Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?
Вики най-вероятно изобщо не е разбрал какво става, и може би няма да помни. Аз сигурно бих си ревнала.
Може би едва в 2ра група на градината имаше само 1-2 хлапета, който плачеха.
спопред мен отиди при директорката и постави въпроса пред нея директно, защо трябва да се стига дори до такова положение. За сетен път се убеждавам че у нас го няма съзнанието, толерантността. Незнам, аз например ако съм една учителка от такава градина бих направила всичко възможно да контактувам точно с различните деца да се опитам да ги направя щастливи, това е най важното, за да може едно дете да се почувства като всички останали, да се отпусне, нужно им е малко, съвсем малко повече внимание - нищо повече. 
непрофесионалистки 

. Всяко дете си е само за себе си, едно е по-будно, друго по-разсеяно....но всички трябва да се третират еднакво. 
Много се радвам да я чуя.