С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 791
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ех, че хубави новини днес! Давайте мами! Който иска момченце да побърза, че току виж свършили.  Laughing Аз ви давам път. На мен може едно момиченце, моля!  Wink Е, ако е момченце пак ще го обичкаме!
Сетих се, че някой беше коментирал, че му е много по-горещо и топло. Искам да ви кажа, че някъде четох, че това е нормално заради повишеното количество кръв. Аз не забелязвам разлика.

# 496
Здравейте!

Днес много ми се спи, тук само се прозявам  Laughing Поне не ми се гади чак толкова, че предните дни беше страшно  ooooh!

Честити сини гащи на всички мамита!!  Hug Аз съм установила, че по принцип в отчетните темички броя на момченцата и момиченцата е горе долу 50 на 50  Peace Така че сигурно скоро ще имаме много мами с розови гащи да се похвалят ( дано и аз се наредя там  Praynig  Mr. Green ).

Тинайна, много се радвам за новата работа! Хубаво е, че си им казала в началото, че да не се притесняваш после  Wink Много хубава информация си дала за свинския грип  Peace Аз вече тоталко се обърках и се чудя за ваксината, но сигурно ще я сложа  Peace

Габи и Калинчето да оздравяват бързо и дано да нямате проблеми вече, че е много кофти така децата като се разболеят  Sad

Кременка, за теб още от началото си мислех, че ще имаш момче - не знам защо имах такова усещане  Mr. Green  Crazy

Аз съм качила 1кг до сега, а след 2-3 седмици ще ходя при онзи специалния доктор в болницата и той сериозно ще ми се кара ако не съм качила още някое кило отгоре  Rolling Eyes Ама като ми се гади...през живота си не съм яла толкова шоколад и сладолед колкото сега, ама бебето изяжда всичко  Mr. Green

# 497
  • Пловдив
Мента, с клинове се нося  Laughing Така изглеждам и по-стройна  Mr. Green

Аник, и ние караме на такива методи + хомеопатия, която ни назначиха... Вече отказах да давам лекарства - с тях и без таях все 4-5 дни не се спи  Tired Не е и от сух въздух, пробвали сме ВСИЧКО и няма резултат... Дала съм срок до към март и ако няма подобрение...
Оправяйте се и вие бързо  Praynig

# 498
  • Sofia
Ей, Тinaina, честито за работата   bouquet
kuco_pate, Габи от 2 седмици покашля. Ние все влага третираме в къщи - имаме доволно, но в един момент и аз си помислих да не е от въздуха нещо. Неговата стая лятото я изолирахме и отвътре, з'то имаше мухъл и сега е като кутия, нощем въздухът става тежък. Проветрявам постоянно, но при нас в Княжево си е планински климат и е влажно  Confused

Момиченцата по-трудно се потвърждават на видеозон, но скоро-скоро  Peace

# 499
Силвето, най-добре виж във вашия град добър специалист или в някой от близките градове да отидеш на фетална морфология  Peace Според мен е много важно да се види дали всички органи на бебето са се развили правилно  Peace Със сигурност ако е добър специалист и бебето е в добра позиция ще ти каже пола  Peace Както са ти казали момичетата, за това не е нужно да се ходи на 4Д ехограф. Аз лично предната бременност не съм ходила на такъв и сега няма да ходя. Ще ходим на ехограф в 20г.с. и тогава със сигурност ще могат да ни кажат пола ако бебето е застанало правилно - ако не, нямаме право на повече безплатни ехографски прегледи тук и ще чакаме до раждането. Не е болка за умиране ако не знаеш пола - така или иначе след няколко месеца всички ще знаем със сигурност  Mr. Green По принцип ако се чудиш кога да отидеш - колкото е по-голямо бебето, толкова вероятността да се види пола е по-голяма. Ако се чудиш при кой лекар да отидеш потърси в отчетни теми - има "по градове" и там може да има темичка за твоя град  Peace

# 500
Mentha Честити сини гащи  Grinning   И аз тайничко се надявам да са сини и нашите както и половинката (и не само), но сякаш вътрешно имам чувството, че ще са розови. Надявам се скоро и аз да разбера, ако не на прегледа другата седмица, то се надявам при доц. Томова да се види. Но преди всичко да е живо и здраво разбира се.

Тинайна Честита нова работа. Simple Smile

Аз в обедната почивка ходих до едно магазинче за бельо близо до офиса от което пазарувам често, защото вече имам само един сутиен в който се събирам, и дори той вече ми е малък. Май качвам на цици вместо на корем  Laughing  Като влезнах в магазина, и мадамата ми вика "ама ти да не си бременна" и аз веднага си казах "Абе може да ми е малко шкембето ама все пак нещо личи явно" и грейнах направо, и казвам "Да, защо вече личи ли ми?" като си погледнах пас корема (дет го няма) и тя ми вика "Ооо не, аз не познах по корема ( дето го няма ), по умореният ти вид, излъчването  ти и най-вече по сенките под очите". Вярно, че напоследък се чувствам ужасно изморена, и само ми се спи, и не се наспивам като хората, но не предполагах, че това може да се превърне в симпом на бременност  Laughing Laughing Laughing

# 501
  • София
Здравейте, мами!
Честито на всички, които вече са се успокоили, узнавайки какво бебче мърда в коремчетата! Честито и за всички други добри новини, като нова работа, дрешки и т.н.
Аз да се оплача - в болнични ще съм тия дни, че гърлото боли здравата и тръгна хрема. Нямам температура (поне не съм усетила да качвам, дори и малко...мерих я само веднъж). Стискайте палци осцилококцинумът да помогне (че съм имала и налеп... да му се незнае... #2gunfire )
В събота ще ходя при другия доктор дето ме гледа (иначе ЖК, след 2 отлагания заради епидемията, е на 24ти...), да го видим как расте. Още не съм го усетила, ни вечер, ни сутрин. Майка ми казва, че след седмица-две, би трябвало, ама как има такива, дето вече си усещат бебчетата, а са с първа бременност? само не трябва да влизам във филми, че....
Иначе си запазих час при Томова на 7ми за ФМ, да видим, че всичко е наред с мъничето и евентуално какво е.. едно време си мислех, че ще искам изненада, ама сега - любопитството е доста силно...
А, купих си панталон от Рени, щанд в малкия ЦУМ и си поръчах още 1, че нямаше от моя номер. Така поне подсигурих малко дрехи за работа. Иначе карам със старите поли и разни рокли от тук от там Simple Smile)))))

Пожелавам ви лек следобяд, аз отивам да готвя леща, от малкото неща, за които наистина се сещам, че бих яла с кеф  Laughing

# 502
  • София
˙·•● milkinis ●•·˙ , може и да съм пропуснала, но ти показа ли ни снимки от сватбата?

# 503
  • Sofia
Здравейте, много ви се радвам като чета всички хубави неща, които се случват!  Simple Smile Дано са все повече!

Да ви питам нещо... какво ви е отношението към виното и бирата... Simple Smile Май никъде не прочетох някой да споделя по тази тема. Чувала/чела съм всякакви мнения за и против... Аз съм голяма фенка на червеното вино и много завиждам по разни софри като си пият хората наоколо, а аз най-много една глътка си открадвам от чашата на някой.  Embarassed Мислите ли че понякога може да се пие слаб алкохол и колко често? Някоя от вас питала ли е лекар за това?

# 504
  • София
Аз се надявах сънливостта ми дето се появи от никъде в началото на бременността да е само в началния период, но ето че все още като дойде 3-4 часа следобед и ме наляга една дрямка...
Вечер си лягам с кокошките, уж приспивам детето, а май то мен приспива...
И с първата бременност имах един такъв период ама сякаш не ми се спеше чак толкова много. Пък и като се сетя към 8-9 месец как пък по нощите сън не ме хващаше, май по-добре да се "наслаждавам" сега на възможностите.

# 505
Suhumi Аз си пия от време на време по малко винце...чувствам се добре и кръвното ми се нормализира. Но нека лекаря си каже мнението Wink

# 506
  • София
Suhumi , на мен вече двама лекари ми казаха, че може по чаша червено вино. Единия каза, че бирата се отразявала много добре при гадене (нещо имало връзка с бирената мая). Уви на мен въобще не ми се допиват. Преди да забременея си пийвах вино, а понякога и бира.

# 507
Здравейте, момичета!

Колко хубави новини и колко много сини гащички си имаме  Grinning Честито на всички, които сте научили пола! Аз тайно се надявам на розови гащички този път, така и го чувствам, но ще разберем на прегледа при Томова на 4.12. Не остава много, но голямо любопитство ме гони. Grinning

Аз от около седмица си мисля, че усещам бебока. Знам как беше първия път, но и сега все се чудя дали е бебчо или червата ми. Първия път го усетих вечерта след като си бях хапнала, а сега го усещам и през деня, но еднократно и съвсем леко галене и пърхане. Страхотно е!

Тинайна честита нова работа!!!

Suhumi според мен чаша червено вино, особено ако е хубаво, няма да навреди на бебчо, а и на тебе добре ще ти подейства, то е и полезно в малко количество. За бирата също. Аз с първата бременност си пийвах по мъничко вечер за кръвчица, както казват  Laughing, но сега изобщо не ми се близва алкохол и не ме привлича.

Хубава вечер на всички!  Hug

# 508
  • Русе
Здравейте!
Честити сини гащи на всички мами!
Тinaina, честито за работата!
Дано всички болни бързо да се оправят!
Аз утре съм на БХС. Надявам се тогава да успея да си запазя и час за ФМ, за началото на декември.
Вчера бях на преглед, но само ми измериха кръвното и килограмите. От 27.10. до вчера съм наддала 600 гр. Акужерката каза, че било много добре. Бях се притеснила, че може да съм качила повече, че доста си похапвам, предимно тестени неща.  Mr. Green
˙·•● milkinis ●•·˙, аз въпреки, че имам коремче под палтото хич не си личи. Вчера казах на магазинерката в магазинчето в нашия блок, че чакаме бебе. Тя каза, че още преди 2 месеца разбрала. Просто си личало по погледа ми и чертите на лицето ми се били променили. Аз не намирам разлика, но и други хора ми го казаха.
Ох, сега ме зарибихте с тези пуловери рокли. Аз си купих един преди 2 седмици, но сега отивам да се ровя в Ла Редут за някой друг модел.  Mr. Green

# 509
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е дрешки за бременни от сайта на premaman. Разглеждам ги от известно време и доста ми допадат. Питах в магазина (варненския) дали мога да си поръчвам  по каталога им, но техния отговор беше категорично НЕ  Naughty
 А  има много приятни дрешки...... Blush

Общи условия

Активация на акаунт