С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 806
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Мойта щерка ме разсея-за Devil беше адресирано

Така е.Аз после поразучих нещата покрай тая "лекарка" ама след дъжд качулка. Simple SmileПовече кракът ми там няма да стъпи
Само дано утре резултатите да са добри.

# 421
да, точно тази слуз ме притесни, до сега не съм слагала вагинални свещички, първата наистина през нощта, но тази реших сега, защоо така и така съм в къщи, легнала цял ден днес. Филма е страшен, а и беше леко жълто оранжево, нп мпже би е почистило ако е останало нещо от кървенето...,

# 422
angelka да и това е вариант, просто ако е имало нещо останало от преди.Колко е странна бремеността,никога не съм наблюдавала толкова обстойно какво се случва с тялото ми,а сега и най дребните неща правят впечатление

# 423
devil_kin , аз също ходя при Катя Тодорова заради тромбофилията. Ако имаш притеснения или просто искаш да ти каже как са резултатите и звънни още утре, аз и звъня, когато ми е спешно и тя е много мила, колкото и да бърза, Така ще се успокоиш о
е утре,

# 424
angelka  сега и най дребните неща правят впечатление
и шашкат  Simple Smile
ужасно е
гледам килограмите сте коментирали днес...на мен на първата консултация ми забраниха баничките и изобщо тестото. а аз с такова задоволство установих, че не ми се лепят  Rolling EyesИмам си един качен кг и го отдавам на цигарите. Но през последните 3 седмици изядох толкова плодове, колкото сигурно не ми се събират за последните 3 години. Има ли някакъв вариант да ми стане нещо от толкова витамини? Rolling Eyes Laughing
А, да, витамините.
Днес най-после взех предписания Прегнакеър. Обаче докторката каза да пия двете капсули заедно, а в опаковката е по едно хапче...Сега гледам в листовката вътре има всички продукти и има още едни витамини....Кой се е объркал ,незнам, ама се чудя да ги пия ли тези един месец (витамини за бременни са така или иначе)?

# 425
аз сега за първи път ще ходя при нея.
Наложи се малко с " връзки" да ми уредят час за една по мила лекарка в бургас.Тоест тази при която по принцип ходя но няма часове с месец и нещо напред.

# 426
кака Лара аз пък от около 2 седмици съм луда по "софиянкие "(не знам в другите градове така ли им викат)

После разбрах че когато майка е била бременна с мен също са и се ядяли софиянки   Laughing а това го разбрах една сутрин  когато майка ми се обади да ми каже че ме е санувала да ям такава( което и правех в момента  Mr. Green)

# 427
  Ти и да си ходила, тя няма да се сти. Но и да не си, ако и кажеш, че е спешно и си бременна, тя е изключително отзивчива. Шървият шът и се обадих по те;ефона в МД, казах и че ми трябва консултация, а тя каза ок, уъре ще съм в кабинета и така. Тя никой не връща, дори и без час, но много се чака. Аз от 16.30, чак в осем и половина влязох, но си струва

# 428
Тапата по принцип като падне я я усетиш, я не  Peace При мен падна около 2 дена преди раждането. Всъщност до последно не бях сигурна, че това е тапата де, чак като почна раждането осъзнах, че това трябва да е било тя  Peace При мен беше плътно слузесто с малко кръв. По принцип дори и да ти падне тапата, когато и да е, не бива да се шашкаш - или започва родовата дейност и то не знам как може да се спре, за съжаление  Rolling Eyes Лично аз не съм чувала за момичета, на които им паднала толкова рано тапата и после нещо неприятно да се е случило  Rolling Eyes Главно тапата си пада малко преди раждането  Peace По принцип тревожно е ако имаш болки, контракции, кръв и т.н.  Peace

# 429
Ааа, момичета, пак говорите за ядене! Какви са тези "софиянки"  newsm78 Ще ви карам да ми търсите сега рецепта  Crazy на мен тестяно много ми се яде - и с Кари бях така  Peace Тук обаче освен баници или бутер тесто друго по-лесно не знам какво мога да си правя  Rolling Eyes По принцип мога да меся, но ме мързи да си призная  Rolling Eyes Друго е да отидеш и да си купиш топла закуска за 60ст  Mr. Green и бозаа  Crazy

За витамините Прегнакеър - момичета, внимавайте да не предозирате витамините! На тези, които се водят Original т.е. вътре са 28 таблетки се взема по 1 на ден, а тези които са Прегнакеър Плюс вътре са 28 таблетки витамини- зелен блистер и 28 ампули Омега 3 - розов блистер ( може и обратното да бяха цветовете  Rolling Eyes ) - от тях се взема по 1таблетка и по 1 ампула дневно

Кака Лара - няма проблем за витамините в плодовете  Peace Аз също се тъпча с много плодове и зелечуци и си вземам витамини всеки ден. Все пак в тях има желязо, цинк и т.н. - неща, които не съм убедена дали си добавям с добри количества само от храната. Сега си взех 3 опаковки Прегнакеър Плюс, тъй като изобщо не мога да ям риба и поне така да си набавя Омега 3, понеже е много важно за мозъка на бебчо  Peace

# 430

"Ааа, момичета, пак говорите за ядене! Какви са тези "софиянки"  newsm78 Ще ви карам да ми търсите сега рецепта  Crazy "

Софиянка - тестено доста мазничко отдоло с малко сиренце от горе.(ето това е обяснение на закуска дадено от човек учил 5 години в техникум по обществено хранене Embarassed Joy)

# 431
Девил, звучи ми като Милинка - май така им казваме в Търново  newsm78

Рецепта

# 432
малко по малко и по различно.Общо взето разликата е във размера и начина на завиване при "софиянката"

спирам да говоря за закуски че апетита ми пак се обади  Laughing

Уини ако дойдеш в Бургас обещавам да те черпя една софиянка   chef

# 433
Момичета, аз откакто съм бременна без хляб или нещо тестяно не мога. Преди въобще не бях така, но сега......уау. Тази вечер даже правих пица, защото в тези, които поръчваме все нещо не ми харесва, та сега си сложих в пицата каквото си искам.....ммммммм....  Този апетит към хлебните изделия ме изнервя ужасно, но нищо не мога да направя в момента, защото от месо, риба и доста други неща ми става все още зле.
Прегнакеър омега 3 ги пия по 2 на ден - 1 таблетка витамини и 1 ампулка от омегата. Аз после ги връщам, но вярвам, че ще дойдат и по-добри времена Wink

# 434
И мен ме заинтригувахте какво всъщност е това софиянка.Според описанието просто нещо като сиренка,а аз нали не ям сирене,значи няма да ми е по вкус  Thinking
Ей,забравих да ви кажа нещо мнооооого важно.Днес на фризьора усетих това гделичкане,понеже се бях свила на стола,нали съм по височка за да и е по-удобно на фризьорката ми.Та да,чувството наистина е готино.Неможе да се обърка.  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт