С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 794
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
danly  Joy твойте лекарка е била с чувство за хумор. Само живички и здарвички, пък какъв цвят ще са гащите не е толкова от значение

# 481
  • София
Здравейте, бърборанки!
Честито на Mentha! Дано скоро и ние се похвалим девойка или пък кавалер ще си имаме.  baby_neutral
Снощи и моето коремче беше много подуто. Имах чувството, че ще се пръсне. Чувството е подобно на това като си преял. Много ми беше тежко. Днес нищо ми няма. Дано не се повтаря! Само малко се притеснявам дали е нещо нормално за бремеността.  newsm78
Имам една колежка, която също е бременна само че тя е две седмици по-напред от мен и преди малко си мерихме коремчетата. Беше и хубаво и смешно. Добре, че никой не ни видя, че ще ни се смее много.  pregnant preggo

# 482
zlatna_g, и на мен постоянно ми е подуто коремчето и си мисля, че ще се пръсне, наистина като преяла. Може би днес само ми е по - леко, сигурно е нормално

# 483
Tinaina, клеевата  тинктура е 30% спиртен разтвор на прополис, поне тази която ние ползваме е така.
Dudunski, странна работа с твоето неядене, пийвай витамини, има такива детски, специални за апетит, май на д-р Тайс бяха, давала съм на малката- има ефект.
Тия лиги голям проблем се оказаха и при мен е така, срам не срам се научих да плюя, лошото е като съм на улицата, преглъщам, ама не се търпи, сутрин от тях връщам Sick
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С МОМЧЕНЦА!

# 484
  • T"A
Благодаря ви за пожеланията!   bouquet

При нас всички заявки бяха за момиче, вкл. и на свекърите. Вчера казахме на свекър ми и той, за да не покаже разочарование (смее ли?! Mr. Green), ни каза "За първородното е хубаво да е момче"  Laughing Имахме момичешки имена, сега правим списък с момчешките  Hug Аз определено съм много щастлива, все едно винаги момче съм си искала  Hug

sivanovaa, честити сини гащи и на теб   bouquet

danly, вие правихте ли ранна морфология? На нас на този преглед ни казаха пола, не на нухалната  Peace

Змейковица, мерси за съвета! А ти с какво носиш тези пуловери-рокли? И аз си купих две, но още не съм ги обличала. Ако ги слагам с панталон, трябва да е скини, съвсем плътен по крака...  Thinking Или пък с клин?

Tinaina, честита работа! Да ти е на късмет и да ти хареса, пък и браво на работодателя  Wink

# 485
  • Русе
Tinaina Честито за новата работа! Hug За клеевата тинктура: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3088
Честито на сините  гащи! Mr. Green
Аз пък да се похваля ,че човечето в корема ми започна с телеграмите! Mr. Green

# 486
Ура! Не съм сама... всъщност аз никога не съм сама, но определено се почувствах по-добре като ви прочетох.  Hug
И за да не помислите, че мога само да мрънкам, ето как реших да оправя работата за днес с едни-ми-ти 150 лв (очаквам буреносни погледи довечера):

1. Направих си кола маска на триъгълника (не болеше толкова, колкото очаквах) и на краката
2. Купих си една елегантна бременна пола и панталон за работа (голяма борба беше, всички дрехи се шият за манекени, не за куфтета)
3. След няколко минути слизам при фризьорката

За късата коса да ви кажа - моята расте ужасно бързо. Буквално всеки месец трябва да я подстригвам, за да изглежда добре. Но проблема по-скоро е, че се къдри и застава винаги накъдето си пожелае. А аз нямам нито нерви, нито време да си играя с нея. Фризьорката ми беше забранила да я посещавам поне до Нова Година, за да има какво да изравнява, но ще ме прощава. Ако не ме слуша, ще я...  smile3513

Честито на бъдещите мъжки мами! Ще видите колко любвеобилни са синковците, а телците са и домошари и силно привързани към майките си.  Wink И аз тайничко се надявам пак да е момче, но каквито ги е свършил мъжи, такива...

# 487
Mentha , не сме правили ранна морфология.
Ама то хубаво да ни каже какъв е пола,ама бебо като се крие как да стане   newsm62 newsm12

# 488
Честито на мамите на  бъдещи момченца  bouquet.Ох и аз започнах да ставам много любопитна за пола.Иначе с мъжът сме си избрали вече име за момче (Димитър ) и име за момиче (Диана), и това стана доста преди да забременея.

# 489
Здравейте и от мен, мамчета, хайде и аз в отбора на сините гащи  Hug , тази сутрин ходихме с татенцето на доктор и тя каза, че е момченце , направо литнах, защото искам първото да е момченце и после момиченце , но по-важното е, че си е добре и само чух , че е 121 грама, но другото ще трябва да го прегледам по снимките, малко по-късно ще раждам от 2 май, но да ни е здравичко и всичко ще е наред. Много целувки от нас и да се глася за работа. Пазете се момичета и повече усмивки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 490
Здравете всички със сини гащи, аз все още чакам да ми кажат че моите ще са розови но мисля че няма голям шанс. Аз след като си върнах единственото ядене от вчера на обяд и мисля че ще ми е последното за днес, изведнъж ме налегна една еуфория необяснимо защо и в следствие на нея успях да свърша толкова много работа. Сега обаче почвам с проучванията как да си върна апетита и да спра да връщам поръчките. Весел и безболезнен ден на всички

# 491
  • Sofia
kremenaks, хайде честито и на теб   bouquet Аз хич нямам претенции и не съм любопитна. За първото много исках момиче и даже 2-3 дни пострадах от новината, че ще е момче, но пък се оказа голямо щастие. Сега ще видим - всички около мен вече приритват да узнаят Simple Smile

Да се похваля - днес усилено ме почукват отвътре  bowuu Hug Heart Eyes И с Габи в 16 седмица усетих по-осезаемо.

Хормонална, супер терапия - много силно те подкрепям  Peace И аз имах някакви огромни намерения тази седмица, но оставането на малкия в къщи малко ми обърка плановете  Confused
Змейче, благодаря за олиото - ще го чакаме и започваме мазане  Peace Хм, тази 3-та сливица - те лекарите много обичат да я изтъкват като проблем Sad Много лошо да ти се мъчи детенцето  Cry и на Габи секретите са някъде навътре - нослето чисто, през деня не кашля, само като спи започва да хърка и да не може да диша  Confused Чакам го да благоволи да ми позволи да му сложа поне физиологичне разтвор (даже за витамин С съм се засилила да му капна). Иначе карам на чайчета, прополки, Мукоплант и витамин С.
Аз имам 1-2 блузона, които мисля да нося, но скини дънките посмъртно няма да ми станат и трябва с клин. ОБАЧЕ съм ниска и ако се налея в бедрата, ще съм като кИфте с клин ( ох ще се гръмна  #Cussing out).

Да ви питам - аз започнах усилено да си се наливам с вода и всякакви течности, з'то не ги връщам. Кантарът взе да скача нагоре (логично). Дали има опасност по-нататък да задържам. С Габи не съм се подувала, до последно си бях ОК.

За слюнченето ... отново (като ветеран в тоя проблем) - по-добре не гълтайте, това е като сярна киселина. Няма лек, чакаме да мине. С предишната бременност ми спря изведнъж в 12г.с. (беше един вторник, няма да го забравя). Сега пак чакам и се надявам. Може и до края да продължи - една позната в момента и изтече тапата и продължава да си плюе. НЕПИЕНЕТО на течности не го намалява, а напротив. Силно овкусените храни го стимулират. Ох, направо дисертация мога да напиша по темата  Mr. Green

# 492
То само момченца до сега ! Grinning Аз като ходих миналата седмица ми каза доктора , че клони към момиченце, ама тази седмица да отида пак та да ми каже по сигурно!Аз си имам вече едно момиченце, но няма да откажа и второ! Винаги съм искала две дъщери! Grinning

# 493
  • София
Привет и от мен,

От няколко дни и аз получавам бебешки телеграми.

Честито на всички мами ознали пола на наследниците. Аз чинно си чакам 9-ти да видим дали "атрибутът" е все още наличен или ще пребоядисваме гащите в розови  Sunglasses

# 494
Аник, да не е мнго сух въздуха и затова така да кашля само нощем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт