Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Viki_76,продължавам да смятам ,че учителките са постъпили лошо и грозно.

Подкрепям Гери. Мисля, че това не е оправдание да не е сред децата, поне можеше да седи само при тях, нали...

комикс, чудесна новина  Hug Това ще бъде за вас страхотен подарък за Коледа  Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ  Hug

# 601
Честит имен ден на Дани.  party006 happy bd baloni baloni lovekiss Много здраве и щастие му пожелаваме с Коки.
Комикс Hug чудесна новина. Това е най - хубавия подарък. Много се радвам.
Кики пожелавам ви и на вас от все сърце да си вземете Дария за Коледа удома. Praynig Praynig Praynig
Дани Hug за теб и Вероничка.
Вики за съжеление нашият тати заминава утре. Но още не се знае кога ще се прибере или на Коледа ще си бъде удома, или за Нова Година. За съжаление на единият празник ще сме самички.

# 602
  • варна
 Комикс, зарадвах се много, дано трудното остане зад гърба ви Hug Браво на Бо Heart Eyes
 И от мен честито на Дани, да е жив и здрав Hug

# 603
  • София
Честит имен ден на Дани Simple Smile

Цитат
Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод  на 21 декември 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Триъгълника”.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков” и ул. „Шибой”.

Комикс, страхотна новина, на Коледа стават чудеса Simple Smile

# 604
  • Варна
Хелче, да ти е жив и здрав Дани!   bouquet

# 605
Хелче Hugмного здраве му желая на именника  Hug
Айде, че ще водим копма при чичко доктор CloseИма му нещо  newsm78половината ми скайп абонати ги няма изтрити са, и някои папки със снимки на Жоро също.
брей ooooh!

# 606
  • София
Хелче да ти е жив и здрав!!!!  bouquet

# 607
Честит имен ден на Дани!пожелавам му да изживее най-прекрасното детство на света baloni

# 608
Здравейте и от нас.
Комикс, направи ми прескочи сърцето, така се зарадвах! Simple Smile Оправяйте се бързо с таткото, тепърва изпитанията и щастията предстоят  Hug
Хелче, да расте здрав Дани и да слуша! Hug
Кикирики, дано си приберете по-скоро Дария.

Ние бяхме на контролен преглед при доц. Георгиева, всичко е наред.

# 609
Изведохме Жоро на вън ,да се порадва на снега.Оставих детето да поиграе с баща си, пък аз влязох в магазина.
Гледам аз, Жоро се надупил и рови в една локва.
Ту ръце мие ,ту муцуна  ShockedАз плащам, и не мога да остава магазинерката  ooooh!
А хубавичкият му баща блее баирите ooooh!Хич не мога да разчитам на него, ама хич. #Cussing out
малко се посмях с детето ,ама баща му ме ядоса.
Поне се прибрахме с измити ръце, и лице  Crazy Mr. Green

# 610
Хелче-да ти е жив и здрав малкия мъж. Heart Eyes
Комикс-страхотна новина. Hug Представям си как се чувстваш.

# 611
Много благодаря, момичета! Честно казано се чувствам странно, а бабите се опитват да ме подлудят, но няма да им се дам. Иначе се приготвяме и само се чудя дали не изпускам нещо, подсетете ме, моля....стандартното е налице, но ако има нещо по-специфично, което ви е свършило доста добра работа на вас, споделете! Бо за краткото време, което прекаравам при нея, даже успя да се изхитри, вчера, включително не ме пускаше да си тръгвам, следеше ме като диверсант  hahaha.

Гери, супер се посмях с Жожко  Joy.

Хелче, честит именник, да е много здраво и послушно момченце  Heart Eyes  bouquet.

# 612
  • София
Комикс, не се сещам за нещо конкретно. Важното е че имате всичко основно, пък другите неща в последствие ще купувате ако има нужда.  Hug

При нас има вече много сняг. Сутринта като станахме, много се зарадваха как е натрупало и преди малко се прибрахме отвън. Бяхме за 20 минути да се порадват на снега. Дани му беше много кеф да кази и да пипа снега. Лора отназало също й хареса, но не спря през цялото време да коментира и да дърдори. После явно се умориха и поискаха да се прибират. Едва се дотътрихме, мрънкат... било студено, изморили се. А бяхме на 20 метра от блока  Joy Сега обядвахме и се надявам да спинкаме като къпани Simple Smile

# 613
Комикс, много се радвам. Тайничко следях развитието при теб и се молех...
Не се притеснявай, в момента в който Бо се прибере ще видиш как нещата ще си дойдат на мястото. А на бабите не се давай.  Grinning Гушни Бо и от нас с Ния. Пожелавам ти смелост и здраве.

# 614
  • София
Опа и от нас.
Алекс беше очарован от снега. Но го гледа и пипа за сега само на прозореца. Направих му една топка и я разнасяше по апартамента. След като се стопи записка, че иска още.
След малко ще ходя за Дияна и ще го пусна да потича в снега. Ако не е много кално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт