Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ние за Коледа сме си сами у дома. За Нова година едни приятели искат да се съберем някъде. Идеята беше за хижа на Витоша, но в последният момент... естествено хижа няма. Където и да се съберем, все едните ще бъдат домакини и ще тичат наляво надясно. Може би в крайна сметка пак ще сме си сами у дома.

А идеи за настроение... знам ли, не изобилствам Simple Smile

# 661
  • София
И аз като се замисля за готвенето и чистенето и ми се отщява да празнувам... Ние на Коледа ще сме у наште, а на Бъдни вечер със фамилията на мъже, така че за тогава ще ми се размине тази част. За Нова Година, обаче сме вкъщи с 2 приятелски семейства, защото нашите деца са най-малки и няма да издържат много до късно, а вкъщи като сме ще ги сложа да спят. За готвенето сме си го разделили, но пак ще има чистене, после раздигане...  ooooh!

Забравих да ви се похваля, днес Дани с какичката бяха направили една елха. На едно картонче с нарисувана елха, пробивал дупки и със зелен конец я обиколил. След това залепили от тези като пайети дето се слагат на дрехите, за украса. Много хубаво беше станало. Сигурно е имало голяма помощ, но добре се е справил Simple Smile

# 662
Комикс,все едно Влади съм взела.... Hug Hug Hug
Загубих оригиналното решение на (ТЕЛК и акта за раждане на Влади(!!!
Какво да правя,спешно е

# 663
  • София
Дубликат на акт за раждане се вади. За ТЕЛК не знам, може би по същият начин.

За акта за раждане отиваш в Есграон (Грао) Люлин.
В община Младост видях такова инфо

Цитат
2.ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РАЖДАНЕ – ДУБЛИКАТ.7 дни5,00 лв.
3 дни7,50 лв.
1 ден10,00 лв.

Необходими документи :- Лична карта /пълномощно/
- Заявление по образец – Приложение ГР-1
- Документ за платена такса

Всяка община обаче има различни такси, така че трябва да провериш във вашата.

# 664
майната им на парите Whistling Аз детето как не си загубих  Joy Сигурно,защото беше на кенгуру  Thinking hahaha

Мерси!За акта ми беше най-вече
 Blush Blush Blush Цяла вечер съм ровила из Надежденските кофи за смет,а как ме гладаха хората.... Laughing

# 665
Вижте на какво попаднах.  http://vbox7.com/play:d1c05faf
Жалко ,че нямам слушалки .Искаше ми се, да видя за какво става въпрос (да чуя де).

# 666
  • София
GERI аз го изслушах,ама нищо не казват или поне записа свършва от където почва съществената част.

# 667
  • варна
 И аз го изслушах, благодаря за линка, че съм на същата вълна. Това, което си пуснала е началото на някакъв семинар. Има общи съвети, нищо конкретно.;
 Но от същия автор има 17клипа. Изгледах някои от тях, може да се отсее някой съвет.  Повечето са за проблеми със заекване, има и за превенция на заекването, за технически средства и други.

# 668
Деска, не губи детето, моля ти се, ама кво правиш в Надежда, стой си в Люлин...

Тази вечер беше първата баня, тя ревеше, и на мен ми идеше да ревна... Tired

Болничките да оздравяват, ама светкавично  Hug

# 669
  • София
Комикс, не с епритеснявай, аз не знам някое бебе да не реве отначало при къпането. Още повече че за нея това наистина е нещо ново. Когато започне да седи сама във ваничката и да плицика и играе с играчките, няма да можеш да я изкараш. Ние и сега сме така (Дани де), с рев го вкарваме да се къпе и после едва го изкарваме  Joy

Деси, ама как така стана? Къде ги забрави документите?

А филмчето и аз го изгледах, както и още едно друго, но наистина не е цялото. а пък в другото дават 1-2 съвета, но нищо по-конкретно...

# 670
  • Русе
Здравейте!  Hug
От много отдавна не съм писала но отчетните теми ми дойдоха в повече. Малкият бяс ми взе акъла от болести. Изкара бронхит, след него бронхиолит, после и пневмония и за капак по-предната седмица и морбили. Много тежко я изкара шарката, с ужасен обрив и обезводняване. Естествено прибраха ни в болницата и ме навряха в г*за на кучето че детето няма ваксини ( никакви). За морбилито било ясно що няма ама аз къде съм си вряла детето и т.н. и т.н. и не съм го пазила. А с предните болежки бедния въобще не си показваше носа навън. От къде го хвана... newsm78
Сега е добре. Системите много помогнаха но ме хваща страх баткото като тръгне на градина какви бацили ще  докара у дома  ooooh! Хапва добре ( от една седмица), реве нощем и още яде. Доста съм напреднала със захранването. Седи стабилно, опитва се да се изправи но доста го мързи. Не иска да лази, но с проходилката се оправя доста добре. Наддава по-малко но то и с тези болести как да се храни повече.
Това засега от мен и от спящия красавец.
 Hug

# 671
Комикс и Ния ревеше доста в началото при баня. Явно в неонатологията са свикнали да ги къпят по друг начин и сега им е непознато и стресиращо.

Ние започнахме много внимателно - първо топваме крачетата, после леко с ръка намокряме телцето и накрая пак с ръка главичката. В началото изобщо не я обръщахме да лежи, защото много се плашеше. Започнахме да я свикваме лека полека за секунда - две и като ревне веднага я обръщаме.  С поливането с вода също много внимателно без плискане. И много внимаваме да не се стресне, че после ще намрази банята за дълго.

# 672
Здравейте HugВчера видях ,че под мишниците Жоро пак има топченца.Нашата лекарка е втора смяна, тогава ще  го заведа при нея.
По вратлето също си има ,но аз тях си ги знам от бебе ги има. Tired
много гадно ми е сега .

# 673
  • София
Гери, не се притеснявай, това най-вероятно са подути лимфни възли. Явно е изкарал някой вирус, нали температура беше вдигал. Аз не помня предния път сами ли се прибраха или правихте нещо?  newsm78 Ние също имаме на вратлетата и лекарката само ги следи дали са меки. И от време на време и кръв пускаме.

Ели, радвам се че се разписа. Много неприятно с тези болести.... най-вероятно от баткото нещо е донесъл, въпреки че доколкото знам шарките се предават само от болен... ама за тази не знам.

# 674
Хелче,преди време заради лимфните възли ,му дадоха да пие Аб.Тези под мишницата казаха, че са от имунизациите тогава и сами се скриха .
А по-вратлето си ги има и ние така, кръвни изследвания правим.Сега незнам.

Общи условия

Активация на акаунт