Спирала за мигли 2

• 93 230
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Някой да е пробвал новата спирала на Голден Роуз? Не намирам снимка, но ще я опиша- в червена опаковка, пише ефект 3D, цената е около 7-8 лв.
Хубава е за дължина и разделяне.Не напластява, обаче Hug

Обаче, май нещо й куца, така ли? Предполагам-обем....

# 556
  • Paris
В момента ползам тази и съм направо влюбена в нея. Удължаване, разделяне, подреждане.

# 557
В момента ползам тази и съм направо влюбена в нея. Удължаване, разделяне, подреждане.

Не ми е позната.  Може ли малко инфо?

# 558
  • Paris
Това е удължаващата спирала на Кларанс. Четката е много тънка и изключително удобна. Миглите остава меки и естествени. Много лесно с нея може и да извиваш миглите, защото ги хващаш от самата им основа и с натиск нанасяш нагоре. За мен четката на Диоршоу е адски неудобна, въпреки че и тази спирала си има своите фенове. Peace

# 559
Отзиви?

# 560
  • В полите на Пирин планина
Аз харесвам най-много Мастърпийс-а на МаксФактор - подрежда, оформя и не напластява твърде много миглите - ефектът е естествен и траен. Самата спирала не се сгъстява бързо и е икономична. Define-a-lash на Мейбълин също е добра, но не чак като първата.
В момента съм с тази на Bourjois - http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/eyes/mascara/volume_gl … re_mascaraр , най-вече заради промоцията със сенките, но не бих си я купила отново - не ми харесва четката - напластявамного материал.

# 561
Последно си взех тази спирала (diorshow extase). Много съм доволна

# 562
  • Belgium

Juanita_17 дай по-подробен отзив моля те, че и се чудя на тази спирала.

Удължава ли, обем ли придава, лесно ли се сваля и т.н.?

# 563

За мен лично е най-добрата, която съм ползвала....сравнявам я с false lash effect  на YSL, Hypnose на Lancome, Bold Volume™ Lifting Mascara на Estee lauder от по-високия клас. Четчицата е направена така че да извива, ама при мен този ефект е много слаб, защото миглите ми са упорити и дори и миглоизвивачката се озорва. Спиралата разделя много хубаво миглите, прави ги много плътни. Надявам се, че не си внушавам, но мисля и че удължава. Нямам проблем със свалянето й. Като питах в БЗ каква е разликата със старата Diorshow, ми казаха, че старата е само за обем. Тази се води за всичко - удължаване, разделяне, обем, извиване. Това, което на мен най-много ми харесва е, че подчертава много миглите, не ги слепва и като ги пипна си стоят мекички. С волюм шокинга например като ги пипна са толкова твърди, че имам чувството, че ще ги счупя. Моите мигли са  гъсти, но не са дълги. Надявам се, че съм била полезна Hug

# 564
  • Belgium
Juanita_17 много ти благодаря за подробното описание  Hug

# 565

НО: много се рони
въпреки страхотния ефект няма да я повторя

# 566
  • Paris

Аз тази не бих повторила. Naughty

# 567
  • Belgium

Защо?  Thinking

# 568
  • Paris

Защо?  Thinking
Не знам дали ще ми повярваш, но тя просто нищо не прави. Пробвай и ще видиш. Много съм разочарована. Sad

# 569
Това е моята спирала http://www.marvistore.com/index.php?main_page=popup_image&pI … bcae66aa20232df57 Мasterpiece Max от MaxFactor. Прави ми миглите чудесни, извити (защото моите са много упорите и стърчат напред  Laughing), плътни и обемни, дължина не търся, имам си. Така че това е идеалната за мен спирала, пробвам и други, но винаги имам една такава.

Общи условия

Активация на акаунт