С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро момичета  Hug

lux, моят доктор ми препоръча при начални симптоми на настинка да си взема Осцилококцинум. То е хомеопатично средство. Преди няколко дни се почувствах много отпаднала и си взех едно и вечерта вече бях във форма. Хайде оправяй се бързо   bouquet

# 451
ами вчера качих до 37, 5 и после почнах да смъквам
някаква междунна такава много интересна, но ме побърква ту се качва ту слиза нищо не разбрах

Парацетамол нали пиеш?Миналата седмица лекарката ми каза да си седя в къщи на топло и беше права жената ,ама кой да слуша.Дори един два дена стигат да се възтановиш силите .

Аз пък имам почти всеки ден 35,9 ?? странна работа.Не е ли ниска

# 452
И на мен ми казаха, че е нормално да се подържа по-висока температура, и обикновенно моята варира между 36,7 и 37,2 С. (от както съм бременна разбира се)  Rolling Eyes

# 453
  • Sofia
Според моя мъж аз постоянно съм с Т, но аз не си я меря  Mr. Green
Lux, надявма се наистина това да е било неразположение само за снощи и да не се разболяваш  Praynig Praynig Praynig Започни днес да взимаш всичките хомеопатични и безвредни неща, които досега се споменаваха и дано го "пресечеш" навреме  Hug

Аз снощи до много късно не можах да заспя - беше ми супер студено, ставах 100 пъти до 00, абе някакъв ад. Сутринта малкият рано-рано ме извади от най-дълбокия ми сън, отидах полуспяща да му правя закуска и стъклената вратичка на едно кухненско шкафче се сгромоляса с гръм и трясък почти върху мен  #Crazy Хубавичко се събудих  Mr. Green Реших, че може да е добър знак и нещо хубаво да се случи - например да ми спре слюнченето  Praynig Praynig Praynig
Преди два дни останах за малко без сутиен и щах да умра от болки в гърдите  Shocked Леле, на повечето ви минаха, мен сега ме започват - добре, че почти не свалям сутиена  Peace
Утре няма да ме преглеждат...отново Sad Записах се за следващия четвъртък. Не се обаждам на "платеният" ми лекар, з'то неговият видеозон е супер скапан, а той е повече спец по ражданията, отколкото по бременността. На всичкото отгоре трябва да мъкна и малкия с мен в "спящото" му време и да чакаме не знам колко време пред кабинета.
Абе ще изчакам още 1 седмица и ще се моля всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
silveto_, ще дадеш 80лв. не за да видиш пола, а за да прегледат всички органи и костанта система на бебето и да се уверят, че всичко е наред!!! Може така да е застанало, че да не може да се види пола, а 100% ще е сигурен само след раждането!!! Не е необходим 4-5 и незнам колко си D - на 2D ехограф се прави подробният преглед, наречен фетална морфология, когато има голяма вероятност да се види и пола с голяма точност!

# 454
аз, доколкото знам за  бременни е нормално малко по - висока температура. Моята понякога е 37.1 - , без да има нищо, но дори и до 37.5 било нормално. Ти мерила ли си си я откакто си бременна, да не би попринцип да ти е така?
ами в началото ми беше 37-37,1
но от месец и повече  нормалната ми температура е 36,3-, 36,4 , затова мога да кажа че имам температурам но е много странна newsm78, поддържам я по 1-2 часа и после се смъква, сега се следя пред 30 мин, докато отида на доки

девил -кин температурата на човек, варира от 35,4 до 37,1 зависи , трябва да видиш каква е твоята нормална температура и да съдиш по нея дали имаш увеличение,

# 455
Здравейте!  Hug Дойде и моят ред да помрънкам и то качествено:

1. Не мога да спя от няколко месеца (може би още от първите дни на забременяването) и съм вече тотален парцал. Спи ми се, а не мога да спя...
2. Качила съм 3 кг, ям като прасе, не мога да се контролирам! С Калоян качих само 13 кг, а този път сигурно ще мина 20плюс и каквото съм кюфте, ще бъда най-грозната и дебела бременна.
3. Кръвното ми играе от няколко дни и ми е постоянно замаяно.
4. Отивам на кола маска и ще ме боли, боли..
5. Трябва да отида на зъбар да ми почисти зъбния камък, но след толгова години все още нямам мой си зъболекар и не знам къде да отида...
6. Косата ми е в ужасно състояние - поддържах я къса, но дадох обещание на мъжи, че ако ми купи нова кола, ще си я пусна пак дълга. Имам си нова кола, но кофти форма на прическа, която просто стои на никъде.
7. Имам и аз пъпки от известно време, ще питам днес козметичката дали има смисъл да ги почистваме докато съм под въздействие на бременните хормони.

И така... не ме забелязвайте, просто искам да е лято!  Confused

# 456
aniK,работата е там,че моят генеколог нищо не ми каза.Каза,че ако искам да видя пола трябва да ида да си платя при друг.Нищо не ми каза за кости и т.н.т.А аз знам за феталната морфология и тук във Враца не е като в големите градове.Даже моя приятелка,чийто доктор работеше с 4д не и беше казвал нищо да я прегледа и не е гледано бебето.Тъпа е работата тук.Само кръв,урина,обикновен ехограф и цитонамазка се взима при прегледите.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:58 от silveto_

# 457
ЗДравейте на всички, понеже досега четох какво сте си говорили тези дни та ми направиха впечатление 2 неща - първо искам да ви споделя за килограмите, видях че пълнеете и ви се карат, при мен пък се е получил обратния момент, за последния месец съм свалила 4 килограма и май продължавам да свалям. Не ям нищо почти всичко се слага в устата насила, 3 месеца нямах никакви оплаквания откъм повръщане сега от всичко ми се повдига, понякога и връщам. Лекарката ми каза че ще ме бие и да почна да ям, ама как се почва да се яде като ти е черно пред очите. Заради бебето се опитвам наистина много се старая но не става и това си е. Можете ли да ме посъветвате как да подкарам апетита че ако продължавам да свалям кила ше ям бой и от мъжа ми  Embarassed

Другия проблем и на мен ми е слюноотделянето, понякога имам чувството че ще ми потече лигата през устата, много е гадно и неприятно наистина

Благодаря ви за изслушването, много се надявам някой да помогне относно яденето

# 458
  • София
Добро утро, майчета  Hug
Слънчева, за спането аз съм така от самото начало, будя се или за 00 или ей така без нищо по никое време. Много рядко да спя по цяла нощ непробудно, направо на пръсти се броят. А на мен и без това ми е топло от 1 месец насам и може и от това да се будя. Странна работа преди умирах от студ първите 2 месеца, сега пък ми е горещо, изобщо няма угодия. Добре че сподели за съвета на зъболекаря ти ще го изпробвам, че то положението на моменти е много зле.  Hug
lux, ти за всеки случай си вземи мерки щом и гърлото те боли, че сега както не можем да пием лекарства, по добре от рано да се пресече, ако има нещо.  Hug
Килограмите много ни плашат  Laughing. Ви поне си хапвате тестено, а аз като не ям почти нищо от този сорт, да се чуди човек от къде качвам. Така ме е яд, поне да се тъпчех та да знам, че е от това, а то.... ooooh!
Мимак, само сутрешно мерене, че иначе може да сънуваме слонове  Mr. Green
Успешен ден  Hug

# 459
Привет момичета   food010

lux дано не се разболяваш, вземи един осцилококцинум за по сигурно, и да пишеш после какво е казала лекарката ти.
Аз имах една такава вечер в която дигах Т до 37.5 и след половин час падаше на 37.1 , после пак се вдигаше на 37.4 и така няколко часа, стисках да не пия парацетамол и накрая си мина от самосебе си, на другият ден нищо ми нямаше.

devil_kin моята стандартна температура е 35.6 , и ако вдигна над 36 градуса значи започвам да се разболявам, това се отнася за преди бременноста , а сега не съм забелязала дали има промяна.

silveto_ , според мен Аник е права ,най добре иди си направи Фетална Морфология, м/у 17 и 20 седмица и хем ще ти кажат дали всички органи на бебето се развиват правилно, хем ако не се крие бебчо ще ти кажат и пола.

