Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде във Варна мога да намеря дрехи за бременни?
Какви са правилата за отпуск и обезщетения при бременност в България?
Какви са препоръките за стимулиране на апетита по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде във Варна мога да намеря дрехи за бременни?
-
Какви са правилата за отпуск и обезщетения при бременност в България?
-
Какви са препоръките за стимулиране на апетита по време на бременност?
-
Какви са правилата за стоматологични манипулации по време на бременност?
-
Къде мога да намеря магазин за дрехи, който предлага както дрехи за бременни, така и небремни?

Лека бременност и много приятни емоции!

. Не че съм мислила да се мажа с мас, но това е полезна информация за всички с такива намерения. Аз лично познавам много мами, които си мажат бебчетата с мас и ще им кажа за тези токсини. Благодаря ти 

, и по гърдите и по бедрата си имам, на коремчето сякаш по малко ( е верно , че тогава качих и доста кг
и аз преди бях скромна ,ама сега все по големи и по големи бе то нямат спирка просто.А относно половинката и той е като вашите - хората пари давали , а аз само съм се оплаквала.Ами , че да взема да му искам и аз ли ?
, то да не е лесно да се носят
.
. Сутринта докато се събудя и о УЖАС.Измерих кръвното и пак УЖАС 60/80. А док ми каза пий си по 1-2 кафенца нищо няма да ти стане .Е по колко да пия и аз незнам
. Да допълня, че много ми помагат продължителните разходки навън - вървя по 3-4 часа и после ме боли кръста, но то идеален вариант няма
.
.И сега как да е удържам фронта я с кафе, я с нещо друго .Ама с шоколад избягвам да го вдигам , че... не искам да си хапвам, че ми се лепи.А нали знаете без едно мога ,ама с едно не
.Мога с дни да не се сетя за сладко,ама като има и чак аз не се понасям , че нем ога да се спра.Но и добре, че сега като ми пада кръвното е рано сутрин и го оправям долу - горе с кафенце и не ми прималява така.Не ми се мисли за по нататък , като има вероятност да мина в другата крайност с високо