С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 803
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
тук ми подсказаха че било като добруджанка Grinning Ще питам във фурната

# 436
  • Русе
Софиянката е вид баничка доколкото се сещам,но тестото е ,като на тутманик.На морето много се продаваха. Peace
Аз се побърквам вече с малкият вкъщи.Не смея много да излизаме,че живеем на центъра ,а той и без друго ми се разболява от нищото.Да не говоря,че когато мъжът ми е на път не се виждам с абсолютно никой освен с най-близките.Като отшелник съм ,но така ще е още 2-3 години.Само по скайп си пиша чат пат с приятелите,но всеки е зает,работи и не се виждаме.Като попадна сред хора се държа неадекватно. Айде стига с моите глупости. Mr. Green
Лека нощ на всички! newsm46

# 437

Добро утро и спорен ден на всички!

За витамините Прегнакеър - момичета, внимавайте да не предозирате витамините! На тези, които се водят Original т.е. вътре са 28 таблетки се взема по 1 на ден, а тези които са Прегнакеър Плюс вътре са 28 таблетки витамини- зелен блистер и 28 ампули Омега 3 - розов блистер ( може и обратното да бяха цветовете  Rolling Eyes ) - от тях се взема по 1таблетка и по 1 ампула дневно

Кака Лара - няма проблем за витамините в плодовете  Peace Аз също се тъпча с много плодове и зелечуци и си вземам витамини всеки ден. Все пак в тях има желязо, цинк и т.н. - неща, които не съм убедена дали си добавям с добри количества само от храната. Сега си взех 3 опаковки Прегнакеър Плюс, тъй като изобщо не мога да ям риба и поне така да си набавя Омега 3, понеже е много важно за мозъка на бебчо  Peace
Winnie, мерси за обяснението, мойте витаними са original значи, ама понеже снощи не се стърпях и пих един, май ще си ги пия цял месец, а пък после ще търся от другите, че и аз риба много рядко помирисвам...А обонянието ми сега е като на койот, снощи в една пицария надуших, че правят фреш от портокал от другия край на заведението  Laughing
Сега се чудя как да кажа на колегите хубавата новина, доколкото знам не се черпи, а пък в нашия офис това е начина за съобщения Rolling Eyes

# 438
Кака Лара, кажи им го в прав текст- по- бързо ще приключиш и ще ти олекне, пък ще почерпиш като дойде щастливия момент.
И аз много мислих как да кажа на шефа, но реших направо и не сбърках, че накрая ми благодари ч че рано съм предупредила, за да му дам време да подбере заместник.
Давай смело! Peace

# 439
  • Sofia
Добро утро! И на мен това с черпенето ми се вижда странно - "нероден Петко"  Grinning

Winnie, а ти пък още повръщаш Sad На мен също снощи ми се понадигна всичко, но задържах  Sick

# 440
Добро утро, момичета!
Да споделя, че ня спя никак добре последните нощи. Будя се, въртя се постоянно. Не ми е тежко, топло или лошо.... newsm78. Обаче ме изнервя това.... И много леко започнах да спя напоследък... всичко чувам  Shocked. И не издържах тази сутрин и станах в 6.30, защото иначе само се търкалям в леглото и си мисля колко съм гладна и как ще стана 100 кг.... Ама какви свежи сутрешни мисли, а? newsm03.
Хайде хубав ден и хубави мисли на всички мами от мен!
Ууууупс, само да допълня за зъбите и венците, че видях, че сте го коментирали вчера. Бях на зъболекар преди 3 седмици и той ме предупреди за това, че венците отслабват и започват да кървят по време на бремеността заради хормоните. Посъветва ме да редувам сенсодин и лакалут - едната сутрин, другата вечер. Така и правя и за сега съм ок.

# 441
  • Русе
Добро утро! Hug
Слънчева ,тъкмо и аз си мислех,че трябва да си взема някъква специална паста.Добре ,че сподели. Peace А за килата,вчера ви се похвалих че е само един отгоре,ама вечерта,какво ме накара да се кача на кантара,и? СЛОН Shocked дано да съм задържала вода,че аз бая бях изпила.Сега като изпия кафенцето и като ида до.. smile3550 ще се измеря пак. Embarassed
Хормонална,като разучиш за слинговете,кой модел е най-удобен да споделиш,че тук в Русе не съм виждала много майки с слинг,няма кого да питам. newsm78

# 442
Здравейте момичета Simple Smile
как сте днес?
Кака Лара и аз казах на шефа в прав текст.По добре така според мен отколкот да разбере от някой друг колега.
Слънчева,какви са тези мисли?Ами е 100 кг да станеш (което не ти пожелавам разбира се) важното е бебока да е добре пък после ще му мислим как да сваляме килцата.
Спорен ден ви желая  Hug

# 443
Килата се свалят, само да сме здрави и дечицата ни/ които си имат вече/ и бебчетата ни.
Аз първия път отидох да раждам 80 кг. ей това е слон, за 2 м свалих 20 кг. , ама това мойто не спираше да реве, ходих като сянка.
За венци много помага тетра, стяга бързо, не се гълта.

# 444
Добро утро и от мен. Ейй успокоихте ме за шкембенцата, определено. Вчера една позната ми обясняваше как до 5 месец нищо не й личало и изобщо никой не разбрал, че е бременна.  Laughing
Като прочетох за пицата на Слънчева и изведнъж ми се дояде май, обаче като се замисля, че аз напоследък започнах да не понасям доста неща, които обикновенно слагам на пиците и направо не знам има ли смисъл да си правя ако сложа само домати и кремвирши  newsm78 Laughing Преди умирах за чушки във всякакъв вид, и за кисели краставички, а сега не мога дапонасям чушки каквито и да било дори тези в лютениците, а киселите краставички .... май тази година свекито беше затваряла и аз опитах от нейните и нещо не ми харесаха и сякаш се отвратих от тогава. Та направо се чудя ако си правя пица, какво да слагам отгоре хихих. За връщането на поръчките, при мен продължава, поне веднъж на ден, в повечето случаи и по два пъти  Sick . Тъкмо си мислих, че вече трябва да ми е минало, е да ама не.  Confused качила съм 1-2 кила, около 59-60кг съм сега, които май не ми личат много.

# 445
Добро утро момичета, аз май съм болна
кихам, имам суполи, гърлото леко ме боли, снощи имах Т, но интересното е че имам 1-2 часа температура, после се смъква за 1-2 часа после пак, направо ужас, сега съм на работа, че вкъщи не ми се седи, но следобяд ще отида май до лекарката да ме види  ooooh!
това с тази странна температура мн ме озадачи, някой от вас знае ли от какво може да се появвява това чудо
и отгоре на всичко снощи кръвното ми беше ниско и така ме болеше глава направо  #Cussing out

много хубав пост пуснах за добро утро ,цццц

съжалявам Sad Лек ден на всички

# 446
   Добро утро и от мен,
lux, веднага започни да се лекуваш и в къщи на топло. А до колко стига температурата ти?

Целувки и хубав ден

# 447
   Добро утро и от мен,
lux, веднага започни да се лекуваш и в къщи на топло. А до колко стига температурата ти?

Целувки и хубав ден

ами вчера качих до 37, 5 и после почнах да смъквам
някаква междунна такава много интересна, но ме побърква ту се качва ту слиза нищо не разбрах

# 448
аз, доколкото знам за  бременни е нормално малко по - висока температура. Моята понякога е 37.1 - , без да има нищо, но дори и до 37.5 било нормално. Ти мерила ли си си я откакто си бременна, да не би попринцип да ти е така?

# 449
Вчера бях на ЖК и моят доктор ми каза,че с неговия ехограф може сле 7 месец да ми каже пола!Невъзможно ще ми е да изчакам толкова време.Искам да ви питам кога(в коя седмица),ако ида някъде да си платя на 4D ще могат да ми кажат със сигурност?Защото не ми се иска да ида и да платя,но да не се вижда добре.И ако се е скрило бебето и не се вижда какво е пак ли  ще трябва да си платя?Все пак товва са си някъде 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт