Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кики, на патерица - да е жив и здрав мъжът ти   bouquet

Болните мами и дечица бързо да оздравяват.

При нас нищо ново под слънцето. Все още копчето "on" го няма, трудно и се открива. Но защо ли Алекс да си прави труда да говори когато може да се разпищи и пак да получи това, което иска Simple Smile Изпитано средство, действа Simple Smile
Днес Джони ги изведе малко с шейната, но се прибраха бързичко. Алекс зачервил бузи, май ще му купувам крем за студено време. А Джони от вратата рече "защо ли като реших да изляза, не проверих какво е времето навън. -10 и виелица. Но на Алекс не му пука". Направил е снимки на децата с мобилният ми телефон, но не знам кога ще успея. А защо не мога да ги сваля... Защото Алекс отново ми изкърти usb платката. И майка му трябва да си разглоби компа Simple Smile

С това говорене не знам какво да правя. 3 думи на кръст, а и тях скоро не е казвал. "А", "ъ", "у" и жестове. Като "у" все още не сме го разбрали какво значи... вид учудване.
Може да ви е смешно, но аз започвам да се притеснявам. Не ми се струва да е инат, да кажеш, че от инат не говори.
Сещате ли се за някакви игри, които да развиват речта. Книжките не са му много интересни, разлисти лист-два и се прехвърля на нещо друго.
Боже, искам да чуя нова сричка. На нова дума ще подскачам от радост Simple Smile

# 631
  • София
Всичко болни дечица и майка бързо да се оправяте  Hug

АнМари, имате ли от тези пъзелите с дръжки? Има с животни, с коли и други предмети. Може те да са му интересни, щом не обича книжките. Така ще се развива и моториката. А иначе не знам какво да те посъветвам... ако се притесняваш, може би да потърсиш консултация с логопед. Може и да ви е рано, може и да няма нужда, но поне да се успокоиш. Ние миналата година също не говорехме много, казвахме само мама, тати, баба, деде и няколко други думички, които бяха по една сричка като "да - вода" и още няколко.

# 632
AnMary,може би наистина е рано ,да се притесняваш.
Пък дето вика и Хелче, ако искаш потърси логопед ,та да спиш спокойно.
При нас си е вече за притесняване ,понеже Жоро е голям. TiredА говори като бебе  Tired
Еми ,аз не знам какво да те посъветвам .мога само ,да ви стискам палци .

# 633
  • София
AnMary една мама от близнашкия ми препоръча Ескимо заради омега-6,аз лично взех на аква сорс ЕМК и давам.По принцип не вярвам на такива неща но факт на 3 седмица от приема им единия ми се отприщи да говори повтаря и сложни думи като "патладжан" другия по малко но има някакъв ефект а и в този сезон Ескимото е препоръчително като превенция.
Аз да ти кажа до преди 6 месеца и мойте така ма ба па ъъъъъ и крясъци е от тях няма отърваване още пищят Wink

# 634
AnMary една мама от близнашкия ми препоръча Ескимо заради омега-6,аз лично взех на аква сорс ЕМК и давам.По принцип не вярвам на такива неща но факт на 3 седмица от приема им единия ми се отприщи да говори повтаря и сложни думи като "патладжан" другия по малко но има някакъв ефект а и в този сезон Ескимото е препоръчително като превенция.
Аз да ти кажа до преди 6 месеца и мойте така ма ба па ъъъъъ и крясъци е от тях няма отърваване още пищят Wink
На мен ми направи впечатление ,че от както го давам на Жоро, и той взе да си отваря човката.
много съм доволна от Ескимото, много.

# 635
  • София
Поне още един да има такова впечатление да не изглеждам като психо,то не че не ме направиха  #Crazy за тези 2,6м

# 636
  • София,
Поне още един да има такова впечатление да не изглеждам като психо,то не че не ме направиха  #Crazy за тези 2,6м
Иве какво психо, и аз те подкрепям - и вярно го пием от три месеца това Ескимо newsm78 и тя така изведнъж се отприщи леле и сега е като латерна, знаете ли че не млъква през деня, постоянно върви по мен и повтаря като папагал аБсолютно всичко което и кажа, кое е правилно кое не, но говори много.
Обаче нещо нямало внос в момента на Ескимото, аз вчера не намерих в нашта аптека, утре ще потърся и по другите.
Кики жив и здрав да е мъжа ти на патерица, много щастие и да те подкрепя много! Hug
Ние днес сме много по добре Peace
Ан - Мари не се вкарвай във филми - имаш врме до двете години и тогава може да се притесняваш Peace, до тогава ще видиш че всичко ще е наред Peace

# 637
Ан Мари и аз мисля, че ти е още рано да се притесняваш. Ще видиш, че Алекс от един път ще отприщи да говори.
И ние имаме малък напредък в говора, пу пу fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed От известно време Коки се отпуска и говори доста думички, които се разбират и ги изговаря доста правилно. Повтаря като папагал и имитира всички звуци, които чува. И аз вече доста съм се притснила с този говор, но дано напредваме все така. Praynig Praynig Praynig

# 638
Момичета, бебе Бо вече си е вкъщи.  Heart Eyes

Само я наблюдавам и се чудя топло ли е, студено ли е...нахранила ли се е достатъчно, защото все още тече като цока... Confused Дано свикнем бързо една с друга... Tired

Гушки на всички, а болничките муцунки бързо да оздравяват  Hug

# 639

Леле колко се радвам само Hug Hug Hug
Може ли да си поискам малко снимки Blush,толкова си я чакахме Бо,та ми се прииска да я видя Blush Hug

# 640
Комикс  Grinning  Ще свикнете - имате ли избор Grinning Hug Всичко ще е наред, и тя и ти доказахте, че можете да оцелявате! Много се радвам!

# 641
  • София,

Леле колко се радвам само Hug Hug Hug
Може ли да си поискам малко снимки Blush,толкова си я чакахме Бо,та ми се прииска да я видя Blush Hug

Браво много много се радвам и аз  Blush и на мен ми се иска да я гушна, така че ти я нагушкай и от нас  Hug Hug Hug Hug Hug
И чакаме снимкиииииии Joy

# 642
  • София
Комикс, много се радвам  Hug Hug Hug Heart Eyes
Гушкай си я, гушакй я и от нас. Ще свикнете много бързо, не се притеснявай. А снимки и аз много искам да видя  Joy

# 643
Комикс, всички Октомврийки се молехме за малката борбена Бо и сме много щастливи, че вече сте у дома!
Пожелаваме Ви една прекрасна първа Коледа с най-прекрасния подарък у дома!
Да я нацелуваш пт всички нас!
Прегръдки и Усмивки!
Браво на борбената Борислава!

# 644
  • София
Комикс, сигурно си най-щастливата мама на света Simple Smile Да нагушкаш малката борбена душичка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт