Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
здравейте и от мен! днес бях при дария лелееее колко е пораснала само и на вси4кото отгоре е капризна като ме видя и подаваръцете дая взема а после на тръгване се разплака така мъ4но ми стана Sad
айде лека и спокойна ве4ер от мен Hug

# 616
  • София
Kiki, предполагам и на теб и на нея какво й е. При мама е най-хубаво. Така, че стискам палци в скоро време да се гушите у дома  Hug

# 617
Здравейте.
комикс  Hug не знам какво да кажа,ти ще получиш най-прекрасния коледен подарък.
hellche честит ти именник на 2 патерици newsm67

При нас нещата не са никак добре Cry Вчера като отидохме за сведения доцентката ни посрещна с изречението "Както знаете Божидара има не малък мозъчен кръвоизлив". Аз бях толкова шашната,че почти нищо не можах да питам. #Crazy
Толкова безсилна се чувствам Cry.Тези хора (ако изобщо има нещо човешко в тях) си правят и казват каквото искат и ние нищо не можем да направим.Играят си с нашите нерви и с живота на малкото ни бебе  Cry Cry Cry . Доцентката каза,че е имала този кръвоизлив от преди раждането,но ако е така нормално ли е да ми го кажат почти след 2 месеца.Аз ли съм толкова малоумна ,че не съм разбрала досега какво са ми казвали.
Съжалявам,че развалям коледното настроение във форума,но нямам сила да се справя  сама,а знам че някои от вас са минали през всичко, което на мен ми предстои.Сигурно положението не е толкова трагично колкото го виждам аз в момента,но съм изпаднала в някаква дупка и все си мислех ,че от това по-зле не може да стане и ще се подобряват нещата,но ето че можело и по лошо да е

# 618
Здравейте.
Ние днес сме си вкъщи. Излязохме само да си вземем кухнята и умряхме от студ. Много е студено тук.Взехме си и календарите от яслата.Ама днес май ще я снимаме наново,че на снимките е една тъжна.
Ние май сме се сдобили с конюктивит. И както разбрах-от яслата. Имало болни дечица,ама нали са си ходели на ясла и сега и Мимето е заразена. И пак сме с течащ нос. Писна ми вече. Защо само аз да се съобразявам да не я пускам болна?
Девил-спокойно мила. И аз разбрах за кръвоизлива на Мими доста късно. И направо щях да припадна. Не помня вие в коя болница бяхте. Мими беше в МД. И един ден попаднахме на една "по-разговорлива" лекарака,която ни информира ,че Мимето е с кръвоизлив и можело да бъде опасно. Не си направи труда обаче да ни разясни,че се проследява как върви,че при нас бил в регрес вече и така.
Не се навивай предварително. Кураж и много сила ти пожелавам.
Отивам да слагам Мария да си ляга ,че ме побърква вече.

# 619
  • варна
 devil ,спокойно Hug
 Голяма част от недоносените имат мозъчни кръвоизливи, но са си съвсем добре. Трябва да се следят как се разнасят и да се прави рехабилитация, за да е наред всичко.
  Разбира се ,че можеш да се справиш. Просто мисли най-доброто за Божидара.

# 620

Голяма част от недоносените имат мозъчни кръвоизливи, но са си съвсем добре. Трябва да се следят как се разнасят и да се прави рехабилитация, за да е наред всичко.

Вярно Hug
Девил,не им се сърди на лекарите.Представи си да не ти казват нищо,и така не е.Вярно че хич ги няма по таткичността,но пък по добре да ни го кажат с цялата гадория,за да можем после да им докажем че не са били прави,пък и радостта е невероятна Hug

# 621
изтървах ви края съвсем....Ние с тея рехабилитации,цял дан из пътищата
Комикс,много се радвам за Бо!

# 622
Девил Hugдано всичко се оправи и при вас.И Жоро беше с кръвоизлив, след като се роди в неонатология, не ми казаха.
разбрах, когато го преместиха в" майчин дом".
Той пък е болен  TiredС температура е, с гадна кашлица със задръстен нос ,със  зачервено гърло.Дадоха му Аб, ама още не е пил от него.Няма да бързам, да му го давам.
Не може да диша от сополи SickИначе ,гърдите му са чисти.

# 623
Девил не се от4айвай аз също незнаех точно какво и е на Дария разбрах в последствие от друг лекар ще видиш 4е вси4ко ще се оправи и малката Божидарка ще е добре

# 624
  • София,
Аз пиша курсови проекти и нямам никакво време.
Иначе и ние сме болни и Вероника е с една гадна кашлица и е задръстена от сополи, даже си ги бърше сама, щото на мен ми омръзна цял ден да тичам с кърпите по нея, или е алергия или е някой нов вирус, и на мен ми писна, още нищо не и давам обаче - само инхалации. Днес цял ден си мисля, че е алергична реакция към шоколада, но вече не мисля така - явно е от гърлото, защото и мен почна да ме дере и кашлям по същия начин - сухо и дразнещо Sick. Омръзна ми с тия болести - ад ooooh!
Девил   Hug
Герка оправяйте се бързо Praynig

# 625
Здравейте. Hug
И аз съм болна, една гадна хрема ме мъчи, ужас. Само дано опазя Коки да не му го предам.
Бързо оздравяване на Жорко и Вероничка. Hug
Девил Hug Кураж мила. Всичко ще се оправи. Вярвай в малката Божидара, тя ще се справи. Praynig Praynig Praynig

# 626

една скромна по4ерпка и от мен мъжо има рожден ден

# 627
Здравейте и от мен.
Кикирики, жив и здрав да е мъжа ти, да ти помага и да ти е подкрепа Hug
Девил, такива са и не казват някои неща - нямам обяснение защо, а поведението им понякога сякаш е надменно и съм се чудила с какво, аджеба, провокираме именно надменност, като душите на родителите са толкова изтерзани и намъчени..
Но за съжаление положението винаги може да бъде и по-зле - при вас няма да е така, Божидара ще се оправи, ще видиш Hug Има една приказка, че Господ не дава повече от това, което можеш да понесеш..

Комикс, казвай докъде стигнахте с подготовката Hug

И аз като Алекси съм настинала.
Ходих на погача на бебе, та си купих маска и седях много малко. Едва ли съм заразна, но знае ли се.
Закъсахме и с колата, не е за разправяне ooooh! Но пък съм безкрайно щастлива, че устоях на набезите да водя Чефо , защото просто не мога да си се представя и с бебе в ръце на фона на целия екшън, който сътворихме.
Сега се наливам чай и започнах изопринозин.

Много болни дечица нещо - пожелавам на Мимето, Жорко и Вероничка да оздравяват и за Коледа да са съвсем добре Simple Smile

# 628
Кики да ти е жив и здрав мъжа. Много да те обича, да те слуша и да те радва. Hug
Орелия Hug бързо да оздравяваш.

# 629
Жорко, хич не е добре Tiredтази кашлица, неговата е ужасна.Вече давам и Аб.
Не е спал както трябва ,вече втори ден.
болните да оздравяват ,а здравите да се пазят. Hug

Кикирики Hugда ти е живо и здраво мъжлето Hug

Общи условия

Активация на акаунт