, вижда се, че имам малко черно на миглите, но нищо повече - нито обем, нито подчертава, нищо! Очаквах доста...
аз пък нея много я харесвам явно е до мигли
И аз много я харесвам...както и Архитекта/сивия/....

# 530
В момента ползвам

и

И от двете съм доволна,но от втората сякаш повече

# 531
  • София
Момичета, понеже мисля и аз да си взема новата спирала Maybelline falsies mascara:

тази --->

се разрових в интернет и намерих този линк, на който момиче показва ефекта от спиралата(със снимка преди и след) и определенно ще си я взема Simple Smile

--->  http://beautyandtheblog23.blogspot.com/2010/02/maybelline-falsies-mascara.html

# 532
  • в Кошера
Пробвах я, но на мен много ми ги слепва и не ме кефи  Rolling Eyes

# 533
  • Пловдив
И аз си я взех. Доволна съм - разделя, удължава, също и извива добре. В края на деня само маалко се рони. Нещо подобно е на светлосинята Мейбълин с извитата четка.

# 534
Момичета ,двоумя се между Max factor 2000 calorie или Loreal Extra volume Collagene mascara ?Коя бихте избрали вие ?               

# 535
Момичета ,двоумя се между Max factor 2000 calorie или Loreal Extra volume Collagene mascara ?Коя бихте избрали вие ?               

MAx Factor Peace

# 536
И аз си я взех. Доволна съм - разделя, удължава, също и извива добре. В края на деня само маалко се рони. Нещо подобно е на светлосинята Мейбълин с извитата четка.
Мерси, че каза за това Simple Smile Не е за мен значи, имам точно тази с извитата четка на Maybelline и при мен слепва.

# 537
Аз препоръчвам Макс Фактор, но при мен 2000 калории слепва, затова ползвам само Мастерпийс.

# 538
Момичета, аз последния път си купих тази
Да Ви кажа, не съм очарована. В магазина жената много ми я похвали, доста били доволни от нея, но аз имам чувството,че супер бързо се сгъсти. Още при самото изваждане в едната част на четката има прекалено много, а в други никакво мастило. Та дори и четката да е хубава, как да разбера като се наслоява така. Изобщо не може да се нанесе равномерно лесно.

# 539
  • в зоната на здрача
На мен,новата Мейбалинка,лилавката ми допада.
Много хубави ми прави миглите.

Общи условия

Активация на акаунт