Беборанче много се радвам че вече си по добре, стискам палци до края вече само с хубави новини да ни радваш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 460
Здравейте!  Hug Дойде и моят ред да помрънкам и то качествено:

1. Не мога да спя от няколко месеца (може би още от първите дни на забременяването) и съм вече тотален парцал. Спи ми се, а не мога да спя...
2. Качила съм 3 кг, ям като прасе, не мога да се контролирам! С Калоян качих само 13 кг, а този път сигурно ще мина 20плюс и каквото съм кюфте, ще бъда най-грозната и дебела бременна.
5. Трябва да отида на зъбар да ми почисти зъбния камък, но след толгова години все още нямам мой си зъболекар и не знам къде да отида...
6. Косата ми е в ужасно състояние - поддържах я къса, но дадох обещание на мъжи, че ако ми купи нова кола, ще си я пусна пак дълга. Имам си нова кола, но кофти форма на прическа, която просто стои на никъде.
7. Имам и аз пъпки от известно време, ще питам днес козметичката дали има смисъл да ги почистваме докато съм под въздействие на бременните хормони.

И така... не ме забелязвайте, просто искам да е лято!  Confused

newsm62 Хормонална, извинявай, че се смея, но много ми приличаш на мен в определени моменти - като ги заредя едни черни депресарски мисли..... Ама това е - не завиждам на мъжете ни, какви трябва да ни издържат!
Аз да ти кажа засега съм се отказала да си почиствам лицето, защото няма никакъв смисъл, а и от стискането още повече се възпалява лицето.
Мога да ти препоръчам моя зъболекар - д-р Календерски, на Раковски до Кристал се намира, ако те интересува, ще ти дам и телефон. И аз трябва да ходя, ама чакам малко да минат грипозните времена...

# 461
Silve,И в Разград е така,само дето видеозона е много на ниво аз затова ходя в Майчин Дом Варна паралелно за да ми правят там всички необходими изследвания от рода на ФМ и БХС и друго които не се поемат от касата или се поемат,но моят лекар си прави оглушки за тях.Според мен ме е лошо са отидеш на ФМ.Запиши си чак в някой по големичък град от Враца където могат да я направят.
Лукс, и аз пия Осцилокок...... от 2 седмици насам.По 1 пипетка или там както се казва профилактично на седмица и бременелските ми витамини + мед с 2 изцедени лимона и 1 чай на ден,а да и 1 плод и зеленчуци,които по принцип не ям,но сега се насилвам.
Хормонална,така е Sad Като си бил с къса коса и я оставяш дълга малко се обясформя,но ако ходиш на фризьор редовно нещата ще са си ок,а и настроението също  Peace
Беборанче,какво стана с резултатите от изследванията в МД?

# 462
Имам едно въпросче към тези които пият Пренатал, как изглежда опаковката на цвят и шишето вътре също ?
Мъжът ми вчера ми ги купил, но не изглеждат като тези които виждам в нета, та се пристених.

# 463
  • Русе
Здравейте!  Hug Дойде и моят ред да помрънкам и то качествено:

И така... не ме забелязвайте, просто искам да е лято!  Confused
spoko
Абе успокоих се тази сутрин!Слон-балон  е спихнал. Mr. Green

# 464
Момичета и аз пия Осцилококцинум от 1 седмица насам, Simple Smile и през 3 -4 седмици повтарям, но все пак ми се лепна това чудо, всеки ден пия някакъв фреш, лимон не пия че ми пада кръвното от лимона Simple Smile, вчера изядох половин шоколад и ми се оправи кръвното Simple Smile сега почва пак да се покачва Т, но ще видим доки какво ще каце довечера

хормонална, същите гадости и мен ме гонят Simple Smile , но откакто се постригах поне с косата съм добре, ако не броим омазняването, а пък лицето ми е супер сухо, абе ужас Simple Smile

силве по принцип и аз знам че след 16 г.с може да се види бебо, даже и по рано някой казват, но ако е срамежливо може и до края да не се види, нашия малчуган/ка миналия път беше се свил, и постоянно се криеше с ръчичка, надяваме се декември имам 2 прегледа тогава да го видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт