Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 365
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте, страшно красиви неща видях. Направо произведения на изкуството.   bouquet на всички.

При нас днес за закуско-обяд

сандвичи - пици

за вечеря

зелена салата

пилешки късчета със зеленчуци и ориз със зеленчуци

и една питка

Приятен неделен ден на всички  newsm03

# 166
Днес правих разни експерименти, до някъде се получиха, но очакванията ми бяха по-големи  Confused
http://prikachi.com/index.php Това е нещо като пай, незнам дали си има име  newsm78
http://prikachi.com/index.php а това са фунийки с крем, не преполагах, че изискват толкова много труд  Thinking, но като за първи път мисля , че стават

# 167
Илайда,не се виждат снимки Thinking

# 168
  • София
И аз пробвах Питката на балончета на Таннита, но без подправките (че иначе нямаше и да я помиришат в къщи  ooooh! ):
като гледам - моите балончета май са ХХХL размер  Mr. Green ама карай, на вкус стана  Simple Smile

# 169
......... Дори и чиниите си смених заради тази тема - прякото влияние на форума върху живота на форумците в действие  Laughing!

.....наистина има влияние Simple Smile, вече гледам с други очи съдовете за готвене и сервиране,а шкафовете ми станаха  като дядовата ръкавичка - за да извадя едно нещо трябва да преместя и издърпам сума ти други работи .........а иначе добрата кулинария и фотографията са прекрасна комбинация, наслада за почти всички сетива.

при мен печена пастърва

напоследък все такива лесни и бързи неща.....

и един сладкиш, на който малко обърках  крема

Роца, нисоазката торта я мисля откакто я видях, може ли  рецептата   chef

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:45 от didibu

# 170
От снощното ни меню-заек капама

домашна торта

# 171
  • Пазарджик/Лондон
Много рецепти си свалих, ще взимам отпуск да ги пробвам всичките Heart Eyes.

У нас миналият ден хапвахме пиле с пикантни картофки :

А вчера мъжът ми и голямата ми дъщеря ме изненадаха с едни соленки със сусам и с курабийки :

# 172
ивка27   vangobi   miloto   slastna   bliznacite2004 благодаря ви  Hug Heart Eyes
Момичета много обичам да правя такива неща, а labrex като изнамира все едни руски сайтове с красоти, направо не мога да им устоя  smile3508, за което съм й много благодарна   remybussi sohappy
labrex динята е страшна, ама как си я измислила само  smile3501
miloto за съжаление няман нищо друго освен нож в къщи, а от доста време разглеждам разни неща от карвинга, но нито имам време, нито възможности да си купувам подобни инструменти, затова импровизирам с обикновен по-малък нож. Ето и сайта от където видях тази декорация, опитах и се получи това  Wink
slastna аз си мислех, че са люляци, но то вярно че и за зюмбюли стават  hahaha, идеята пак е от сайтовете на labrex и понеже не съм много добре с руския и въобще не чета поясненията, пробвах с настърган белтък от яйце оцветен със сок от червено цвекло, опасявах се да не стане много червено, но като постоя малко стана си лилаво, в последствие с помощта на labrex разбрах, че и точната технология била такава, та това е  Hug И аз много обичам солени торти и салати и затова все разни украси им намирам  Wink

# 173
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера направих един сладкиш с карамелизирани дюли и ябълки.
аз исках само с дюли, но мъжът ми искаше ябълки  Crossing Arms

смесих плодовете  Mr. Green
хубав стана, но тестото пак не ми бухна - така е като го правя без рецепта  Blush

# 174
виенски кифлички по рецепта на Venetta

# 175
веси-нн, много хубава украса   bouquet
от снощи червена туршия

и чеснова питка със сирене

# 176
tracy_t  не съм побликувала кокосов сладкиш newsm78 да не би да става дума за бисквитената торта,извини ме Hug

# 177
момичета ще споделя с вас моята най-любима рецепта.аз съм си я кръстила БАРКОЧ.
в нея има свинско, топено сирене, гъби, картофи, лук, масло, сол и булион

при сервиране вида и се разваля, но е адски вкусно

# 178
Поздравления за чудесните идеи и красивите снимки  bouquet! Темата стана едно голямо произведение на изкуството Peace.
От мен от вчера пълнени гъби:

Правих и едни сусамени бисквитки тук от форума, но не ме впечатлиха особено.
Приятен неделен ден!

# 179
това готвих през миналата седмица

Общи условия

Активация на акаунт