С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 773
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
green_dawn за маслата на Икаров съм напълно ЗА, ако можех и аз щях да се мажа от тях.

janiii относно маста, съм твърдо против. Как някой беше споменал тя съдържа токсини, които попиват по кожата. МАзах себеб си, че и малко синът ми докъто не го разбрах. Никаква мас. В днесшно време имаме огромен избор, не сме опрели до нея.  Peace

rum4et0 Добре дошла!

# 556
Добро утро, МАЙ-чета!!! Hug

green_dawn аз също използвам маслата на Икаров и съм много доволна. И първата бременност само с тях съм се мазала и сега пак. Нямам стрии, но то все пак си зависи и от еластичността на кожата. Аз използва маслото от пшеничен зародиш, четох, че е по-добро за кожата.

Румче, добре дошла! Grinning Лека бременност и много приятни емоции!

На мен също ми казват, че имам друго излъчване като съм бременна и си личало по това, сияя. Но аз не мога да прдценя дали имам по-различно излъчване.

Хубав ден на всички и много усмивки!!! Hug

# 557
Добро утро   food010

rum4et0 welcome

Благодаря на момичетата които ми отговориха за Пренатала, знаех си аз че другият пиете, ама така става като пращам друг.Сега ще си изпия тези и после ще си купя другите .

За маслата ,още не съм си взела специално за стрии, мажа си се с Нивеата която ползвам ежедневно. За маслата на Икаров и аз съм чувала хубави работи, една приятелка роди скоро и каза че цялата бременност се е мазала с  тях и няма появеили се стрии. Мисля и аз да взема от тях.

# 558
green_dawn за маслата на Икаров съм напълно ЗА, ако можех и аз щях да се мажа от тях.

janiii относно маста, съм твърдо против. Как някой беше споменал тя съдържа токсини, които попиват по кожата. МАзах себеб си, че и малко синът ми докъто не го разбрах. Никаква мас. В днесшно време имаме огромен избор, не сме опрели до нея.  Peace

rum4et0 Добре дошла!

Tinaina това въобще не го знаех за токсините  newsm78 . Не че съм мислила да се мажа с мас, но това е полезна информация за всички с такива намерения. Аз лично познавам много мами, които си мажат бебчетата с мас и ще им кажа за тези токсини. Благодаря ти

# 559
За масалата на Икаров не се  бях сетила.Само се двоумя между това със пшеничен зародиш и бадемовото.
Преди няколко години си бях взема масло от жожоба и си слагах малко в шампоана и лосионза за почистване на грим.Бях изключително доволна.

# 560
Уфф това с гадния вкус наистина е отвратително, и явно не съм само аз. Аз също вече ментоловите работи не мога да ги понасям, детските са ми по-вкусни, сега ям жилирани бонбони, които никога не съм харесвала, но сега ми понасят, както и си купувам близалки с вкус на кола в големи количства, и мадамите на касите ме гледат странно, още повече като се вижда че съм сама и нямам дете  Laughing Laughing Laughing Направо се изумявам колко много ми се промениха вкусовите качества и претенции, искренно се надявам само след раждането всичко да си дойде на мястото, че то това не се издържа направо.  Praynig

# 561
Добро утро и от мен!(то май е вече за добър ден)  Wink
 welcome Румче, лека и безпроблемна бременност!

# 562
Привет бърборанки ! Hug
Голямо писане пада.Аз ще съм извън града няколко дни и направо незнам после как ще ви изчитам  smile3529
Румчето,  welcome Hug
Относно мазането - според мен най - си зависи от кожата.Аз първия  път се мазах като побъркана и пак ми се нацъвка кожата Weary, и по гърдите и по бедрата си имам, на коремчето сякаш по малко ( е верно , че тогава качих и доста кг  Weary,които така и не смъканх  newsm45 newsm45 newsm45), но мисълта ми е , че имам приятелки , които и без мазане нямат кой знае какви следи от бременеенето.Зависи на кого до колко му е еластична кожата.
За  bombs и аз преди бях скромна ,ама сега все по големи и по големи бе то нямат спирка просто.А относно половинката и той е като вашите - хората пари давали , а аз само съм се оплаквала.Ами , че да взема да му искам и аз ли ? smile3521, то да не е лесно да се носят  newsm62.
За ЖК другата седмица ще има - поне аз вчера се уговорих и аз за 24.11- тъкмо като са ми излязали и резултатите от БХС-то.
Мен днес много ме боли главата.Моля, кажете ми къде мога да я сменя  Sad. Сутринта докато се събудя и о УЖАС.Измерих кръвното и пак УЖАС 60/80. А док ми каза пий си по 1-2 кафенца нищо няма да ти стане .Е по колко да пия и аз незнам  smile3511 smile3511
Май ще ви досадя ,ч е стана доста дълго

# 563
danly Доста ниско ти е кръвното и моето пада понякога толкова и се чувствам като в безтегловност.

Относно кафето ми казаха нещо интересно.Когато му свърши действието  вместо кръвното да се върне в нормални граници е възможно и да е пак ниско.Доколкото разбрах в такива случаи е по добре да изпиеш една кола.При нае това действие траело по -дълго и при отпускането кръвното не падало толкова драстично.

Аз когато съм в такава ситуация си вземам един малък черен шоколад.На мен по ми помага

# 564
Румчето, добре дошла, много радости и положителни емоции, лека бременност и живо и здраво бебче!
  Таничка, аз явно вчера се унесох и забравих да ти пиша, че пия като твоите и съм много доволна, не ми увеличава безумно апетита, има всички необходими елементи, дори я свършвам, но ще купя друга да разнообразя, чудя се какви

# 565
Danly, ужас е с това главоболие и мен ме мъчи често. Mr. Green
Напоследък опитвам да се лекувам с аромати- този на розово масло успокоява, а също и едно мазилце на Himalaya, то е билков балсам за облекчаване на простудни състояния, но помага за главоболие.

# 566
danly , аз за главоболието дисертация мога да напиша (както аниК за слюноотделянето Wink).
Тази сутрин и аз се събудих с такова и направо ми призля. Увиках моите хора, направо ги изгоних от вкъщи, че и съвестно не ми стана даже Embarassed. По-късничко си направих черен чай с мед и мляко и изпих две чаши. Сега ми е по-добре (да чукна на дърво). Вече съм установила, че има няколко причини - ниско кръвно (пийваш чашка кафенце, черно чайче или кока кола), липса на протеини в организма (набавяш ги постепенно като  променяш хранителния режим - на мен ми е много трудно, че това месо ми е голям зор все още), недоспиване, напрежение и срещи с неприятни/негативно настроени хора (на мен това много ми влияе, направо ми изпиват енергийката - съветът ми е да ги избягваш доколкото е възможно). При ниско кръвно съм пробвала с айрян със сол, но на мен лично не ми помага. Аз явно съм някакъв трагичен случай ooooh!. Да допълня, че  много ми помагат продължителните разходки навън - вървя по 3-4 часа и после ме боли кръста, но то идеален вариант няма Joy.
Увлякох се, но дано съм била полезна.

# 567
Добре де, аз от няколко места вече съм чувала, че е добре да се маже със свинска мас. От къде тия токсини пък сега. Нали уж няма по-добро нещо от естествените продукти. Като тук говорим предполагам за мас за която е сигурно от къде и как е дошла, домашна, а не купена от магазин или нещо такова, където може да има какво ли не ?!

# 568
devil_kin,  ANNI_M  много ви благодаря за съветите.
На мен ми е много гадно така защото с предната бременност не съм имала никакви проблеми с кръвното.Проблемите дойдоха след раждането от това задържане на кг, които не можах да смъкна smile3518.И сега как да е удържам фронта я с кафе, я с нещо друго .Ама с шоколад избягвам да го вдигам , че... не искам да си хапвам, че ми се лепи.А нали знаете без едно мога ,ама с едно не  newsm53.Мога с дни да не се сетя за сладко,ама като има и чак аз не се понасям , че нем ога да се спра.Но и добре, че сега като ми пада кръвното е рано сутрин и го оправям долу - горе с кафенце и не ми прималява така.Не ми се мисли за по нататък , като има вероятност да мина в другата крайност с високо  Thinking

# 569
·•● milkinis ●•·˙ аз също мислех като теб, но  Confused

Попаднах на това http://babyplanetbg.com
може да го сложим на първа страничка при магазините.

Общи условия

Активация на акаунт