Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Комикс много се радвам за теб и малката принцеса 4е сте ве4е заедно
да я нагушкаш и от нас

# 646
  • варна
 ООо, каква новина Laughing
 Комикс посред нощ пуснах сълзички от радост Hug Представям си как й се радваш, искам и аз да я видя Peace 
 За цокането, ще се научи, и ще спре да тече. Да не е голяма дупката, трябва само да капе бързо като наклониш биберона.

# 647
  • София
Комикс много да се радвате една на друга и да сте здрави,ще свикнеш. Hug
И на Ради му течеше от устата докато се хранеше,направо се изливаше и аз се чудих дали се наяжда.Казваха че нямамл сукателен рефлекс а излезна едни гадинки леки от болницата си ги донесъл за 3 дни се изчисти и почна като помпа да смуче.
Ан Мари аватари е много готин

# 648
Еее, Комикс това е прекрасна новина Hug
радвам се Hug

# 649
  • София,
Добро утро Laughing
КОмикс как изкарахте нощта,  как е БО, как се чувства в къщи Hug
Гери как е ЖОрко - оправя ли се вече?
Айде аз ще почета  Blush
Нямам търпение да мине днес и утре Blush
А Ицко брои дните с нетърпение до КОледа Peace

# 650
Комикс, много се радвам за теб, че вече си гушкаш Бо вкъщи  Hug

Нямам търпение да мине днес и утре Blush

Вече сме две  Rolling Eyes

# 651
Мерси, момичета, след полубезсънната нощ някой спи блажено ( до кога ли  Rolling Eyes ), а мама топи нос в кафето... Laughing

Обещавам да я наснимам и да ви я покажа, толкова я чакахте заедно с мен, трябва да я видите, пък живот и здраве, софиянки може и да гушкат  Mr. Green.

Орхид, така е, бибероните са с дупки S и М на NUK, ама сме още малки, ще се научи, поне не си помага вече с цялото тяло и около 60 мл си ги изцоква, само в 12 снощи нещо се изкилиферчи, ама колкото толкова, не я насилвах...

Освен това, вече знаем колко е хубаво на мама в ръцете  Tired Mr. Green ( някой да не си помисли, че се оплаквам ).

# 652
Комикс, чудесна новина, много се радвам за вас  Hug Heart Eyes Нагушкай Бо и от нас  Hug При Ели също така беше в началото - доста мляко изтичаше от устичката, целият лигавник ставаше мокър и се хранехме по 40 минути. Всичко ще си дойде на мястото щом сте вече заедно  Hug.

Девил, а Божидарка как е? Стискам палци всичко да е наред. На мен доста неща ми бяха спестили, за кръвоизлива разбрах чак като я преместиха в Окръжна.  

Гери, как е Жорко, намаля ли кашлицата? Дано АБ-то е започнало да действа.

И Ели доста кашля, но за сега е само със сироп за кашлица, нослето също тече, та слагам и коларгол. Само преди месец изпи 2 шишета Зинат. Нямам никакво коледно настроение  Sad.

# 653
  • панагюрище
Комикс, прекрасна новина. Много да си я гушкаш малката сладурана.Всичко ще е наред.Много  Hug от нас!

Всички болни бързо да оздравяват,че дядо Коледа ще пристига с подаръците след няколко дни.

Ние сме добре.Продължавам да купавам подаръци и да чакаме празниците.Кристи също не говори.Само "ъъъъ", "ам" и "бау".Това са най-често използваните срички.По-рядко казва "тата" и "мама" и до там.Споко ще проговорят всички рано или късно.

Аз довечера съм на банкет, та ще почвам да мисля тоалета, че още не съм решила какво ще облека.

Лек и успешен ден на всички.

# 654
Чефо е болен - снощи вдигна 38,8° и има сополи, които му се стичат в гърлото.
Не можах да го опазя Sad

Комикс, няма да се отървете от гушкане Heart Eyes

# 655
Комикс Hug много много се радвам. Да я нагушкаш и нацелуваш от нас. Получи най - хубавият подарък за Коледа. newsm51
Бързо да оздравяват всички болнички дечица. Hug

# 656
  • София
Комикс, значи всичко е било норамлно първата нощ Simple Smile Ще се научи да папка от биберона, само търпение трябва.  Hug

Много болни дечица Sad Бързо да оздравявате всичко, че Дядо Коледа е приготвил страхотни подаръци.
И ние го чакаме с нетърпени, утре ще имаме тържество в Пупелина. Днес даже Лора ми обяснява как утре ще отиде там и ще има Дядо Коледа, но без мама  Joy

# 657
  • София
Аз нещо нямам никакво настроение за празници. Не знам защо.
Имам за чистене доста. После ще има едно яко готвене. Естествено кухнята ще е порядъчно омазана. И пак ще има яко чистене.
Комикс осветли дните ми Simple Smile

Софианки може и да гушнат Бо, ама да стане по-топло Simple Smile

# 658
  • София
AnMary аз също нямам настроение,това с готвенето и чистенето гарнирано с миене на тави,не ми се връзва с празнуване.Дай идеи за настроение?

# 659
бяхме решили ,да оставим Жорко на майка ми да го гледа, пък ние да идем да празнуваме.
Той е болен ,и кашля много гадно.Еми... няма да идем никъде ,аз няма да мога да се отпусна .Постоянно ще му мисла TiredПо-добре да си стоим, у дома.
Ще празнуваме тримката ,ще му цапнем по една ракийка, че може и по-две ,че и три Rolling EyesИ така.

Айде ,целувки на всички болни дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт