Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 295
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
    От мен мекички Меденки.Добавих им и малко мак. Simple Smile

# 91
  • в моя свят
От мен едно цяло пълнено пиле,което не изглежда много добре,но пък ухае вкусно:

От вчера целувки и портокалови корички за сладкиши:

Сега с тях правя торта,която е почти готова и ще снимам малко по късно.А за портокаловите корички обелих много портокали,които не можахме да изядем и реших да ги облека в шоколад....изненадващо,но стана много вкусно и свежо:

# 92

@ИВКА@,много ти е сладка малката кулинарка!Така ме умилиха снимките ! Heart Eyes
Кифличките са върхът!!! Party

Селма,меденките са чудни  Hug
Лабрекс и твоят  сладкиш "баклава" ми хареса....
me4ta22 ,често импровизациите раждат шедьоври  Naughty

# 93
labrex,
очите ми останаха в твоята баклава!
Пък той и моят мъж разправя така, ама всичко яде, къде ще ходи...

Лабрекс и твоят  сладкиш "баклава" ми хареса....

Благодаря, момичета, хубав е сладкишът- бързо става, вкусен е и на вид го бива!   bouquet

# 94
  • При елфите ...

И аз днес на сладко -  сладкиш "баклава", а за вечеря още нищо. Моят мъж си има един лаф в такива случаи, явно днес пак ще го слушам: Аз знам ти кво ше ядеш - бой, ами аз кво ше ям?" Ама все нещо ще измисля. Grinning

Labrex, сладкиша е страхотен, браво!  smile3501 

# 95
мале че сте бързи бе
нямам нищо интересно, ама да се цопна и аз
със една зимна  "салата" от пушена херинга, варени картофки, каперси и лук
много водка пие  Joy

ох връщам се да допиша, че досега ви четох назад, me4ta22, това ми е една от любимите комбинации - портокал с шокалад, и то тъмен шоколад!

а дето роца пише, че си сменила чиниите зарад форума, у нас е вече проблем мястото за складиране на съдове, да ви кажа. Ако мине ден без да съм си купила някоя нова паница, направо е добре!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 19:47 от Lois

# 96
При нас вечерята е гювечета:

и северозападна лютика, но без домат, че нямах:

# 97
Панирано филе от хек с пържени картофи:

И меденият кекс без мед на Лабрекс (нещо на вид не го докарах като нейният,ама е добър на вкус),нямах пудра захар та малко го полях с един топинг бял шоколад ooooh!

# 98
  Лабрекс,верно че сладкиша ти е много хуб GrinningНо съм учудена ,че източникът пак е руски! #Crazy Laughing

# 99
  • София
Тази вечер в къщи нещо простичко, бързо и вкусно
запечени чушки бюрек и наденичка на грил тигана и една салата колосло, която нямаше тази чест да бъде снимана Mr. Green

# 100
  • София /Абсурдистан
Запис с една мързелива торта с готови сиропирани блатове, между тях банани на кръгчета, крем от заквасена сметана с пудра захар и отгоре цвете от банани и стърган шоколад.

Ама че го обясних ... Simple Smile

# 101

Labrex, сладкиша е страхотен, браво!  smile3501 

Aredhel, препоръчвам го, и продуктите му не са кой знае какви, правенето също.  bouquet

Лабрекс,верно че сладкиша ти е много хуб GrinningНо съм учудена ,че източникът пак е руски! #Crazy Laughing

Селма, аз нали често им гостувам по сайтовете, та все си намирам по нещо. Помня, че това е сладкиш, който снахата е научила от свекърва си, така беше написала. Все пак го изнамерих днес, де, че не бях отбелязяла откъде съм го копнала.

Ето рецептата, малко съм икономисала продуктите, но за това количество тесто, което ползвам - 500 гр, 4-5 яйца са ми много, захарта също. При тях явно са други опаковките и грамажа, а тя не е уточнила.

# 102
  • Русе/София

в къщи за вечеря печени картофки с розмарин и пържен толстолоб  chef

# 103
Мале мале, днеска аз докато цял ден готв1 и тичам по задачи сте изписали цели 8 страници. Само се записвам и се връщам да гледам какво  сте готвили. Сега отивам да смъкна снимките от моите гозби  Peace

# 104
Мечта, кажи ми моля те как правиш портокаловите кори....че като ги видях така ми хе доядоха  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт